+1 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ben 15+4 günlük hamileyim ikinci gebeliğim ve şehir dışına cikicam çıkmadan eşimle beraber cinsiyetini öğrenmek istedik ama bugün gittim bacaklarını kapatmış doktor bı turlu göremedi ya tam ne zaman cinsiyeti belli olur yada hastaneye gitmeden önce bebeğin kendini göstereceği bı pozisyonda olması için ne yapmalıyım kimisi kendini gostermiyorsa kızdır diyo doğru mudur acaba 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,226 puan) tarafından

Çıkarıp bir güzel dövüp bakıp nedir ne değildir diye öğrendikten sonra bir güzel yerine geri yerleştireceksin😀

(164 puan) tarafından

Ahahahah böyle bı yorum geleceğini biliyorum 😂😂

(7,226 puan) tarafından

Başlığa göre cevap verdim😀

-Reklam-
+1 oy
(7,112 puan) tarafından

Benim kızda o şekildi kendisini asla göstermezdi 

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

dua edebilirsin, bebekten rica edeblirsin :) başka ne yapacaksın ki.. sık sık ultrasona girebilirsin ne zaman gösterirse o zaman öğreneceksin yapacak bişey yok

+1 oy
tarafından

Çikolata yeseydin keşke ultrasono girmeden önce 😉

0 oy
(2,812 puan) tarafından

Usg fotosu varmı at bakalım

(164 puan) tarafından

Bu haftanın yok cnm iki hafta önce ki USG var 

(2,812 puan) tarafından

Olsun at, tahminde bulunuruz

(164 puan) tarafından

Post açmıştım kimse bişi demedi şimdi atıyorum

image

image

image

(2,812 puan) tarafından

Kesin hislerime dayanaraktan kız diyorum

0 oy
(507 puan) tarafından

Doktor biraz rahatsız ederse bebeği hareket eder aslında

(164 puan) tarafından

Zaten sık sık gittiğim bı doktor değildi hafta sonu gitcegim için ilk çıkan randevuya gittim ne kalp atışını dinlettti ne bişi biraz uğrasti ama bacaklarını kapattığı için göremiyorum dedi 

(507 puan) tarafından

Özelemi gidiyorsun canım

(164 puan) tarafından

Yok devlete gidiyorum 3lu tarama için özele gitcem ozamanda 20.ve 24 haftalık oluyor 

0 oy
(5,989 puan) tarafından

Ilk oglumda 13 haftalik gostermemisti 17 haftalik gosterince ogrendik. Hareketli olmasi icin tatli biseyler yiyebilirsiniz ancak.

(164 puan) tarafından

Evet keşke bı iki çikolata yeseydim ya hayırlısı artık sağlıklı olsunda ama insan merak edemeden de yapamıyor 

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,954 cevap

335,854 kullanıcı

...