0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (726 puan) tarafından

image

kizlar diyet listem ikinci gunum belki yapmak isteyen olur 🤗

1 cevap

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Listeler hep aynı 😁 

Artık yapay zekada veriyor 

Acaba diyetisyen bize cazip kılan takip edilme isteğimi yoksa kendimizde yapınca neden diyetisyen gibi cazip gelmiyor 😁

(726 puan) tarafından

Kendim yapinca boyle olmuyodu kilo veremiyodum bide gorumcemle yapiyoruz suan birbirimize foto atiyoruz bana faydasi var gibi siskinlik oluyodu dun cok farketmedi ama bugun gobegim siskinlik yok cok iyiyim ilk defa diyetisyen listesi uyguluyorum onceden zayiftim hic bilgim yoktu bilmedimden belki faydasi olir diye😁

(1,626 puan) tarafından

Yanınıza eşlikçi bulmak çok işe yarıyor. Birbirinizi motive edersiniz. Bol eksiler diliyorum🥰

(1,877 puan) tarafından

Tam ben diyecektim klasik diyetisyen listesi. Ben çok doğru bulmuyorum bu listeleri. Çok aç bırakıyorlar. Hızlı cevap alıyorlar o yüzden, hızlı cevap almak zorundalar çünkü yoksa boşuna mı gidiyorum ulan deriz 😂 ama sürdürülebilir değil. Bence sağlıklı da değil. Kaç gram protein var ki şu listede

(1,567 puan) tarafından

Natura daphne 200 gram 😄maksimum 215 gram diyelim sjsj 

Ben bir süre gittim sonra mantığı hep aynı bana boşa para verme gibi gelince bıraktım sjjs 

Evet cevap vermezse ne diye gidiyorum ulaan deriz harbiden sjsj 

Bence bizi diyetisyene cezbeden dediğim gibi takip edilme biriine hesap verme insan oğlu olarak alıştık hep öyle istiyoruz ama halbuki insan kendi kendinin diyetisyeni vede gerçekten diyetisyen listesiyle ac kalıyor insan 

Bekarken gittiğim diyetisyen herseyi ligth aldirmsiti ula ben çalışıyorum zaten herseyi ligt alsam nasıl surdurcem 

O zaman iş yerine masraf olarak şirket karşılıyordu ama ben kendime özel aliyordum 

Ee ben zaten tuz kullanmayan bir insandim bari birakta  peynirden tuz alam

(726 puan) tarafından

Evet suan baya acim aslinda once hic diyet yapmadim kizlar o yuzden buna uyum dedim cekilecek dert deil ama mecbur vermek ostiyosam yapicam kendim yapmayi denedim ama kiloda veremedim o yuzden boyle yapim dedim 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 536 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 237 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 538 göst.
8 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,032 göst.

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,172 cevap

331,823 kullanıcı

...