Hesap otomotik silindi
Ömür mü geçer ya böyle adamla. Sen sınır krizi geçiriyorsun. O hâlâ seni videoya çekip daha sonra sana karşı kullanma derdinde.
Aynen öyle farkettim ne yapıyorsun sen dedi de bıraktı almayı.beni sakinleştirmek yerine videoya alıyordu yaaa. Kime delil göstereceksin dediğinde de vallahi doktora göstereceğim sen iyi değilsin doktora gidelim dedi. Vere ambulansı çağırıp bana deli damgası yedürecekti yaaa
Eşin ruh hastası olabilir ama senin yaptığın da normal değil ki tamam anlıyorum sinirlendirmiş seni ama başını yumruklamak onun senin video ya çekmesi inan bana normal gelmediniz
Yaa ben sinir krizi geçirdim artık evet normal değil ama artık dayanamadım. Durup dururken deli değilim. Ama cidden eşim beni delirtti artık yaa gerçekten psikolojim bozuldu benimde. Çok ciddi ruhunu emiyor resmen 30 yaşımda çöktüm resmen.
Evliliğini sürdürmek zorunda mısın bak hem bedenine hem ruhuna zarar veriyorsun haklısin veya haksizsin demiyorum i evde ikiniz yaşıyorsunuz ikinizden çok birbirinizi tanıyan yok disariya karşı sende çok iyi bir insan olabilirsin eşinizde ama birbirinizi yoruyorsaniz mutsuz ediyorsaniz neden sürüyor bu evlilik
Bacım yine de onun yanında böyle şeyler yapma işine gelmiyorsa ayrılsın gitsin senden bunu delil olarak almaya çalışıyorsa yaptıklarını eğer boşanırsanız bu mahkemede sunmasn
Benim eşimde ilk sıralar kafasına vurdu sonradan bırakırdım. Sakinken neden yapıyorsun diye sordum. Karşıdakine zarar veremeyince kendine veriyor. Öyle dedi. Kadın ona vursa kocasına bu seferde bunu suçlu çıkaracak. Bak ben normalim bu kadın deli böyle yapıyor diyecek. Zor eşi var Allah yardımcısı olsun. Bebeğimde varmış.
Yine de dikkat etmesi lazım işte bebeği var ne olur ne olmaz
Sen anlatırken ben delirdim valla
Çok zor
Yaaa bir insan herşeyden nasıl şikayet eder yaaa. 5 yıldır hayatım da 5 yıldır bir gün şikayet siz geçmiyor yaaa.
Hastaneler hasta insanlarla değil, hasta insanların hasta ettiği insanlarla dolu. Zor bir eşin var. Allah yardımcın olsun. Ama sen kendini kaybetme. Şikayet eden insan zor. Şükür bilmez. En iyi kararı sen verirsin. Sakın kalmya bak.
Önce skin kalmaya çalıştım ama karşıma geçip üzerime gelmeye başlayınca delirdim resmen kendimi kaybettim. Delirdim ben dellendirdin beni deyip durdum
Haklısın ben anlıyorum seni. Bebeğinde varmış. Ailen sana destek olursa boşan. Eşin zor biri. Ömrünü sömürür. Ne yapacağına kendi bile karar veremiyor. Sağlıklı dusunemiyor. Sen delirmeden. Yolunu çiz. Bebegede yazik sanada..
İnsan bi noktaya gelince kendine hakim olamıyor sinir krizi geçirmen normal kendini suçlama. Gerçekten tuhaf videoya alsa ne yapacaktı. Allah yardımcın olsun kendi haline bırak kimle uşraşıyorsa uğraşsın konuşsun dinleme he de geç
Öyle yapıyordum vallahi ama artık cidden dellendirdi. Benii sakinleştirmek yerine video almak istedi yaaa. Ben nasıl güveneceğim bu adama. Sonra gelmiş dışarı çıkalım diyor.
1,492,935 soru
24,393,608 cevap
349,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın