+4 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (1,283 puan) tarafından

Her gece büyümek istemediğini buyuyenlerin yaşlandığını yaşlıların olduğunu söylüyor sizin yaslanmanizi istemiyorum diye ağlıyor hergun konsuyoruz artık nasıl anlatmalıyım unutur mu geçici mi babasına sarılıp baba nolur yaşlanma.diye ağlıyor napacagim ben 

16 Cevaplar

+1 oy
(979 puan) tarafından

Ah yavrum benim ya. Yaşlanımyorum ben, senin hep yanındayız gibi pembe tatlı yalanlar olabilir 

(1,283 puan) tarafından
+1

Hayır inanmıyor canım diyor hayır yaşınız buyuyor diyor yüzünüz değişecek diyor 

Ben saglikliyim yanındayım bak daha çok zamanımız var diyorum ağlıyor cok

-Reklam-
+1 oy
(1,283 puan) tarafından

Cevap kizlar

+1 oy
tarafından

Benim kizimda 5 yasinda arada oyle diyo anne cok guzelsin yaslanmani istemiyorum yuzun kirişik olcak 

Sonrada yaslaninca öleceksin diyo:(( bende daha cokkk var kizim dusunme boyle seyler diyorum napim

(1,283 puan) tarafından

Ama çok ağlıyor dayanamiyorum

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Ah çocuklarn bilinç altı kıyamam kuzum benim ben her zaman yanındayım de bence ne bileyim ne desek doğru olur bazen öle bir konuşuyor lar ki ah ne desek olmuyor 

(1,283 puan) tarafından

Diyorum çok ağlıyor kıyamıyorum 

(1,697 puan) tarafından

Canım benim ya kıyamam 🥲 🥺 acaba bir psikoloğa falan mı sorsanız

(1,283 puan) tarafından

Okulda rehber hocası var danistik bu yasta normal dedi

(1,697 puan) tarafından

Rehber hocası normal demiştir de ne yapmanız gerektiğini de söylemediyse yine de tavsiye ederim  psikoloğu en azından ne yapacağınızı söyler size hani şöyle yaparsanız daha iyi olur der belki onun için demiştim böyle şeyler dönemsel olabilir tabii

+1 oy
(22,918 puan) tarafından

Unutur heralde zamanla. Senin eşin hala sonuclarini öğrenmedi mi. Aklıma geldi sorayım dedim. 

(1,283 puan) tarafından

Eşimin kesin değil canım ama şuan onun belirtisi yok çok şükür hala bakiyoz

(22,918 puan) tarafından

Ay iyi çok sevindim. İnşallah değildir 

0 oy
(532 puan) tarafından

Çok ince ve çocuğa anlatmada zorluk çekilecek bir konu yaşlanmanın değilde yaş almanın özelliklerini söylemek daha doğru olur her canlı yaş alacaktır bu insan hayvan bitki doğa tüm canlılar için geçerli yaş aldıkça daha farklı şeyler görürüz kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılar dışarı çıkar arkadaş edinir okula gider bilgiler öğreniriz hatta büyüdükçe meslek sahibi olur kendi paranı kendin kazanır kendine ait evin ve kendi seçtiğin çevren olur diyebilirsin örneklerle pekiştirebilirsin örnek veriyorum küçük bir ağaç orta bir ağaç ve büyük bir ağaç gösterip en büyüğünün nasıl meyve verdiğini dallarının nasıl güzelleştiğini anlatabilirsin. Yaş aldıkça herşeyin daha güzel olacağını dile getirin mesela bundan kaç zaman önceye göre şimdi daha çok şey biliyorum deneyim kazanıyorum aldığımız her yaş bizi hayata karşı güçlendiriyor ben tek başımaydım yaş aldıkça babanı tanıdım evlendim ve sen oldun aslında yaş almak hiçte kötü değil diyebilirsiniz (gülümseyerek) baktınız hala olmuyor bir uzmandan destek alın 

(1,283 puan) tarafından

Aslında diyorum anlıyor ertesi gün gene ayni

(532 puan) tarafından

O halde bir destek alın canım 

0 oy
(6,164 puan) tarafından

Kac yaşında çocuğun 

(1,283 puan) tarafından

7 canim

0 oy
(7,775 puan) tarafından

Benim oğlum da büyümek istemiyorum büyürsem yaşlanacaksınız diyor oda baya kafayı takmış durum da. Şu aralar biraz daha unuttu. Unutur canım. 

