+2 oy
275 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,864 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 

Akşama menüde neler var annem bebeği uyutayim derken kendi uyudu 🤣 

Rabbimin izniyle benim menüde lahmacun var 

Ama şöyle de bir sorunum var ben fırında yapıyorum ve fırın en arka odada 🥺😱😱😱 

Öyle geniş büyük tavamda yok hamsi tavasini güzelce 2m3 kere ciflesem yikasam koku verirmi sizce yapan varmı yakın marketlere baktım sabah yok merkeze inmeye de üşendim 

image

14 Cevaplar

0 oy
önce (5,190 puan) tarafından

Afiyet olsun canım nasılsın 😊

Bende bugün anneme davetliyim börek açacak bana canımın içi ♥️♥️🫠

önce (5,864 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım iyiyim gibi dün alttan üstten karnimdan her yerden girmiş çıkmışlar ister istemez ağrım var ve nalkozun ağrısını atamıyorum  basım çok ağrıyor 🥰🥰🥰🥰🥰

Ellerinden öperim annenin canım rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallah 🤗🤗🤗🤗🤗

Rabbim şifa versin inşallah canım ♥️ 3 gündür kızım da orda hem dinlen sen hemde temizliğini yap bitir diye götürdü sağolsun nasıl iyi geldi anam da anam cidden onlar olmasa napariz 🫠 bende annenin ellerinden öperim annenin destek olması gerçekten çok güzel bı şey Büşram 🫠🫠🫠

Fazlasıyla öyle canım banada diyor küçüğü alıp gideyim mama alıyor ama ben ayrılamiyorum büyüğü ile her gün derse gidip geliyoruz az rahat edeyim istedi ama yanımda kalsın istedim

Ya o çok küçük nasıl bırakırsın ama ne güzel düşünmesi canım çokça öperim ellerinden ☺️

-Reklam-
0 oy
önce (3,777 puan) tarafından

Etli kuru fasulye ve pirinç pilavı, yanınada turşu yeşillik 

Ellerine sağlık canım 

önce (224 puan) tarafından

Benim menüde aynı bacım fasulye pilav turşu .

0 oy
önce (3,388 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım bence koku yapar yaa 

Ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 

Bende yeşil mercimek yemeği yaptim yanına da salata yoğurt yeterli 😁

0 oy
önce (4,191 puan) tarafından

Balık kokusu maalesef geçmiyor. Canınız çok istiyorsa içi yapıp yakında fırın varsa oraya verin, daha garanti. 

Çökertme kebabı var bizde de 

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim eline sağlık 

Ben tandır var onda pişiriyorum fırında çok sert oluyor tavada da denemedim hiç 

0 oy
önce (2,430 puan) tarafından

Simdi bitti :))))

image

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Türlü etli bulgur pilavı turşu salata yoğurt hoşaf var bende

0 oy
önce (1,930 puan) tarafından

Afiyet olsun bende anneme geldim 

Fırına tavuk patates attım yemek yapıyorum 

0 oy
önce (2,056 puan) tarafından

3 gündür mutfağımda tadilat işleri vardı biraz önce bitti eşim ustayı yemeğe götürdü ben gitmedim banada eve getirecek bizde bir odaya tikilip kaldık gidecek bir dost bir arkadaş yok aslında var da rahatsız etmek istemiyorum kimseyi anne baba evi olmayınca akraba evi olmayınca insan ister istemez çekiniyor 😞gurbett çok zor bişey ya 

0 oy
önce (1,318 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 🙂 annemlerdeyim yarın babamın ölüm senesi dolacak o yüzden mevlit okutacak evde yardıma geldim bende . Birde kızımın doğum günü bugün 5 yaşına girdi duygusalım iki açıdan da 😞🥲

0 oy
önce (4,311 puan) tarafından

Şimdi kızımla çorba içtik. Akşamada taze dolma yapmayı düşünüyorum eşim geç gelecek üşenmezsem yaparım onuda

0 oy
önce (767 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Evet koku kalır 

0 oy
önce (927 puan) tarafından

Koca tamponumu bir yerinden kaldırırsam tavuk yemeği ile pilav yapacağım canım 😂

Vallahi çok yoruldum bu hayat çok yordu beni

0 oy
önce (10,937 puan) tarafından

Ben çok.hastayim bademciklerim şişmiş sesim kısılmış oğlum ateşli eşimde işte anca bir mercimek çorbası yaparim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 68 göst.
+3 oy
2 cevap 75 göst.
+1 oy
5 cevap 118 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
25 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde nilanka (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,958 soru

23,798,263 cevap

317,229 kullanıcı

...