+1 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Kedimi bir senedir bizimle ondan vazgeçmek istemiyorum ama zor bir kedi kısır değil 1 yaşında ve İran kedisi çok fazla tüt dökümü var hareketli ve biraz sinirli bir kedi yani ısırıyor evde tuvaletinin olduğu yer sürekli kum oluyor halılar filan birde her yer tüy içinde halılar koltuklar yatak bebeğin eşyaları tüy oldukça ben sinir oluyorum sürekli kedinin peşinde koşamıyorum hamile olunca siz benimde olsanız sahiplendirir misiniz 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hayvanları severim ama ev benim kişisel yaşam alanım bizimde pomerian köpeğimiz vardı oğlum doğunca gonderdim ne kullansak da yinede tüy dökümü oluyor cocugum herşeyden daha önemli 

(169 puan) tarafından

Katılıyorum ama kediye çok üzülüyorum sonra çocuğumu düşünüyorum 

tarafından

Bende üzüldüm elbette ama çocuğun konforu benim için daha önemli 

-Reklam-
0 oy
(2,249 puan) tarafından

Hayır . Sahiplendirmem . 

(169 puan) tarafından

Evet olabilir tabi ki sizin düşünceniz saygı duyarım 

0 oy
(1,966 puan) tarafından

benim kedim de kısır değildi. ve ben tüp bebekle anne olabildim. o nedenle kısırlaştırmak içime sinmedi. dişi kediydi ve o da anne olmak istiyor olabilir diye düşünüyordum. o yüzden bahçeli evimizin bahçesine çıkardım. başlarda çok zorlandı ama sonra uyum sağladı. şuanda ara sıra içeri girip çıkıyor. sokakta bizimle beraber geziyor falan

(169 puan) tarafından

Büyük ihtimalle tanıdığım ve sürekli görebileceğim birine vereceğim 

(4,171 puan) tarafından

Bende kedi bakıyorum 3 tane var ecdeydiler 1 sene baktim sonra bahçemizde saldık didi olan doğum yaptı ama kisirlastirma olmadan zor suan hepsi kisirlastirma oldu evin önü deler sokak sokakta geziyorlar seslenince hemen gelirler evde zor kıl olmuyor diyen yalan der

(169 puan) tarafından

Çok fazla tüy oluyor ne yazik ki 

(1,966 puan) tarafından

bizim kıl tüğ sorunumuz çok yoktu zaten zayıf ve çok da tüğlü bi kedi değil. koku sorunu da yoktu. arsız da değildi ama evde yalnız kalınca ağlıyordu ve çiftleşmek için yalvarıyordu resmen. bebek sürecinde uzun dönem hastanede yatmam gerekti o sıra evde olsa kesin depresyondan ölürdü. ben hep iyiki çıkardım dedim

(4,171 puan) tarafından

Disarda özgürleşme geziyorlar yemeklerini zaten koyuyoruz sularında oyle benim balkon kapısı acilmasin sıraya diziliyorlar birsey atatim diye 😀

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Bunun için bir dk bile düşünmem canım ama kesinlikle sokağa bırakmayın çünkü o ev ortamına alışkın olduğu için dışarda yapamaz ben asla kedinin temiz olduğunu düşünmüyorum ev ortamında çünkü ne kadar da olsa tuvaletini yaptığı kaba ayaklarına basıp güzelce evin her yerinde dolaşıyor 

Kediyi gönderdikten sonra evi güzelce bir kırkla bence

(169 puan) tarafından

Yok asla öylece sokağa bırakmam evet halımda süreli çişli pati izleri oluyor yani bebeğimin orda emekledigini düşündükçe bana geliyorlar ne kadar temiz bakmaya çalışsamda olmuyor 

(1,220 puan) tarafından

Tabii ki canım bana kimse kediler çok temiz hayvan çok güzel bakıyorum demesin yani ne kadar da olsa o bir hayvan 

Dediğim gibi bütün halıları verirsin yıkamacıya güzelce de her yeri temizlersin ya da tutarsın iki kadın pırıl pırıl yaparlar

(169 puan) tarafından

Doğuma kadar anca kurtulurum sanırım tüyden 

tarafından

Köpek de aynı onladar temiz olmasına rağmen illaki tuyune bulaşıyor patisine bulaşıyor ben evcil hayvan beslemekten çok soğudum bu yüzden 

(1,220 puan) tarafından

Aynen öyle doğru canim

0 oy
(89 puan) tarafından

Benimde beklbekliginde aldığım 1 yaşına kadar baktığım kedim vardı scottich fold. Ama naptiysam tüy dökümü azalmadı. Yani benimki ekstra bi tüy döküyordu. Ağlaya ağlaya doğuma 1 gün kala verdim sahiplendirdim bi akrabaya. Kedisi vardı onunda ve 2 ay sonra voze söylediği şey bizimde kedimiz var ama bu aşırı tüy döküyor. Yani bebeğin eşyalarını bile kuramadım ne alsam üstüne yatıyordu yeni alındığını anlıyordu. Dicegim o ki bebeğim için zararlı olabilcek şeyi yapmam. Şuan kızım 1 yaşında 4 aylikken beri her yeri yalamaya başladı şuan emekliyor yürüyor yani hep tüy tehlikeli olacakti

(169 puan) tarafından

Evet şimdiden kıyafetleri tüy olmaya başladı ki yıkamaylada çıkmıyor yapışıyor tüyler evin heryeri tüy içinde 

(89 puan) tarafından

Heleki kurutma yoksa asla çıkmıyor. 1 yıl geçti hala tek tük buluyorum tüy 

0 oy
(6,834 puan) tarafından

Bizim de İran kedimiz var 1 yaşında ve bizimki de kısır değil 5 yaşında kızım var çok oynuyor her yeri tüy sık sık süpürge açıyorum Rulo aldım koltuğa halıya ayrı her gün yapıyorum 2 ci düşünüyoruz rabbim nasip ederse olursa naparim bilemiyorum vazgeçemem bende ondan başta kızım çok etkilenir versek bı yere 

(169 puan) tarafından

Valla sık sık süpürge açamıyorum hamileyim açsamda 1 saate aynı oluyor sürekli her yer kum oluyor bebeğin kıyafetleri yatağı şimdiden tüy olmaya başladı 

(6,834 puan) tarafından

Her gün açıyorum tarama falan azaltıyor birde veteriner bize bı vitamin vermişti o bir nebze kesiyor. Tarak da dur ben sana atayım bundan aldım çok faydası oluor 

0 oy
tarafından

Büyük oğlum kedilerle büyüdü evimde 3-4 tane kedi vardı cins kedi aşıları tam olduğu sürece kediden hastalık geçmez. Bnim sahiplendirme nedenim binaya sürekli erkek kediler girmeye başladı kedim de koku için kapıya işiyordu sürekli başa çıkamadım.

(169 puan) tarafından

Valla bende başa çıkamıyorum üzgünüm ama 

(7,312 puan) tarafından

Erkek kediler gelsin diye mi kapıya işiyordu

(169 puan) tarafından

Evet koku bırakma yaparlar 

tarafından

Evet canım kızgınlığa girdiğinde yapıyor binaya erkek kediler girince yapmaya başladı bina kapısını da kapalı tutmuyprlar 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,963 cevap

336,324 kullanıcı

...