(1,283 puan) tarafından

Ozaman hepsi aynı bu yasta

(7,775 puan) tarafından

Eşini merak ettim hastaneye gitti mi

0 oy
(53,906 puan) tarafından

cennette buluşucaz desen erken mi ki o bilgi için büyüğü mu kucugu mu meltos

(1,283 puan) tarafından

Büyüğü diyor ikbos anlamiyor

0 oy
tarafından

Benim çocuğumda dört buçuk yaşında. Oda hep böyle söylüyor. Bu civar şeylerden bahsediyor. Korkuyor. 

(1,283 puan) tarafından

Dört yasindaki de alistioda

0 oy
(5,761 puan) tarafından

Bi ara benim oglumda oyleydi. Buyumek istemiyorum diyordu. Suan 7 yasinda ama gecen sene falan cok diyodu. Bende, bak biz buyuduk ananenler babanenlerde hayatta. Daha uzun bi hayat var onumuzde sen buyudugunde de ben burda olacagim diyordum. Dedemin adasi diye bir kitap var. Orda da dolayli yoldan olumu anlatiyo onun ustunden olsemde guzel bir yerde seni beklicem ve sen gelince sonsuza kadar ayrilmayacagiz demistim. Baska zaman mevzu actiginda da acikcasi biraz gecistirdim ve mevzuyu baska yere cektim sonra unuttu.

(1,283 puan) tarafından

Her gece hatırlıyor unutmuyor 

(5,761 puan) tarafından

Hatirlasin kisa hatirlatmalar yapin ya da en basta tatmin edicek sekilde anlatirsaniz bi zaman sonra kabullenecektir.

0 oy
(1,192 puan) tarafından

Benim kızımda artık bilincinde.anne keşke hiç ölmesek diyor çok kötü oluyorum şimdilik dikkatini dağıtıp konuyu başka yöne çekiyorum.

(1,283 puan) tarafından
+1

Evet bu yaştaki çocuklar sorguluyor

0 oy
(78 puan) tarafından

Benim 6 yaşındaki oğlan da anne seni çok seviyorum ama sen yaşlanıp ölünce her gün mezarına geleceğim çiçekler dikecegim sen mor rengi seviyorsun o yüzden sana mor çiçekler dikecegim diyor :(

(1,283 puan) tarafından

Ya insan kötü oluyor

0 oy
(3,414 puan) tarafından

Bnm oğlumda tam tersi çabuk buyumem lazım çalışıp  babam a ayfon teelfon almam lazım diyor :))))) bu çocuklar alem valla

(1,283 puan) tarafından

Benimki de diyor du sona işte buyudukve sorguluyolar 

(3,414 puan) tarafından

Merak ediyorlar işte bide yaşlıların genelde olduğunu gördüyse duyduysa sorgular 

(78 puan) tarafından

Benim oğlan da 9bucuk aylık kardeşini iPhone 16 pro max almak için satmayı düşünüyorum diyor ahahahaha seninki yine iyiymiş çalışıp alacak :D

(3,414 puan) tarafından

Ayyy çok güldüm vallaa :))))) 

0 oy
(7,274 puan) tarafından

Öncelikle bunun bilinç altına bakmak lazım neden böyle bir düşünceye düştü yakınlarından ölen felan mi var ona göre hareket edilmeli diye düşünüyorum 

(1,283 puan) tarafından

Yok canım kimse olmedibu yasta ölüm ve gerçek hayat şeyine girip sorguluyolar

(7,274 puan) tarafından

Aynı yaş döneminde benimde kızım varda evet sorgulama oluyo da bu kadar ileri derecede olması şaşırttı beni 

0 oy
(209 puan) tarafından

Aha kuzum benim çok kötü Bi durum ya konuşun canm anlatın. Benim de hep çocukluğum da korktuğum durumum annem babam ölecekler korkusudur ama ben onlara söylemiyorum içim de yaşıyordum ağlıyordum:(((((

(1,283 puan) tarafından

Evet her çocuk bu yasta sorguluyor demekki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 680 göst.
+1 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 68 göst.
+2 oy
7 cevap 297 göst.

Kategoriler