+2 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

Kızlar eşim bugün hayatında ilk defa kaynak makinası kullandı ve çıplak göz ile kullandı 2 saat kadar eşi bu işi yapan varmıdır batma hissi yanıyor ve gözleri şişti acil damla yazdı ekstra yapılabilecek birşey varmıdır danışabilirmisiniz eşi anlayan varsa

10 Cevaplar

+1 oy
(2,031 puan) tarafından

Benim eşimde sürekli Kaynakla uğraştığı için hep gözünü alır.soğuk şeyler koy göz kapağına.birde gece yarısı gözüne kum atılmış gibi bi yanma olur.

(131 puan) tarafından

Sağol canım birşeyler yaptık ama geçmiyor ne zaman geçer sence 

-Reklam-
0 oy
(671 puan) tarafından

Bir ay bizde de öyle oldu acilde yıkayın sonra suni göz yaşı kullanın patates rendeleyin koyun bir tulbentle bağlayın çok işe yariyor

(131 puan) tarafından

3 çeşit damla kullanıyor şuan acil yazdı patatesi kabul ederse denicem sağol canım 

0 oy
(2,456 puan) tarafından

Pamuğa çay döküp čay pansumanı da yapabilirsiniz. İyi gelir. 

(131 puan) tarafından

İzin verdiği herşeyi denerim cnm teşekkür ederim 

0 oy
tarafından

Randevu alıp göz doktoruna gidin gözlerine kaynaktan sicramistir. Eşimin enisteside aynı hatayı yaptı. Gözden ameliyat deniliyor büyük bişe değil parçalar kalmış demir onları almışlar. Siz bı göz doktoruna gidin geç olmadan o en iyisini bilir. Demir parçaları olabilir. Ah bu erkekler sözde tutmuyor kaynak yapiyon tak gözlük işte. Ne diyecen benim herifte aynı.🙄🤨

(131 puan) tarafından

Ay sorma vallahi eşim kendi bildiğini yapar hep birşey dinlemez ki o kadar dedik

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Patates dilimleyip koyduklarini duymustum

(131 puan) tarafından

Denicem cnm bı kaç kişi daha yazmış sagolasin

0 oy
(6,315 puan) tarafından

Eşimde kaynakçı acil damla veriyordu bide çiğ patates veryordum üzerine o capagi gözünden çıkarması lazım eşimin doktor çıkarmayı yoksa klyor öyle ya

(131 puan) tarafından

Denicem inşallah yarar cnm teşekkür ederim 

0 oy
(1,311 puan) tarafından

Yıkandığı zaman iyi oluyor acilde yıkasınlar canım benim eşimin öyle geçiyor

0 oy
(53,809 puan) tarafından

damlayı kullansin

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Benım eşim kaynakçı önce varsa göz damlası damlatın yoksa bolca suyla yıkayın limon sıkıp bır beze gözüne koymuştuk bırde patates veya salatalık koyduk gözüne şişini alsın diye en kötü yine 2 gün sürer geçmiş olsun

0 oy
(3,804 puan) tarafından

Patatesleri soy yuvarlak doğra buzlukta dondur sonra gözlerine köy eridikce yenisini koy

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 167 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mami (614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...