0 oy
144 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,052 puan) tarafından

İyi geceler hanımlar 34 haftalık hamileyim yavaştan doğum korkusu girmeye başladı ilk doğumum olacak Konya şehir hastanesinde yapacağım prenses doğum diye birşey varmış sanırım bu devlet hastanesinde yapılıyormu acı eşiğim çok düşük bu konuda kendime güvenemiyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,074 puan) tarafından

Bilgim yok bende merak ediyorum 

-Reklam-
0 oy
(16,850 puan) tarafından

Şehir hastanesinde var mı bilmiyorum ama ben özelde doğumumu o şekilde yapmıştım suni sancının ağrısına dayanamadığım için öyle daha rahat oldu Allahın izniyle 

(2,052 puan) tarafından

Evet özelde var öyle bir imkan ama benim imkanim yok maalesef:D 

(16,850 puan) tarafından

Bence yapıyorlardır diye düşünüyorum iyi insanlara denk gelmek önemli bazı doktorlar dayanamıyosan direkt kesmeye yöneliyor 😄

(2,052 puan) tarafından

Peki birşey soracağım doğum anında o uyuşukluk doğumu olumsuz yönde etkiledi mi dikişin varmıydi 

(16,850 puan) tarafından

Uyuşuk olduğu için sadece doğru ıkınmayı yapamayabiliyosun acıyı hissetmediğin için fazla ıkınma meydana gelebilir bende yırtılma olmuştu 

0 oy
(1,739 puan) tarafından

Ben normal doğum yaptım hemde hiç açılmam yoktu hiçbir belirti yoktu fitille doğum yaptım kolay diyemem ama pismanda değilim iyiki böyle oldu o anlari hayatım boyunca unutmicam eğer herşey normal gidiyorsa normal doğum öneririm benimde acı esigim çok düşük hatta ben dogurduysam herkes doğurur derim hep fakat o an gelince insana cesaret dayanma gücü geliyor tek düşünce çocuğum sağlıkla biran önce dogsun oluyor 

(2,052 puan) tarafından

Bende çok istiyorum normal doğumu fitille doğum nasıl oluyor 

(1,739 puan) tarafından

40-3te hiç sancım yoktu suyumda gelmedi hiç doğum belirtisi yoktu bı ilaç yerlestiriyorlar fitil gibi açılmayı sağlıyor doğumu tetikliyor. Eğer normal doğum istiyorsan psikolojik olarak kendini hazırla hiç boşuna korkutma doğum hikayelerine de takılma herkesin doğum hikayesi kendine ve bebeğine özgü yaşamadan anlaşılmıyor sağlıkla dünyaya gelmesine odaklanirsan daha güzel geçer zaten kucağına aldığında bebeğini gördüğünde kendini düşünmek aklına bile gelmiyor ☺️

0 oy
(2,052 puan) tarafından

bilgisi olan varmı 

0 oy
(2,487 puan) tarafından

Kiz prenses dogum ozellerin çoğunda bilemyok sana devleti yapacak 😃 mecbur kalmayıncaya sezetlryana almıyorlar ondada sanirim bütün bayiltiyorlar

(2,052 puan) tarafından

Alt yorumdakine yapılmış devlette 

0 oy
(1,853 puan) tarafından

Bende devlette yaptım 8 saat sancı çektim doğuma 2 saat kala gelip dediler böyle böyle iğne yapacağız hiç bişey hissetmeyeceksiniz diye dedim zaten 8 saat çekmişim surda ne kalmış istemiyorum diye 😂

(1,381 puan) tarafından

Yani zaten çekmişim o kadar daha ne alam iğneyi sjsj

(2,052 puan) tarafından

Acaba son zamana kadar bekletip öyle mi yapıyorlar 

(1,381 puan) tarafından

Yoo bana yapmadılar ben 25 saat suni cektim

(1,853 puan) tarafından

Her hastane yapıyor mu bilmiyorum ben Ankara şehir Hastanesi'nde yaptım ayrı doktorlar gelip demişti arkadaşımda aynı yerde yaptı o da prenses dedikleri şeyden oldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sümeyye4242 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 255 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,048 puan) tarafından soruldu

Kategoriler