+3 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Canım çok sıkkın kızlar ya ev içi kapılarını değiştirelim dedik üç ayı geçti toplam dört adet kapı yirmi bin verdik önden istedi malzeme alcam diye kaç ay oldu kapılar yok arıyoruz boyası kötü oldu dedi hep bahane bulıyor  on üç bini gelince vercektik ama bence dolandırıldık ortada kapı falan yok bence sizce ne yapmalıyız 

4 Cevaplar

+1 oy
(8,987 puan) tarafından

parayi verip makbuz fis yada odeme kagidi gibi bisey almadinizmi?  atiyorum 33 bin hesaptan 20 bini alindi 13 bin odeme kaldi gibi adamdan size sizden ona bir belge falan olmasi laizm.kurumsal biyermi.  siradan marangoz gibi biseymi. kurumsal biyerse yada dulkani mukkani varsa sitesi mitesi sikayet et tuketici hakem heyetine falan.

(233 puan) tarafından

Evet dedğin gibi var elimizde şu kadar verildi şu kadar kaldı falan diye marangoz  dükkani var

-Reklam-
+1 oy
(794 puan) tarafından

Dükkan yeri ismi numarasi anlaştığınız adam falan ortada hangisi varsa direk polise gidin . 

(233 puan) tarafından

Hepsi de var canım yarın dükkana gidip konuşalım dedim eşime paramızı geri isteyelim yoksa şikayet edicem dicem 

(794 puan) tarafından

Dükkan yeri belliyse gidip önce konuşun. Duruma göre hareket edersiniz . 

(233 puan) tarafından

Eşim iki defa falan gitti kendi olmuyormuş yerinde canım

+1 oy
(108 puan) tarafından

Buna benzer Bi durum bizimde düğün zamanı başımıza gelmişti eve mutfak yaptırcagimiz zaman adam bizden kapora almıştı 1 ay falan oyaladi bizi daha paramizi kavga dövüş aldık ama sonradan öğrendik ki adam böyle iş alıyormuş senden aldığı parayla Bi önceki işi yapıyormuş senden sonra iş alirsa ondan aldığı parayla senin işini falan değişik Bi döngüdeymis belki sizinkindede böyle Bi durum vardır paranızı almaya bakın bence 

(233 puan) tarafından

Bende kumar falan oynuyormuş diye duydum geçen gün iyice sinir oldum paramızı alabiliriz inşalalh 

(108 puan) tarafından

İnşallah alabilirsiniz canım hayırlısı 

0 oy
(18,598 puan) tarafından

Olabilir babamın da başına böyle bişey gelmişti önceden halı yıkamaya halı vermişti adam her aradığında bahane buldu getirmediler sonra babam her gün sıkıştırdı adamı en sonu getirdi halıları mahvetmişler ama hep fırça izleri vardı sert olmuştu yumuşak halılar 

(233 puan) tarafından
+1

Eşimde öyle diyo üsteledikçe kötü bişi takar gider diyo 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 205 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,006 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,960 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 438 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,639 cevap

328,083 kullanıcı

...