Ben beğendim ya gayet güzel duruyor bence
Ya geri iade etmeymmi çok sıkışık gobi
Balkon küçük ama genede güzel duruyor. Güle güle kullan ❤️
Çok küçük sıkışık gibi oldu her defasnda masa çek ferah ferah gecemiyorum bende yine de güzel oldu dayim oyuzden kararsız kaldım iade etmekte
Gayet iyi olmuş. Dekor olmadığı için bir şey eksik hissi veriyor. O yüzden olmadı sanki gibi hissediyorsunuz. Biraz yeşillik, çiçek, biblo ile daha sıcak ortam olur.
Öyle mi dersiniz satan adam da dedi ama sıkıs sıkıs biraz zorfeciyorjm masayi sürekli hareket ettrmek zorunda kalıyor m ferforeje mi alsam diyorum
Açılıp kapanan bir masa alsanız her şekilde daha kolay olur. İki tane de ufak kenar sehpa alsanız, sadece çay içmek için büyük masayı açmamış olursunuz.
Biraz sıkışık görünüyor buradan bakınca. Tabi gerçekte nasıl bilemem ama ben genelde balkonda 2 sandalye bir masa. Gelen misafirler içinde açılır kapanır sandalyeler yeterli.
Sıkışık baya zar zor geçiyorum ama tam oldu güzel durdu iye iade konusunda kararsızım ferforje mi alsam. Diyorum 10 senedir evliyim çok misafr gelmez ablamlar anneemler
İkili olanı direk dolabın yanındaki camın oraya alıp tekliyi de balkona girişin oraya doğru koyabilirsin. En azından geçiş alanın olur.
olmuş aslinda o dolap balkonu daraltıyor
Evet ya onu da. Yaptirmasan esyam çok olmuş mu dersiniz ben boyle sık görünüm istiyordum aslında onum de kapali olduğu için biraz fark görmedim die
Ben çok beğendim valla canım gayet güzel durmuş
Yaaaa dar ollmasina rağmen mi
Hayırlı olsun canım rengi de hoşmuş
Bir tane üçlü iki tane tekli değil mi bir tane tekli fazla geliyor herhalde senin gözüne ama gayet güzel duruyor bence
Sağol cnm benim ikili fazla geldi masayı kkucultsen mi dedim bilemiyorum
Gözüm halı aradı ya, sanki eksik olan o
Gelecek sipariş verdim : ) ama alanım dar olmadı mı sizce
Kullanımı rahatsız etmiyorsa iyi bence,
Çok güzel olmuş güle güle oturun
Ya güzel olmuş mu alan dar oldu ama
Güle güle kullanın kaça aldiniz
10 bine sağolun. Değiştiricem hibi
Neden
Çok yer kapladı sürekli itekle dar alan oldu aanca kıpırdamıyor ferforeje modern goorunum alimdaydo
Güzel rahat görünüyor yazın iyi olur
İşte önüm kapalı diye bburayi gözden kaçırmış tim sağol cnm
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir an kendi balkonum zannettim içindeki dolaba, karşı apartmanın kırmızı balkonuna kadar öyle benziyor ki. Ne kadara aldınız acaba bu balkon takımını bende böyle birşey istiyorum.
10 buin aldım ya onum kapalı işte
Ya benziyor mu balkonlar :) diğer taraflarrin onu hep açık benim
Oh çok iyi olmuş ben her defasında masayı çekip yerleşmeye çalışıyorum bilmiyorum ferforeje setten mi alsam
Kizlardrrrrr
Kizlar adamları aricam bişey deyin
Nerden aldım canım güzel olmuş bence
Mağazadan cnm iki tekli 8500 du bu 10 bin şimdi adamı arıcam iade edeymtamamini ferfrejo alayım diyorum çok k kararsızım sizce napsam
Neyini beyenmedin gayet iyi
Çok dar ben buraya ferforeje haayel ettim
Bence güzel ama sadece renk lazım biraz çiçek vs mesela duvarlara süsler gibi, youtubeda vs balkon videolar çok var bakıp fikir edileblrsnz
Masayı kucutsemcmi ? Bir buçuk saattir bunu düşünüyorum masayı 90 cm 80 yapmayimmi aklmda ferforeje var ferfore nasl olur burda
Tamamen iade edip
Benimde bundan. 3+1+1 ve masası. Resim yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Benimki uzanmak icn rahat. Senin aklın ferforjede klmissa al. Ama ferforje rahat değil sadece gorsel
Görsel de kaldı uzun süre onu kapalı da oturmam gibi
Çok kaldı 1.5 saatir dusunuyorum ana benim ki kadar dar mi da
Valla nasil koymussun gram anlamadim ama balkonun cok kucuk. Almadan balkonunu olcseydin. Genelde takimlarin olcusunu yazarlar ona gore alirdin. Bi tekli bi 2liyse kalsn bence. Cok anlayamadim fotolardan.
Aslında fotolar çok net bi tekli b ikili
Oyleyse iyi olmus bence ben uclu sandim birini
İkili ve tekli çok sıkışık olmamksmk
Hayir bence iyi
1,454,136 soru
23,866,633 cevap
320,681 kullanıcı