0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (7,127 puan) tarafından

Malum kac gundur tuvalet egitimindeyiz iki gundur lazimliga oturma yolunu bulduk sukur telefonun zil sesini aciyorum kos tuvalet ariyor bizi cis gelmis diyorum kostur kostur gidiyoruz analik cidden delilik zorlanan varsa benim bu taktik tuttu 🤣🤣

8 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

haziran gibi baslicam bende cesaretimi toplayabilirsem :) taktik aklimda kalsin ise yarar gibi duruyor😂😂

(7,127 puan) tarafından

Benim oglanin inadini kirdi gibi canim

-Reklam-
0 oy
(1,969 puan) tarafından

Ahahahah kız yaratıcı olmuş bu :))

(7,127 puan) tarafından

Ayy surekli taktik uretiyorum artik🤣🤣

0 oy
(9,990 puan) tarafından

Tutar mı ki ya bu denesem alişmadı benim oğlan daha

(7,127 puan) tarafından

Dene canim bir belki ise yarar

(9,990 puan) tarafından

Deniyem canım işallah tutar 

0 oy
(1,087 puan) tarafından

Çok akıllıca kız aklımda olsun benim de. Ve yapay zeka olsada başlığa cvp vermek istiyorum gerçekten delilik ya bile isteye gönüllü olarak bu kadar sorumluluk altına girmek akıl işi değil🥰

(7,127 puan) tarafından

Aynen oyle birde minnacik insanlari büyütuyoruz ya herseyi bizden ogreniyorlar

(1,087 puan) tarafından

Sorma ya sonra bi öpücük için akşama kadar yalvarıyoruz 😂 ( en azından ben )

(7,127 puan) tarafından

Onu severiz aksama kadar sapur supuruz

0 oy
(5,401 puan) tarafından

Ben napiyorum biliyo musun benim oglan cisini yapiyo soyluyo da tutuyo da gidiyoda ama buyuge gelince afedersin tutuyo geldi yapiyorum diyo tuvalete diyorum oturuyo yapmiyo bende ikna ettim oturttum ayy kizlar hakkinizi helal edin hadi klozete lop diye sokalim dedim kakasi dusunce oyle ses cikiyo ya elini yumruk yapip asagi tutuyorum hadi annecim cikacak hadi diyorum yumrugum (kakasi ) konusuyo hadi abi yutten (lutfen ) beni tugaleke (tuvalete) dusur diyorum kakasi dusunde yumruk da yere dusuyo sonra ben bayiliyorum tabi ben bunu yapinca kahkahalara atiyo oglan klozetin tepesinde ama olsun bu taktikte tuttu denemek isteyen olursa 😂

(7,127 puan) tarafından

Surekli cozumler uretiyoruz canim ya bu da iyiymis bunu da denerim 🤣🤣

(5,401 puan) tarafından

Kiz rezillik rezillik 😂

0 oy
(1,628 puan) tarafından

benmde 4 olcak elini yika gel dedim gelmedi haaa dedim suyla oynuyo en fazla ne yapabilir bi gitttim 2 dk da saclarini kopurtmus 

(7,127 puan) tarafından

Yikanasi gelmis cocugun😇😇

0 oy
(54,121 puan) tarafından

ben direkt klozete alistirdim aparat ve önüne kucuk tabure almistim sticer dukkani acacaktik duvara yapıştıra yapistira

(7,127 puan) tarafından

Kiz buzdolabina kadar yapistirdik bizde tuvalet harici heryerde 😇

0 oy
(156 puan) tarafından

Çocuğunuz kaç yaşında acaba

(7,127 puan) tarafından

3 olduk canım 

(156 puan) tarafından

Anladım canım benimde şuan 3 yaş 3 aylık oğlum ama alistirmadim hala hamileyim çok çarpıntı oluyor doğum yaptım yapicam doğumdan sonra toparlayinca alistiricam insaAllah sağlığım iyi değil herkes çok geç kaldın diyor acaba öyle mi diye sormak istedim

(7,127 puan) tarafından

Bosver kulak asma bana da dediler ama sen hamileymissin cocuk dogup kendini toparlayinca baslarsin hem anne hazir olmali hem cocuk cunku baya sabir isiymis 

(156 puan) tarafından

Evet bende öyle düşünüyorum doğurup toparlayınca sağlığımı benim için daha kolay olucak götürüp getirmesi kız vur bir kaç kere alışır korkut vs diyorlar ama ben zorla öğrensin istemiyorum güzellikle öğretmek istiyorum çevrenin baskısı maalesef insanı yıpratıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 320 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Edagrb (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu

Kategoriler