+1 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar bı mail hesabı açıp onunla Instagram indirip hesap açıp , biriyle sesli görüntülü konuşmak  ve sonra bu hesabı silip mail hesabı silip instagrami silse bu konusmlar ve mesajlar çıkar mı 

Kuzenim bı şeylerden suphelenmis de ondan size sorayım dedim bunlara ulaşması mümkün mü 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Konuşmalara ve mesajlara ve kimin olduğunu öğrenmek istiyor nasıl ogrenebilri bı yolu var mi

-Reklam-
+1 oy
(1,723 puan) tarafından

Nerde çıkar mı anlamadım beynim yandı

(31,039 puan) tarafından

+1 bende anlayamadım ne olduğunu

tarafından

Yani bu şeylere ulaşabilir mi 

(31,039 puan) tarafından

E mail e kadar kapattığı için zor görünüyor ulaşması 

tarafından

Peki hat kızın adına hattan ulaşamaz mi 

(31,039 puan) tarafından

Denemesi gerek ancak böyle  anlayabilir bunu 

0 oy
(458 puan) tarafından

Ulaşamaz hiçbir şekilde maalesef 

tarafından

Telefon hattı onun adına numara kızın adına alınmış gene ulaşamaz mi 

(458 puan) tarafından

E mail hesabını sildıgı için imkansız hesapta 30 güne kendi kendine kapanir

tarafından

Canım peki e mail silmiş ama hesaptan sadece çıkış yapmişsa silmemis se gene bı şey çıkamaz mi  

Bide bu bahsettiği şey nerdeyse iki yıl önce olan bı şey iki yıl önceki şey çıkar mi

(458 puan) tarafından

Bugüne kadar çıkmadiysa asla çıkmaz  merak etme 

Kimse hiçbir şekilde giriş yapamaz 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Instagramı silse bile 30 gün boyunca bilgileri bekletilir. 30 gün dolmadıysa hesabı tekrar açabilir. 30 günü aştıysa kalıcı olarak silinir. Hesabı açtığında mesajlaşmaları silse bile ayarlardan verileri indir kısmından indirip kendi epostasına gönderebilir

tarafından

Canım peki hesabı silmediyse sadece çıkış yapıp diğerlerini sildiyse o durumda bı şey yapılabilir mi 

(1,625 puan) tarafından

Kayıtlı olan maile yada telefona ulaşması mümkünse şifremi unuttum yapıp şifre talep etsin. Mesajlaşmalar silinse bile veriler her zman kayıtlı kalır Instagrama girsin ayarlardan hareketler kısmından en aşağıda bilgileri indir yazıyor ordan indirebilir 

image

tarafından

Canım gmali silinmiş ama telefon numarası var  olur mu ki fısır yapınca şifre istiyor hesap ismi istoyor

(1,625 puan) tarafından

Gmaili de geri alabilir aynı şekilde girmeye çalışsın şifremi unuttum yapsın biraz ugrastıracak ama yapabilir

tarafından

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

0 oy
tarafından

Polis falan resmi yerler yada hekirlarmi deniyodu unuttum. Öyle işin ehli biri becerebilir. Biz silindi sanıyoruz çoğu şeyi ama kalıyor işte. Herşey kayıtlı. Bilgisayardan telden iyice anlayan birine danışın. 

tarafından

Canım ama bu bahsettiğim nerdeyse iki yil önce ölmüş şimdi ulaşmak istiyor 

0 oy
(2,763 puan) tarafından

Benim bildiğim kadarıyla hesabı silmeyip sadece çıkış yaptıysa ve maile ulaşılırsa mail ile giriş yapıp şifremi unuttum diyip şifreyi sıfırlayabilir. Tabi ikili doğrulama filan yapmadıysa o da. Yaptıysa çok zor. Demek istediğini tam anlayamadım ama maili tamamen sildiyse o zaman zor.

(2,763 puan) tarafından

Telefon numarasını sisteme girdiyse evet telefondan şifreyi sıfırlayabilir ama 2 yıl öncekini tutmayabilir sistem. Silindikten 30 gün sonrasına her şeyi siliyor diye biliyorum. 

tarafından

Canım hesabı silmemis sadece çıkış yaptıysa gene tutar mı iki yıl 

(2,763 puan) tarafından

Tutar canım. Rahmetli ablamın da hesabını silmemiştik telefonunda açık kaldı 3 ay öncesine giriş yapmıştı kardeşim hesapta konuşmalar duruyormuş. Sadece bazı konuşmalarda ki hesaplar kapanmış herhalde instagram kullanıcısı yazıyormuş. Kim olduklarını bilmiyoruz tabi.

tarafından

Ne konustukalri yaziyirmu peki 

Başınız sağolsun ☹️

(2,763 puan) tarafından

Evet canım. Bir deneyin şifreyi sıfırlayabilirse giriş yapar.

0 oy
(28,451 puan) tarafından

Yok ya sanmam çıkmaz

tarafından

Kocasının kullandığı hat kizin üzerine bı şey cihaz mi hat dokümanı filan

(28,451 puan) tarafından

Olsun yinede çıkmaz bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
11 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zlyh-a 22& (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kutluay (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...