+1 oy
66 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (5,942 puan) tarafından

image

Kızlar evde ovulasyon testi yapıyorum geçen hafta yumurtlama yakaladık degerlendirdik . Sonra silik oldu 2 gün önce tekrar bir tık koyu oldu telefonda çok belli olmuyor ama gözle görülür koyuluk vardı 

Sebebi nedir ? İlk kez yapıyorum ovulasyon bilgim yok adet olcak gibi ağrım da var adetlerim düzensiz oluyor 10 ay önce miyom ameliyatı oldum bı kaç aydır adetlerim duzensiz zaten o yüzden takip ettim yumurtlama gebe kalmak için 

iki kez yumurtlama olur mu ? Takvime göre 1 hafta var  benim ameliyat öncesi normal döngüye göre 4 gün var 

Erken gebelik yapsam çıkar mı ?? 🤔

3 Cevaplar

+1 oy
(5,942 puan) tarafından

Kızlar yok mu bilgisi olan 😊

-Reklam-
+1 oy
(499 puan) tarafından

2 kez yumurtlama olmuş 

(5,942 puan) tarafından

Aa oyle bir şey mümkün yani bende acaba yanlış mı biliyorum dedim inşaallah birinden biri tutar zaten o günde belim çok ağrıyordu ve akıntım vardı yumurtlama olmuş demek ki peki erken gebelik ne zaman yapayım 

(499 puan) tarafından

İkiz gebelik nasıl oluyor işte böyle şimdi sen ne yap biliyor musun en son yumurtlama tarihinden say 13. Günden sonra test yapmaya başla

(5,942 puan) tarafından

Erken gebelik testi mi ?dayanamadım yaptm bugün deli gibi oda tabi negatif çıktı 

(499 puan) tarafından

Daha kaç gün var kanda bile 10. Gün belli olur çok acele etme stres de döllenmeyi ekler bak ben 9 ay gebelik bekledim bi kimyasal oldu ikincisi tuttu onda da uğraşamam dedim arkadaşlarım ısrar etti yap test diye düşün yoksa test bile yapmıyordum

(5,942 puan) tarafından

Ayy çok stres yapıyorum malesef gerçekten ondan da olmuyor biliyorum ama yapmcam artık test geçerse günüm geçer ki adet olacak gibiyim zaten 

0 oy
(5,942 puan) tarafından

Kızlar başka bilen yok mu yardımcı olun

(156 puan) tarafından

Hamilelik belirtisi olabilir. Fakat beklemen gerek. 12 gün sonra kanda çıktı benim. Ovulasyon dan sonraki ilk silik çizgiden sayman gerek

(5,942 puan) tarafından

Belim de çok ağrıyor canjm seninde olmuş muydu böyle adet olcak gibiyim ne bileyim bilemedim de 

(156 puan) tarafından

Herşey olabilir. Ben hala adet olacakmism gibi hissediyorum

Ben hala sanki adetim başladı diye hissediyorum. 6 buçuk haftalık oldum. İnan o bel ağrısı vs bukadar erken olmaz. Adete iki gün kala oluyor hadi ,4 gün olsun.  Benim ovulasyon siliklesmeye baslamasindan sayarak 12. Gün 14 beta hcg değeri çıktı. 10. Gün olsaydı 7 çıkardı. Yani çok erken. Test yapmaya devam et istersen sen bilirisn fakat sabretmen gerek

(5,942 puan) tarafından

Ovulasyon yapmaya devam edicem inşaallah rabbim bana da nasip etmiştir canım senin nasıl gidiyor hamilelik 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 118 göst.
+1 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,455,660 soru

23,887,111 cevap