0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Kızlar kızım 15 gün önce 3 yaşına girdi. Ben gününde bisey ler yapmayı seviyorum. Ama o zaman ışın tedavisine gidiyordm hazırlık yapamadım. Bende mayısta yapaym dedim. Hiç yapmadım öyle büyük bir kutlama hep içimde kaldı. Eşimn ailesinden çağıracagm kimse yok. Kaynanam ve görümcem ile küsüm. Komşularm hep orta yaşlı . 3 5 çocuk var. Kuzenlermle öyle samimi değilm. Bi teyzemin kızı var o beni çağırmadı Bende onu çağırmam diye düşünüyorum. Yani şöyle bakınca pek gelecek kimse yok. Amacm çocuklarn olması. Kızımda doğum günü yapacagm pasta üfleyecegm Diyor. Eşim de anaokuluna gidince arkadaşı olur o zaman büyük kutlama yaparz diyor. Zaten pasta aldk gününde kutladk ama ben daha büyük bisey istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız gerçekten çok kararsızım..

6 Cevaplar

+3 oy
(4,957 puan) tarafından

Amaç çocuğunu mutlu etmekse, bütün o büyük parti süsleme ve yiyeceklerine ayıracağın parayla çocuğunuzu yaşına uygun bir eğlence parkına götürün, doyasıya herşeye binsin eğlensin. Bir de pasta keser hediyesini verirsiniz. Kreş veya okul zamanında da arkadaşlarıyla kutlarsınız. 

(3,523 puan) tarafından

3 yaşına girince Bizde kalabalik yapmıştı ama inan o zahmete o yorgunluğa değmiyor 4, yaşına girince Bizde oğluma bu şekilde yaptık bide kalabalokta insan ne yaptığını bilmiyor ve asla kimse mutlu olmuyor Bnde aile içinde ufak bir kutlama yapıp bir kaç gün snra oyun parkına götürdüm , diğer oğlumun doğum günün dede bı aksilik olmazsa hayvanat bahçesine goturucem ..

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

Çağıracak kimsen yoksa çocuğun da üzülür yalnız kalınca. bence de bekle okula başlayınca arkadaşlarıyla kutla. 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Ben çekirdek ailemle kutlamayı daha çok seviyorum canım kalabalık plan yapınca mutlaka bi aksilik çıkıyor. 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Doğum gününde sadece pasta kesmek yerine küçük bir masaya güzel bir örtü arkasına birkaç tane balon Bir de happy birthday yazısı falan koyup o şekilde kutlayabilirdin şu an için gelecek kimse olmadığından dolayı büyük bir organizasyon şeklinde yapmanın bir anlamı yok bence

0 oy
(9,640 puan) tarafından

Ben bi kardeşim bir kaynanamı cagırdım balon şişirdik astık elbise aldım pastasını aldım alkışladık ısıgı kapattık actık tamam abisiyle oynadılar oyuncak aldık kimseyi cagırmasanda olur anneli kızlı müzik acın dans edin 😅

0 oy
(761 puan) tarafından

Bütçen varsa gelecek kişi sayısına göre yapabilirsin canım. Hem sen hem kızın mutlu olursunuz. 3 5 çocuk yeter zaten eğlenmelerine. Allah şifa versin 🤲

(1,859 puan) tarafından

5 komşu çocuğu var. Kuzenimnde iki tane var. Bide halamn torunu gelir. İstiyorum aslında ama bakalım 

(761 puan) tarafından

Çok kişi varmış canım, daha ne olsun :) ben de gününde yapmayı seviyorum. Büyük kutlama yapayım dedim ilk yaş gününde. Günler öncesinde mekan tuttum özel pasta filan bir sürü masraf. Birdenbire havalar soğudu kar tatili olacak derecede :) ben inatla ertelemedim. Davetlilerin çoğu gelmedi. 5-6 çocuk vardı ama açtık müzik oynadık küçük büyük hep birlikte. Pişman değilim iyi ki de yapmışım. Bir daha geri dönemiyoruz eskiye

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 611 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,476,267 soru