+1 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Arkadaşlar bi sorum olcak benım bi kizım var çok nadirde olsa arada ters cevaplar veriyor bende çok sinirleniyorum 12 yasında bugün telefon da konusuyordum annemle kahvaltı hazırlıyordum bi yandan kızıma sordum ne yersin patates kızartması nugget yapıyımmı diye evet demiş duymadım yanına gittim neden cevap vermıyorsun diye üff evet dedimya diye tersledi ses etmedim küçük kızımda anne sen hiç resmimi paylaşmıyorsun artık dedi bende paylaşayım kızım dedim büyük kızımında resmını paylaştım kahvaltıda gördü büyük kızım niye beni paylasıyosun paylasma dedi tersledı bende bırak telefonu mu dedim azarladım senin birgün çok kötü kalbini kırarım git sınavına çalış gözüme gözükme dedim sizce abartıyor muyum hala çok canım sıkkın çok sinirliyim esime anlattım sen paylasma derdiniz bumu abartma dedi haksız gördü beni 

7 Cevaplar

+5 oy
(6,245 puan) tarafından

Bence çocuk her iki konuda da haklı. 

Çocuklarını niye paylaşıyorsun ki? Birisi sana getir evlatlarını Taksim meydanına koy akşama kadar gelen geçen bakacak dese koymazsın ama sosyal medya derya deniz oralarda matah bir şey gibi paylaşıyorsun. Aşırı kızıyorum böyle hareketlere. Ne geçiyor ne kazanıyorsun ki paylaşınca? 

Üstüne bir de o yaşta kıza kalbini kırarım, gözüme görünme falan demişsin. Kusura bakma ben iyi iletişim kurduğunu da düşünmüyorum iyi yetiştirdiğini de. 

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Resim paylaşma konusunda çocugunun iznini alman gerekiyordu 12 yaşında artık isteklerini ciddiye almanız gereken bi yaş konuşma üslubun yanlış tepkin doğru o şekilde konuşmak yerine annenle bu şekilde konusmamalısın bu yaptıgın saygısızlık eğer bidaha bu şekilde konuşursan tepkim çok farklı olacak deyip hatasını anlamasını sağlamalısın artık yaşı gereği yaptıgı yanlışların bedelını ödemesi gerektiğini bilmesi gerekiyor

+3 oy
(17,405 puan) tarafından

Ben 6 yaşindaki kizima bile sormadan fotoğrafını paylaşmıyorum. Çocuk haklı bence. Haklı olmasina rağmen azarlayıp yollamışsın. Bence özür dilemelisin. 

+2 oy
(4,811 puan) tarafından

Bence 12 yaşında ki çocuğu izni olmadan paylaşmayın zaten. 

+1 oy
(2,009 puan) tarafından

Ben 23 yaşındayım, arada annem bizim fotoğrafları paylaşıyor ve ben çok sinir oluyorum, senin kız bir de ergenlik çağında. Rahatsız olması normal. Eğer istemiyorsa paylaşma canım. 

+1 oy
(5,325 puan) tarafından

Benim oğlum 13 yaşında artık ergenlik çağında lar onlarda kendi sınırlarını çiziyor ve korumak istiyorlar. Ben asla paylaşmam oğlumun fotosunu kendi telefonu var bazen cafeye gider arkadaşlarıyla bi foto koyaydın da bakaydım derim aman anne ne gerek var der .kendi telefonuna bile koymaz kendini büyük ihtimalle şu süreçte kendilerini beğenmiyorlar . Asi davranmaları normal ama sen yinede konuşma dilini değiştir. Benimkide bazen bağırır sesini alçalt yoksa seni dinlemiyorum derim yanından çıkarım arkamdan gelir sessizce konuşur 

0 oy
(10,219 puan) tarafından

Haksızsın birde üste çıkmaya çalışmışsın 12 yaşında resmini paylaşmanı istememek onun hakkı çocuk evet demiş duymayan sensin bide ona kızmışsın iletişim kurma şeklin yanlış 

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 833 göst.
+1 oy
5 cevap 214 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde yaban gulu (260 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 809 göst.

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,963 cevap

336,324 kullanıcı