+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Kızım 23 aylık ateşi yok ama ishal  çok sık yapıyor beş dakikaya bir yapıyor iki saat oldu başlayalı iki patetes haşlayıp yedirdim zar zor çok sık ama az az yapıyor  eşim işte on birde gelecek  o zaman doktora götürebilriim şuan evde ne yapabilirim  

image

4 Cevaplar

+2 oy
(1,975 puan) tarafından

Yani bir şey yapamazsin su an zaten patates yedirmissin. Bekle esin gelene kadar. Bol su içir ama çocuğa. Çok da endişelenme az az yapıyor zaten 

(260 puan) tarafından
+1

Su içti sık sık şimdi uyudu bakalım geceye iyi olur inşalalh 

-Reklam-
+1 oy
(1,330 puan) tarafından

İshal vücutta özellikle bağırsak içerisinde aşırı sıvı kaybına sebep olur buyuzden bol bol sıvı alımı olsun su içsin bol bol varsa muz yesin 

Yoğurt yumurta haşlama,  çubuk kraker tüketsin bide evde varsa etli kemik yada direkt et koyun haslansin et suyuna corba da iyi gelir 

(260 puan) tarafından

Şuan uyudu sabaha çorba yaparım 

tarafından

Bide kullanmakta olduğu ilaç vs. Var mı yada tanısı konmuş bakteriyel bi hastalık vs.  de ishal yapabilir ateş var mı canım? 

Ateş yoksa yukarıda yazdıklarımdan elinde olanı uygula ama BOL SU içirmelisin yoksa meydana gelen bu dehidratasyon durumu ciddi noktalara getirebilir canım. 

Herhangi bi hastalık kaynaklı değilse eğer probiyotik kullanımına başla simbiyosis öneririm ecz. Ya danışın o size önerir acil hekimi önerisiyle 2 buçuk yaş oğluma başladım memnunum 

Çok geçmiş olsun . 

tarafından

Zaten patates yemiş azcık olsun durumun seyrini değiştirir. İnşallah uyanınca düzelir canım belkide hafif üşütme kaynaklıdır sabaha düzelir çok komplike durmuyor ama bezi dolduran sıvı modunda değil sanki 

(260 puan) tarafından

Yok ilaç kullanmıyo canım emiyor daha sık sık emzirdim ateş de yok

(260 puan) tarafından

Yok o şekil değil az az ama sık sık yaptı  gece uyurken yapar mı bilmiyorum bakarım

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Sık sık su içir. Eşim gelince acile götürün mutlaka bir gaita verin. 

(260 puan) tarafından

Uyudu şuan uyanırsq götürürüm mutlaka 

(1,882 puan) tarafından

Uyandır götür mutlaka. 5 dkkada bir tuvalete çıkması çok çok sıkıntı. 

0 oy
tarafından

Muz kesiyor canım ishali .büyük bir ihtimal belki beslenmesinden olmuştur yada havadan felan güneş etkiliyor olur olmaz ateş yok çok şükür ki

(260 puan) tarafından

Ateş yok canım hava soğuk sıcak biraz üşüttü galiba bebeşim 

tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım endişelenme devam ederse doktora götürürsun aşırı böyle su gibi olunca sıkınti biz bile etkileniyoruz hava değişiminden bebişler daha hassas inşallah atlatır 

(260 puan) tarafından

İnşallah canım onu solgun görmek beni çok üzüyor 

tarafından

Annelik duygusu işte canım inşallah sağlıgina çabucak kavuşur 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 896 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy