0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (3,400 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar size birşey sormak istiyorum çam sakura da bildiğiniz iyi tecrübeli bir kadın doğum doktoru arıyorum o hastaneye giden oldu mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

2 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından

Geçen sene doğum yaptım ama kontürollerime oraya gitmedim doğumda çok yardımcı oldular özel hastaneden bir farkı yok 

(3,400 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm açıkçası son çıkan haberden sonra gitmeye korkar oldum ya 9 yaşındaki yoğun bakımında olan engelli kızı istismar etmişler çok korktum biz kime güvenicez Allah aşkına ya 

(56 puan) tarafından

Canım ona bakarsan özel hastanelere bile güven yok benim eltimde çam sakurada doğum yaptı sezeryan ben normal doğum yaptım ama ikimizde gayet memnunuz doktordan doktora fark var bende ilk önce çok tedirginim ilk doğumum olduğu için ama ben memnun kaldım 

-Reklam-
0 oy
(3,395 puan) tarafından

Oğlumu orda acil sezeryanla doğurdum. Evim oraya yakın birçok kontrole oraya gidiyorum. Tamamen şans işi. Randevu aldığın doktoru muhtemelen göremeyeceksin çünkü orası bi eğitim hastanesi. Asistanlarla muhatap oluyosun daha çok. O kadar kontrole gitmiş olmama rağmen önerebileceğim bir doktor yok. Kanuniye de gittim aynı zamanda kontrole. Ordaki 1-2 asistan çok güzel ilgilenmişlerdi.

(3,400 puan) tarafından

Kimse çam sakuradan memnun değil ordaki görevliler çok sorumsuz üstelik azarlamaları ayrı bir konu bana da yakın olduğu için giymek istedim ama korkuyorum 

(3,395 puan) tarafından

Evet sürekli azarlar gibiler. Hemen hemen hepsi. Yönetiminden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü temizlik konusu da çok kötü. Oğlum orda doğdu. 2 defa ufak operasyonlar geçirdi falan. Her seferinde hiç değişen bişey yok. Bilgi almak isteseniz cımbızla alıyosunuz ağızlarından. Birde trip yiye yiye yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 429 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,199 göst.
0 oy
6 cevap 246 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilllbssr (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 127 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Brc4616 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,884 soru

24,036,704 cevap

328,955 kullanıcı

...