0 oy
344 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,896 puan) tarafından

Kizlar oglum adını soylemiyor konusuyor ama akıcı degil ebe hemsirede dediki  sosyal birsey varmis orda cocugu takip ediyorlarmis cocuk gelisimcisi varmis giden var mi ikinci olarak cocuk hastaliklarina rendevu aldim ilk ona danısıcam ondan sonra da pedogaga rendevu alicam valla moralim bozuldu kim sorsa adın ne diye inatla soylemiyor onu dışında 3 lu 4 lü cumleler kuruyor konusuyor ama sohbetvari degil her ay daha da aciliyor ama herkes neden konusmuyor diyor moralimi bozuyorlar annemde bana ozel egitim kartı atmis onu da goruncede moralim iyice bozuldu 

4 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Handan kilinc konusma ile ilgili ne kadar videpsu varsa izleyon sindire sindire anlayin uygulamaya calisin 2 3 ay kadar tatbik edin eger hala gelisme olmazsa gidin

(6,896 puan) tarafından

Bir bakayim canım izliyim hepsini tesekkur ederim

-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından

Benim kızımda hiç konuşmuyor cümle kurmuyor çok az kelime biliyor bende çocuk doktoruna götürdüm oda çocuk psikolojisi ne yönlendirdi şu an randevu gününü bekliyorum çevreden söylenenler insanı daha çok üzüyor 

(6,896 puan) tarafından

Aynen oyle herkes birsey diyor tuvelet egitiminede herkes birsey dedi düsün bülbul suyundan mi versek konussun diyen deve dili mi getirsek diyen oldu iyice moralim bozdular ya 

(3 puan) tarafından

Seninki yine 3 4 cümle kuruyormus benimki ki 2 kelime bile zor diyor benimkini görseler hepten beni deli ederlerdi herhalde benim kizimda Haziran'da 3 yaşında olack

(6,896 puan) tarafından

Insanlar fikirsiz oluyor canım annesi uzulur falan demiyorlar hic

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Bmm.oglum da sohbet etmeyi cümle kurmayi bilmez yeni yeni konuşuyor onunla konuştukça açılacaktır bide ekrani kesin bz öyle yaptik cocuk hayata döndü resmen kendisi arrik konusmuya basladi djnden beri bi yere gderken veya baska bi odaya gderken görüşürüz diyor bay bay yapıyor eskiden asla konusmazdi bunada sukrettim sabah markete gttik orda kucuk bi kiz vardı ona bay bay yapip görüşürüz dedi 

(6,896 puan) tarafından

Kapaticam bugun canim aslinda havalar isınsın diye bekliyordum ev icinde cok sıkılıyor cunku ama olmicak yani havalar isinasiya kadar oglum iyice icine kapanicak

(1,489 puan) tarafından

Ilk günlerde cok zor oluyor ama alisacaksinz kitap okuyun dikkatini sze versingoz teması varmi mesela doktor bze  5 duyu organıni öğretin dediler bz öyle yaptık eskiden hem cok yaramaz aslı bzi dinlemezdi göz teması kurmazdi bzmle markete gidince oyuncak icin dretirdi smdi oyle değil fazla

(6,896 puan) tarafından

Doktora gotureyim diye yazdim canim bunlari yapabiliyor canim doktora gidince heyecanlaniyorum diye yazdim biraz once

image

(1,489 puan) tarafından

Masallah bzden iyi bnce 

(6,896 puan) tarafından

Senin ki kac yasinda canım . Akici konusmuyor ama canim sohbet vari olmuyor arkadasi yok mahallede belkide ondan bilmiyorum canim cuma günü sorucam iste canım belki o yönlendirir bir yere 

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Gelişimsel pediatri uzmanı var ona da çocuk doktoru alan açması lazım direk gidemiyorsun bende kızımı götürdüm 

(1,773 puan) tarafından

Mhrs de çıkıyor canım ama önce çocuk doktoruna gitmen lazım uygun görürse alan açıyor sosyal yaşam merkezini bilmiyorum ben özele götürdüm AGTE testi yapıldı aslında dil terapistiyle görüşseniz zaten terapi alması gerekiyorsa dil terapistine gidin diyecektir bulunduğunuz 

(6,896 puan) tarafından

Cuma gidicem cnm oglumun konusmasi soyle anne baba gelmis anne su anne mama anne düt düt nerde gibi ama mesela adın ne dedigimde cevap yok merak ettigi seyi sorar bune diye 

(1,773 puan) tarafından

Cevap vermek istemiyor olabilir mi ekran da çok zarar veriyor çocuklara ya ben mecbur kaldım açtım ama hiç açmasaydim diyorum ben çocuk gelişim uzmanıyla telefondan da konuştum ne yapmam gerekir diye bir sorun yoksa 3 yaşına kadar beklenebilir ama 3 yaşında seninle benim konuştuğum gibi konuşmasını bekleriz dedi sohbet filan etmiyor mu 

(6,896 puan) tarafından

Anne bak anne miyav anne babam nerde anne ısık acilmis bu tarz konusuyor verdigim komutlari yapiyor hadi agzini yıka dedim yikamaya gitti simdi renklerin bazilarini biliyor kirmizi turuncu yesil mavi siyah tuvalet egitimindeyiz anne cis der ya da cisin var mi diye sordugumda cis yok der muza buf der no yes stop diyor ingilizce olarakta sayilardan da 1 4 5 bunlari biliyor ama hani nasilsin iyiyim tarzi konusmuyor iste adını soylemiyor ama baskasinin adinida soylemez saklanbaci cok sever balonla oynamayi yada topla ama iste bazi cocuklar daha cok konusuyor var konusma geriligi ama nasil cozeriz bilmiyorum havalar isinsin hergun parka cikarayim diyorum 

(1,773 puan) tarafından

Bize oyun grubu da tavsiye etmişti ama bulduğum şehir de olmadığı için ben götüremedim eğer imkanınız varsa oyun grubuna götürebilirsin akranlarıyla bir araya gelmesi iyi gelir kreşi de kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi çoğu uzman kreşe yönlendiriyor ama bu çok büyük bir hata orda ki çocuklar çok iyi konuştuğu için gitmek istemez katılmak istemez bu da sizi daha da geriye götürür dedi zaten gerekli yerlere götürün onlar şunu yapın şunu yapmayın diye anlatıyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 168 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Asfah (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
+2 oy
8 cevap 315 göst.
14 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mervem (63 puan) tarafından soruldu