+2 oy
216 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,630 puan) tarafından

Bir bebek bir cocukla uçakla yolculuk yapacağım bebek arabası götüreceğim kapıya kadar görebiliyorum peki scooter de alırlar mı goturen var mıdır

3 Cevaplar

+1 oy
(13,439 puan) tarafından

Evet ben götürdüm 😂 onuda bebek arabası gibi yanımıza aldık. Katlanabiliyorsa üst bagaja alabiliyorsun ama katlanamıyorsa alta alıyorlar bebek arabasıyla birlikte

(2,630 puan) tarafından
+1

Anladım çok teşekkür ederim hem bebek arabası olacak bebeğim için diğer çocuğun içinde scooter 

(13,439 puan) tarafından
+1

Benimde öyleydi küçüğe bebek arabası büyüğe scooter aldım yanıma. İkisinide alt bagaja aldılar bizimki katlanmıyordu çunku

-Reklam-
0 oy
(3,604 puan) tarafından

Ay ne kadar iyi oldu bu soru. Bende kızımın mini bisikleti için sormak istiyordum. Aynı kategoriye girer mi acaba. 

(13,439 puan) tarafından

Ben scooter götürdüm ama ablamlar geldi beni bırakmaya almazlarsa geri döner dedim. Sordum alıyoruz dediler. Eğer biri götürecekse seni yanına al sorarsın sende yada m.hizmetlerini ara sıra gideceğin firmanın 

(3,604 puan) tarafından

Evet, dediğiniz şekilde yapmayı düşünüyorum. Almazlarsa geri gönderirim. Benim yurtdışı olduğu için, mesela buradan gelirken kabul ediyoruz ama dönerken Tr den döndüğüm için onların kuralları geçerli olur dediler (başka konularda). Yine bu muhabbeti yaşamak istemiyorum açıkçası ama götürebilsem harika olur. 

(13,439 puan) tarafından

Aynen inşallah götürebilirsin. Bende Trabzon’a gittim İstanbul’dan oğlum çok seviyordu scooter o dönem. Bide gittiğin yerde hemen millet bahçesi vardı uzunda kalacağım diye istedim götürmek. Çok iyi oldu ya almaları. Yardımcıda oldular sağolsunlar bebek arabasının olduğu yere aldılar hemen 

(3,604 puan) tarafından

Götüremezsem üzülürüm ama bizim oralar hep yokuş. Sadece düz yolda lazım olur. Olmazsa kendimi bu şekilde teselli etmeyi düşünüyorum 😊

(13,439 puan) tarafından

Haha o zaman boşver kız benimki düz yolda bide düştü Orda elmacık kemigini vurdu balon gibi oldu

(3,604 puan) tarafından

Doğru bu da var. Yine de sorarım, merakımı gideririm😌

(2,630 puan) tarafından

Bisikleti bilemem ama bebek arabası büyük rahatlik oldu benim için scooterde iki parçaya ayrılıyor poşete koysam anlaşılmaz bile bagaja alırım yanıma bisiklet daha büyük olur

(3,604 puan) tarafından

Bizdeki denge bisikleti, pedalsız. Scooter ile aynı boyda, o yüzden taşıması çok kolay. 

0 oy
(150 puan) tarafından

Bende uçakla ilgili başlık açacaktım.bu postu gördüğüm iyi oldu. Sorum şu ilk defa oğlumla uçağa binecegiz .yanıma bebeğin su biberonunu alabiliyor muyum ,kek çubuk kraker yada meyve suyu gibi içecekler alabiliyor muyum birde pişik kremi falan onları alabiliyor muyum .sadece anne çantası varya sırt çantası şeklinde onu alacağım .valiz değil 

(2,630 puan) tarafından

Alabiilirsin ben oglumun sulugunu almıştım yanıma hicbir sorun olmamıştı aynı şekil kızım içinde almıştım ayrıca uçakta sıcak su da temin ediliyor mama içinse  biberon hayli hayli alınır hiçbir sorun olmaz geçen sene de en çok bebek arabasını ne şekil alırlar diye merak ediyordum diye söylüyorum o da uçak kapısının önüne kadar gittik orda bebeği içinden çıkarıp katlayıp uçak kapısına biraktik indigimiz yerde uçak merdiveninden indik merdiven başında bırakmışlardı uçaktan iner inmez bebeğimi koyup devam ettim

(150 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Ne güzel bilgi vermişsin bebek arabasını oğlum hiç kullanmadı öyle duruyor o yüzden almayacağım .biberon demişim ama suluk,diyecektim yiyecek içecek alabiliyor muyuz oğlan için

(2,630 puan) tarafından

Alabilirsiniz oğluma meyveli süt çubuk kraker çikolata filan götürmüştüm suluk vardı kızıma mama için su vardı su sogumustu hostese sıcak su rica ettim istedigim ölçüde sıcak su da verdiler çocuk için gerekli şeyler için pek sorun olacağını sanmıyorum ama sulugu geçişlerde boynuna asmistim oglumun

(150 puan) tarafından

Bende çantanın yanına takarım büyük ihtimalle ya teşekkür ederim çok stres yaptım zaten inşallah güzel bir yolculuk olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
+1 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
10 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (5,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,626 soru

24,113,583 cevap

333,099 kullanıcı

...