+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (1,652 puan) tarafından

image

suraya bitane minnoş bırakıyorum 😂 merhaba kızlar. Geçen hafta kanamam olmuştu. Devletteki doktorlar kanama alani yok falan dedi. Kanamanın sebebini tespit edememişti. Bebeğin eşi de asagidaydi ondan olabilir demişlerdi. Bugün özeldeki kontrolume gittim. İki yerde kanama varmış biri bebeğin yanında biri plesentanin arkasındaymis. Plesenta hala yukarı cikmamis dedi. DUPHASTON kullanmaya devam et dedi. Erken doğum riski varmış. Bu şekilde olup da zamanında normal doğum yapabilen var mı? 26 haftalık hamileyim bu arada

4 Cevaplar

+1 oy
(1,210 puan) tarafından

Benim ilk gebelikte 36. Haftaya kadar ara ara devam eden kanamalarım oldu bebeğin yanındanmi nerden geliyodu bilmiyorum çünkü tam korona zamanıydı bir kere gittim diğer kanamalarda hep uzandım evde 42. Haftaya doğru doğum yaptım bir sorun olmadı canım 

Tabiki sen ihmal etme asla Allah büyüktür birşey olmaz Allah'ın izniyle inşallah ❤️ 

(1,652 puan) tarafından
+1

İlaç kullanmış mıydın? Plesenta aşağıda olunca normal doğum olmuyormuş o zamana kadar çıkar belki dedi

(1,210 puan) tarafından

Yok canım hiçbir şey kullanmadım ben 

İlkinde değil ikincide asagidaydi hafta ilerledikçe yukarı çıkar demişti Dr gerçekten rahim büyüdükçe çıktı 

-Reklam-
+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Hamileliğin başından beri riskli gebelik geçirdim 9. Hafta kanamam oldu doğuma kadar fitil iğne vs surekli endişeyle geçti 25. Hafta çanta hazırladım doktorum hep hazırlıklı olmami soyledi hergun bakıyordum bugün dünyaya gelse yaşar mı gelişimi ne durumda diye. 40+3te sancı kanama hala hiçbir doğum belirtisi olmadan fitille doğum yaptım. İlaçları düzenli kullan fazla ayakta kalma kendini fazla yorma ağır kaldırma stres yapma hep güzel düşün insalllah gününü doldurup sağlıcakla dünyaya gelsin çok tatlı maşallah 😍 

(1,652 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 😂 çalışıyorum ben maalesef biraz yoruluyorum ama ayakta değil işim Allah'tan. Ya biz de her gün stres içine girdik. Ne zamana kadar dayansam yaşar diye sürekli hesap yapar olduk psikolojimiz bozuldu 😅

+1 oy
(3,341 puan) tarafından

Kız durdane benimde doktorumdu.

(3,341 puan) tarafından

Ben 2 bebeğimdede gittim.2 hastalığımıda durdane hanım anladı.çok zor geçti hamileliğim.sağolsun o da elinden geleni yaptı.birde hangi sqatte arasım hemen cevap verdi.konyadaki Ali Acara randevu ayarlayıp beni oraya sezaryen için yönlendirdi.için rahat olsun o konuda.

Birde ben ereğlili değilim eşim buralı.ben başka şehirden geldim kimseyi tanımıyorum burdan.

(1,652 puan) tarafından

Ben de Antalya dan geldim canım yabancıyım ben de buralara 😂 eşim burali

(3,341 puan) tarafından

Zaten kimle tanışsam çoğu başka şehirden gelmiş.benimde kızkardeşim bulunduğum yere gelin gelecek nasip olursa.bende adqnadan gelin gelmiştim.

(1,652 puan) tarafından

Benim de kardeşim buraya gelin gelcek ama başka şehirde memurlar memleket burası onların da 😂

(3,341 puan) tarafından

Bende anneme diyorum babam emekli olunca burdan bi ev alın yazın kalmak için😂zaten 2 kızın burda olacak.

0 oy
(30,854 puan) tarafından

Plasenta aşağıda mıydı bilmiyorum ama bende gebelikte kanama yaşadım bir kaç hafta içinde azalarak kayboldu erken doğum riski vardı ama 38+5 de doğum yaptım 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 127 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (199 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 372 göst.
0 oy
8 cevap 351 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,557 soru

24,171,237 cevap

335,879 kullanıcı

...