+2 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

Kızlar 7 aylık brbeğim var yeni 7 olduk emiyor mama vermiyorum kahvaltısını yaptırıyorum ama akşam öğün ne vermeliyim hiç bir fikrim yok çorba mı farklı yemekler mi çorba ne çorbası ben nerden öğrenebilirim doktorlarda liste vermiyor bebrğimde aç kalsın istemiyorum bana fikir verir misiniz akşam yemeği ne yedirebilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(29,962 puan) tarafından

Ben çorba veriyodum o aylarda çok kusuyodu ilerleyen aylarda da ne yemek yaptıysam ezip sulandırarak verdim rahat yemesi için 

-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından

Ben ilk yoğurtla başlamıştım ne verirsem yanında mutlaka yoğurt verdim azar azar. Yaptığım yemekleri önce tuz baharat koymadan ona ayırmıştım yiyeceği kıvamda yedirmiştim patates yemeği çorba sebze yemeği falan 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

7.ay daha tadım zamanı illa akşam yemeği vermene gerek yok 2 öğüne çıktın mı çıktıysan sabah kahvaltı öğleden sonra 4 gibi yoğurt   meyveli yoğurt  veya yulaf içine elma rendeleyeblrsın akşam yemeği için acele etme derim illa vereceksen de çorba yap mercimek ezogelin yoğurt çorbası balkabağı kereviz karnabahar şehriye birsürü tarif var gerek instagram gerek internet sayfalarında oralardan ayına ve yiyebileceği gıdalara uygun bakanlrsnz benım kızım 10 aylık akşam ona havuz arpa şehriye ve yeşil mercimeği karıştırıp yaptığım yemeği verdim yanında yoğurt ile

(7,074 puan) tarafından

Ne süt veriyor ne mama mecburen akşam bir şeyler yedirmem zorunda. Siz vermesen de olur gibisinden yazmissiniz

(2,495 puan) tarafından

O zaman kaşık mama deneyin arı markasının hipp markasının vs muhallebi gibi tok tutar 

0 oy
(165 puan) tarafından

Evde ne varsa. Tuzsuz baharatsız olsun. Onun yiyebileceği yumuşaklıkta olsun . Herşey verilir . Beyin bakla bal hariç ) daha çık küçük doyum değil tadım yapabilir. Sevmez yemez normaldir.  İlk yemede öğürebilir. Öğürmesi de güzeldir. Normaldir. Ertesi gün tekrar denersiniz . İstemezse zorlamayın

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 167 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.

Kategoriler