+2 oy
173 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından

Kızlar bugün kanama oldu görür görmez dırek hastaneye gıttım kapalı olduğu ıcın acılden gırdım doktor alttan muayene etti kese gözüküyor dedı daha 4 haftalık Hamıleyım yerleşme kanaması olabılır dedı benım ılkı dusuk olduğu ıcın korkuyorum ama hersey allahtan Allah nasıp eder sağlıkla kucağıma alırım ınsallah betamda çok güzel artmıştı ılk 1300 sımdı 3600 lerdeydı kesedede sıkıntı yoktu progestoran dusuk dedı oyuzdenmı acaba dusuk onleyı ılac verdi onu kullandım bugün ınsallah yarın gıdıcem normal doktoruma bır sorun çıkmaz yaşayan varmı aranızda bılgılendırme verırmısınız kanama şuanda yok denecek kadar az kırmızıya donmedı çok şükür neden oldu sızce 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,785 puan) tarafından

Benim bütün gebeliklerim kanamayla geçti.ilh haftalar olduğu içşn çok ayakta durma.ayağını yukarı kaldırıp yat.iğne ve progestan hap kullandım doğuma kadar.hepside yatarak geçti.bende hem rahim ağzı genişliği vardı birde kan pıhtılaşması vardı

(124 puan) tarafından

Nasıl kanamalardı ne kadar sürdü kanamalarınız kaç haftada başladı acaba soylermısınız rıca etsem 

(2,785 puan) tarafından

Hepsi farklı zamanlarda başladı.ilk bebeğimde 6.haftalıktı kahverengi az bi kanamaydı onun 10gün içinde kalbi durdu.2.si 4.aya kadar hafif kanamayla geçti 4.ayda suyum geldidüştü bebeğim.3.çocuğumda yine ilk haftalarda kanama ilk 3ay devam etti.onda hep yattım hiç kalmadım oda 34 haftalık doğdu.son doğan bebeğimde hep kırmızı kanamam vardı.33 haftaya kadarda sürdü o da 38.haftada dpğdu.dediğim gibi benim hastalığım sebeyiyle kanamalarım oluyordu sizinkilerin farklı sebepleri olabilir.yinede ilk 3ay dikkat et.

-Reklam-
0 oy
(27,837 puan) tarafından

Düşük riski olduğu için kanama olmuş olabilir kendini yorma dinlen ayaklarının altına yastık koyup uzan progestanı benim doktorum kanama olursa ağızdan al olmazsa vajinal yolla kullan demişti 

(124 puan) tarafından

İnsallah dusuk olmaz yarın normal muaneye gıdıcem sorunsuz çıkar ınsallah 

(27,837 puan) tarafından

İnşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin 

0 oy
(124 puan) tarafından

Yaşayan yazabılırmı 

0 oy
(725 puan) tarafından

Canım ben tüm gebeliğim boyunca kullandım çok şükür sağlıkla doğdu kızım Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 

(124 puan) tarafından

Amın ınsallah kanama oldumu sızde 

(725 puan) tarafından

Hayır bende olmadı ama bazılarında oluyormuş o yüzden görseniz de korkmayın 

0 oy
(2,191 puan) tarafından

Ben progestanı hem igne olarak hemde hap olarak kullanmısrım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 164 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 382 göst.
18 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,219 soru

24,121,943 cevap

333,523 kullanıcı

...