+2 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (377 puan) tarafından

Benım arkadaşm Kaynımla sevgiliydi neyse olmadı yolları ayrıldı ikiside evlendı arkdsm bana gelıp gidiyo ama eltım bilmiyo bilse sizce tepki verirse ne diyim ona haklı çıkacak bi lafım olsun 

14 Cevaplar

+2 oy
(6 puan) tarafından

Ben eltinin yerinde olsam hiç hoş bakmam hatta baya bir mesafe koyardım yalan söylemeye gerek yok. Ama ev de senin evin. Kahve falan paylaş ama isim yazma derim. Gerçekten eltinin yerinde sen olsan ne düşğnürdün? Bence hoş değil. Dediğim gibi görüştüştüğünü gözlerine sokma eğer kötü niyetli değilsen isim yazmasın 

(11,963 puan) tarafından

Arkadaşını mı silsin hayatından? Sonuçta eltisinin gözüne sokmuyor ya

-Reklam-
0 oy
(3,333 puan) tarafından

Eltinle kayninla aynı evde mi yaşıyorsun?

(377 puan) tarafından

Yok uzak evlerımız

(3,333 puan) tarafından

O zaman istediğini yaparsın karışamaz. Sadece onları aynı ortama getirme . Bir de kızı gözlerine gözlerine sokma. Yani  onların yanındayken kızdan bahsetme yada sosyal medya da paylaşma. 

(377 puan) tarafından

Asla sadece bugün kahve storisi attım severım kahve storisini ama etıket yapmadım isim yazmadım 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Evınız yakın değilse ve kaynın ile ilgili konuşmuyorsa sorun olmaz bence eltın mı karar verecek kımın gelip gideceğine 

0 oy
(1,139 puan) tarafından

Eskiden olmuş bitmiş birşey suyu bulandırmaya gerek var mı 

(377 puan) tarafından

Ne bilim o derse ben sana öyle bısey yapsam hoş olurmu derse

(1,139 puan) tarafından

Sende gizli saklı birsey değildi eskiden olmuş birşeydi dersin

0 oy
(1,702 puan) tarafından

Ne diyebilir ki neden arkadaşınla gorusuyorsun demez heralde tanışıyorlar mi eltinle aynı ortama giriyorlarmi eğer öyleyse neden bana söylemedin diye kizabilir ama bı alakaları yoksa senin kimle görüştüğün kimseyi ilgilendirmez olurda neden gorusuyorsun falan derse sende söylersin o benim arkadaşım geçmiş beni ilgilendirmiyor diye

(377 puan) tarafından

Bana derse ben öyle yapsam hoş olur mu derse

(1,702 puan) tarafından

Ya bunda hoş olmayan bişey yok sonuçta biraraya gelmiyorlar gorusmuyorlar sen kaynin evlendi diye arkadaşını mi silicen onun ailesine bı zarar verecek durum olmadıkça senin bı suçun yokki ortada suç yok zaten 

0 oy
(5,906 puan) tarafından

Sonuçta bitmiş gitmiş bı şey eltin ne karışır senin arkadaşına 

0 oy
(571 puan) tarafından

Eski arkadaşım senden sonra arkadaş olmadım de

0 oy
(7,830 puan) tarafından

Evin köyün ayrıyda onu ilgilendirmez takii aynı ortama sokmadığın sürece ama hakkı çıkacak ne diyim demişsin anlamlandıramadım

0 oy
(4,333 puan) tarafından

Eltinin yerinde olmak istemezdim 

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Birsey demene gerek varmı eskidenmiş ikiside evlenmiş sonucta arkadaşın yani birsey yokmus gibi davran yoksa elti sana düşman olur

0 oy
(535 puan) tarafından

Şöyle evet hayatına karışamaz eltin kimse kimsenin kiminle görüşeceğine karar veremez ama misal sen olsan ve bunu öğrensen tepkin ne olur yada ne düşünür ne dersin öyle düşün ve eltini sen daha tanıyorsun, ben kendi açımdan söylersem benim hoşuma gitmez şahsen ama herkesin yapısı farklı 

0 oy
(7,437 puan) tarafından

Eline ne!! Onun evine mi götürüyorsun sanki. Bende kaynımın eski sevgilisi ile arkadaşım eltim halt etmiş laf etmeye 

0 oy
(692 puan) tarafından

Bence sen kötü niyet beslemesen bile bu konu açığa çıksa. Kimse sana şöyle iyidir böyle iyidir demez. Aaa bak biliyormuş ama dememiş der. Bilemiyorum zor bir durum. Eltinin yerinde olsam bende kendimi kötü hisseder seni suclardim arkadasini değilde. Yani bişe olsa onu o eve sen sokmuş konumuna düşersin. Eşinde biliyormu bu durumu eşine bı danış önce arkadasligina ona göre karar ver. Olmuş bitmiş ama sen yinede tedbirli ol. Bişe olsa kabak sana patlar.

0 oy
(5,577 puan) tarafından

Biri eltin diğeri arkadaşın ikisini bir araya getirecek şekilde davet etme yan yana gelmeleri doğru değil sonra suçlu sen olursun sen eltinin durumda olsan ne düşünürsün ona göre cvp bul bence

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 499 göst.
+1 oy
59 cevap 1,674 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (89 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,561 göst.

Kategoriler

1,455,543 soru

23,884,778 cevap

321,516 kullanıcı