+2 oy
177 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar herkes bana diyodu gözü kayıyor dıye ben kondurmuyodum ama doktora da götürüyordum

Doktor bıseyı yok dıyodu 2 farklı doktora götürdüm bısey yok dedıler

Dün kan verırken yıne dedı hemsıre gözüne baktır dıye bu kez özele götürdüm ve doktor ılaclı ölçüm alcagım dedı 

Aldı ama cocuk durmadı 70 yaş amcanın gözünüde o cıhAzla olctuler 2 yaş çocuğunda

Neyse ölçen kişi dedıkı fazla olcemedım yınede gır doktora dedı

Gırdım doktor dedıkı tek gözü kayma var vıtamın eksikliği varmı dedı kanszlık var dedım

Gıt ılcnı al kullan dedı 1 sene sonra muane getır dedi. 

Hıcbısey vermedı bıze sadece vıtamınlerını kullan dedı

Kızlr başına gelen vrmı ben napcam başka bı doktora daha sıra aldım devlete götürcem yıne bı baktırcam ama dısardan gören insanlar fark edıyor ama ben konduramıyorum

Bana akıl verin bıde dua edın oğluma nolur ısmı batuhan

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende de oldu iki ay içinde çok belirgin oldu özele gittim gözlük verdi çok şükür düzeliyor bide egzersiz 

Geçmiş olsun

(60 puan) tarafından

Bıze hıcbısey vermedı neden acaba

-Reklam-
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Allah aşkını düzgün doktora götürsene çocuğu 1 kerelegonede özele gitsen ne olcak kayalardan tedavi yapıyorlar özellikle içe kaymaları daha çabuk duzeliyor

(60 puan) tarafından

Valla canım 3 farklı doktora gıttım 

(2,683 puan) tarafından

Tamamda gittiklerin beş para etmemiş güzel bir göz hastanesine gotur

(60 puan) tarafından

Göz merkezıne götürdüm ozel 2kez

Devletede gıttım bı kez

Sımdı yıne sıra aldım devlete

0 oy
tarafından

Kafasına darbe aldı mı hiç vitamin eksikliği dışında yüksekten düşmek gibi  yada mesela  başka çocuklar tarafından kafasına darbe aldıysa da malesef kayma olabiliyor ve genellikle göz kapama ile kas gelişiyor diye biliyorum. Şimdi istersen bi dr a daha götür bu sefer ne yap et tam ölçü aldırmaya çalış. Sonra bir hekim görüşü daha al bakalım ne öneriliyor  takviyeleer dışında

(60 puan) tarafından

Devlette çocuklar ıcın ayrı ölçüm cıhazları var

(60 puan) tarafından

Çok dıkkat edıyorum ama abisi var vuruyodu arada

tarafından

Fotoğraf çekiyorlar dimi oğlumda yapıldı her hastanede yok ama bana öyle dendi daha doğrusu.. buarada vurmasın çocuğun kafasına darbeler de göz kaymasına sebep olabilir cocuk bisey olmaz demeyelim onlar şiddeti tam kestiremezler bırakacağı hasarı malesef . Konuşun yapmasın. Bilemiyorum belki de oyuzden olabilir. Takvillywrlerin eksikliği de olabilir . 

Şöyle söyleyeyim öyle hikayeler duydum ki mesela büyük bi insandan örnek vereyim adamın hicbiseyi yok inşaatta yüksekten düşüyor kafaya aldığı darbe sonucu bak anlık oluyor hem gorme merkezi etkileniyor ufakccapli gorme kusuru ve buna bağlı kayma gelişiyor şimdi adamda şaşılık mevcut.  

(60 puan) tarafından

Haklsınız ama çok üzülüyorum gece gündüz doktor arastırıyorum

tarafından

Allah yardım etsin inşallah.  Peşi i bırakmayın düzenlene kadar umarım tez zamanda şifasını bulur, düzelir gözleri kuzucugun.

0 oy
(291 puan) tarafından

Kız maalesef aynı durumu dayımın küçük kizida yaşadı gözünde kayma vardı doktorlar duzelicek dedi tabi zaman geçti 5 yaşında şuan ve doktor bu kurban bayramından sonra ameliyat edicez dediler gözünde kayma oluyor gidikce bence beklemeyin doktor eyer daha erken getirseydiniz ilaçla tedavi edilebilirdi dedi tabi bu başka doktor kız 2 yaşındayken götürmüşlerdi 

0 oy
(5,507 puan) tarafından

Benim kızımın gözlerinde vardı kayma ocak ayında iki gözdende amelliyat oldu şuan düzeldi çok şükür . Haziran ayında kontrole gideceğiz 

0 oy
(1,386 puan) tarafından

Göz yapisi çekik mi,ya da badem göz.Ben ve kizimin göz şekli çekik cocukken benimde gozumun birinde kayma vardi ama.doktor göz şeklinden o demiş simdi kiziminda öyle ve zamanla.geciyor sanirim.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 586 göst.
22 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 237 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 709 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,046 soru

23,995,925 cevap

327,142 kullanıcı

...