+1 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (6,256 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz eşim mesai de geç gelecek 9 buçuk gibi bende az bir keyif yapayım dedim siz neler yapıyorsunuz 😊

9 Cevaplar

+2 oy
(16,044 puan) tarafından

Afiyet olsun bende yemek hazırlığı yapıyorum henüz yiyemedik 😄

(16,044 puan) tarafından

Bende başka yere gidecektim iptal oldu mecbur kaldım bişey yapmaya ahahsjshaj🤣

(6,256 puan) tarafından
+1

Yap bir kızartma eşin ayirmiyorsa yemek 🤣

(16,044 puan) tarafından

Sigara böreği yaptım çorbayla çayla falan karışık bişiler 🤣🤣

(6,256 puan) tarafından
+1

Afiyet olsun ☺️

(16,044 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️❤️

-Reklam-
+2 oy
(4,699 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım sabahtan beri dışarılardaydik vallahi daha yeni eve girdik duşa gireriz minik kuşum uyur artık ☺

(6,256 puan) tarafından

Sağol ablam bizim burda havalar soğuk kız annemde iki gündür bende dün temizlik vardı bitirdim . Ohh erkenden uyuyan bebe en sevdiğim 🧿☺️

(4,699 puan) tarafından

Vallahi ancak öyle enerji atıyor canım yoksa evde tıkılıp kaliyoruz ☺ burda güzeldi bugün canim hava ohhh ne güzel miss gibi olmuştur benim de yapmam lazım temizlik ama nerdeee 😁

(6,256 puan) tarafından

Ben bitirdim keyif yaptım bugün 🤣 kız da annemde öğlene kadar yattım valla 🤣

+2 oy
(13,674 puan) tarafından

Kaç gündür ilk defa bu kadar uzun oturdum tel elimde 😊ezanı bekliyorum bende 😊

(6,256 puan) tarafından

Oh sefan  olsun ☺️ bizim de 20 dk var içerim o zamana kahvemi ☺️

(13,674 puan) tarafından

Afiyet olsun canım şimdiden 15 dk da bizde var oğlum yemek istedi onu isitiyorum😊

(6,256 puan) tarafından

Sağol ablam ☺️

+2 oy
(378 puan) tarafından

Kahvemi içtim çocukları uyutup işlerime bakmam gerek :) afiyet olsun canım 

image

(6,256 puan) tarafından

Sana da afiyet olsun canım ☺️

+2 oy
(288 puan) tarafından

Ayy hamileyim önümde olmasa canım çekerdi az önce bir kase dolusu tuzlu erik gömdüm🤤😂afiyet olsun canım

(6,256 puan) tarafından

Ya küçük mu daha ☺️

(288 puan) tarafından

13 haftaya girdik daha🥹

(6,256 puan) tarafından

Darısı başıma inşaallah ♥️ 

(288 puan) tarafından
+1

İnşallah canım benim rabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlatla müjdelesin sizi inşallah🩷

(6,256 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah ♥️ ♥️ 

+2 oy
(1,404 puan) tarafından

Hamile ve de aseren biriyim ama geldim 🤭😂Bende de var canım çekmedi afiyet olsunn erik ve kurabiye bulamayan biri o ekonomiye çocuğu getirmesin yazık haftalık bezler bile 1500

(6,256 puan) tarafından
+1

Valla geçen kız istedi benim aldık pazardan yarım kilo 150 🤣

(1,404 puan) tarafından

Yerine göre değişiyordur ben fiyatının düştüğünü görünce aldım direk bahçe de var bide 😃🤭

(6,256 puan) tarafından

Bizim de var bahçede balkondan elimi uzatsam alçam 🤣 ev sahibi kızdı hatta niye aldın diye 🤣

(1,404 puan) tarafından

Evde oturuyoruz hakkımız var deseydin 😂

(6,256 puan) tarafından

Yok kız öyle değil sağolsun asla kiskanmaz bahçeye bakla marul ekmiş sordum bı kere alayım mı marul markete gitmeyin diye niye soruyorsun burası seninde evin dedi ☺️ bahçede erik ağacı varken pazardan aldım diye kızdı 🤣 para verdim diye kızdı 🤣🤣🤣

+2 oy
(692 puan) tarafından

Afiyet olsun bende yeni çay demledim içecez kocamla minikle 

(6,256 puan) tarafından
+1

Benim koca daha gelmedi oyy 

(692 puan) tarafından

Bizimki 6 da evde bu aralar mesai yok

(6,256 puan) tarafından

Bizim 9 buçuk buluyor gelmesi 

+1 oy
(3,949 puan) tarafından

Erik mi 🤤🤤🤤

Afiyet olsun gülüm nolsun valla yoruldum ya saat 4ten beri kostur kostur gecti esim dedi kalkin dışarı cikalim bi kac alacagim vardi onlari hallettim bi suru yer gezdik 2 market gezdik manav alisverisi yaptim biraz derken eve bi girdik parkeye bocek gibi yapismak istedim ama cocugu giydir soydur wcye tut ikindiyi yetistir alidklarini yerlestir derken aksam oldu bile disardan yedik valla napiyim o saatten sonra simdide cay iciyoruz cocugu wcye tutut yatiracam insallah uyuyakalmam daha islerim dd var 

(3,949 puan) tarafından

Ay askim ben bu isi anlamiyorum kiz mesela ben boyle anlatiyorum ya goren herkes ben okurken yoruldum diyo bende anlik postlarini aciyorum mesela evde isini yapmis disarda isini yapmis ya da hastane isi olmus halletmis gelmis evde yemek yapmis kahve iciyo ya da kaynanasina gitmis isini yapmis kendi evine gelmis bi is yapmis keyif yapiyo bende bunlara hayret ediyorum ben markete gitsem eve gelince toparlanamiyorum perisan okuyorum bugun oldugi gibi millet nasil yapiyo bazen benim yaptigim hic bisey uzun ayrintili yazdigim icin oyle oluyo diyorum millet neler yapiyo diyorum sonra biri okurken yoruldum diyo ha demekki benimde yorulmam normal diyorum sence hangisiyim 😀

(6,256 puan) tarafından

Beynim error verdi bebeğim 🤣🤣

(3,949 puan) tarafından

Hih bende gep oyleyim 😂

(6,256 puan) tarafından

Merveee ya seviyorum seni ♥️

(3,949 puan) tarafından

Bende seni 😍😍😍

+1 oy
(1,352 puan) tarafından

Şu eriği heralde yeryüzünde sevmeyen tek insanım yada varsa benim gibiler sayımızı bilelim yoksa genel olarak erik sevmediğimi söylediğimde insanlar şaşırıyor 

Bu afiyet olsun canım 

(6,256 puan) tarafından

Kız erik sevilmez mi 🤔🤣🤣🤣

(2,481 puan) tarafından

Vayyyhhh haftada 3 4 kilo  yiyen bennnn ennnn sevdigim meyve hastasiyim suan yedim yatağa girdim 

(6,256 puan) tarafından

Valla bende buldum mu affetmem 🤣

(1,352 puan) tarafından

Sevemiyorum yaaa 

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 531 göst.
20 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,256 puan) tarafından soruldu
+5 oy
4 cevap 279 göst.
0 oy
13 cevap 737 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,423 puan) tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 620 göst.

Kategoriler

1,458,940 soru

23,926,910 cevap

323,795 kullanıcı

...