+2 oy
518 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (132 puan) tarafından

Oğlum emerek uyuyor sütten kesmeyi düşünüyorum siz kestikten sonra nasıl uyutmaya başladınız fikir verirmisiniz

28 Cevaplar

0 oy
(9,980 puan) tarafından

image

Kıź emerek uyo oğlanıda atiyom salıncağa tv izleye izleye uyo orda evide karinlik yapiyom uyuduktan sonra beşiğıne yatırıyom oğlanı kızida yanıma aliyom oğlan uyanmaz sabaha kadar
-Reklam-
0 oy
(497 puan) tarafından

Beşikte sallayıp uyutuyorum. Uyuyunca yatağına koyuyorum. 

0 oy
(269 puan) tarafından

Ben uykusu geldigi zaman yatağına koyuyorum emzigini takiyorum cikiyorum odadan kendi uyuyor.. uyumasi gerektigini biliyor cok şükür uyuyor kendi.. öğle uykusundada bu şekilde yapıyorum 1 bucuk yaşında.. kendi alışacaksa alışıyor her cocuk farklıdır.. uyku saatleri olsun hep o saatte yatir alışsın 

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Kucağa alıp oturur pozisyonda hafiften sallanarak uyutmaya başlamıştım.

0 oy
(454 puan) tarafından

Benimki karnımda uyuyor kendi kendine 😂😂

Allah nasıp ederse 1 ay sonra bende uyutucam taktik almaya geldim  🙃

0 oy
(2,763 puan) tarafından

Kızım 7 aylıkken kendi bıraktı. Kucağımda emiyordu sonra yatağa koyuyordum. Emmeyi bıraktıktan sonra da yanında uzanarak uyuttum hep. Ayağında kucağında filan sallama alışıyorlar direk. Kaç aylık bilmiyorum ama küçükken anlamazsın büyüdükçe kilo aldıkça sana eziyet olur bu durum. Mümkün oldukça yanına uzanarak uyutmaya bak. Nasıl alışırsa öyle gider.

0 oy
(165 puan) tarafından

Benim oğlum 17 aylık. 

İlk 15 ay sallayarak emerek uyuyordu. 15 aylık olunca sistemi değiştirme kararı aldım. Emdikten sonra yatağına  gidiyoruz . Bende yanına uzanıyorum. 2-3 tane uyku şarkımız var onları söylüyorum. Ara ara piş piş diyorum. Hava sıcaksa boynuna üfff yapıyorum sırtını sıvazlıyorum vs. Bu şekilde uyuyor. Genelde yatağa girdiğimizde uykuya geçmesi 10 -13 dk civarında sürüyor . 

0 oy
(14,605 puan) tarafından

Kestim sütten iki ya oldu herhalde 

Emerek kucakta sallanarak uyurdu (koliktı)

Kucakta dik git gel yaptım süpürge sesiyle uyuyor hala, uç bel dk surmuyor yatak istiyor koyup piş pat yapıyorum 

17 aylık 

Ablasını da nini açıp git gel yapardım o hemen uyurdu şimdi 3 yaşına girecek odasına gidiyor bekle uyumamı diyor o uyuyunca çıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 719 göst.
1 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 192 göst.
17 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 112 göst.
2 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (774 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,259 soru

24,136,659 cevap

334,325 kullanıcı

...