Kızlar eşimin tiroid bezlerinde şişlik vardı biyobisi yapıldı doktora gitcez de anliyan var mi
Anladığım tek şey 4 cm olmuş bende biyopsi olcam gün için aramalarını bekliyorum rabbim şifalar versin sizlere de bana da 🤲🤲
Canım bunu Drnuz size açıklama yapsın. Geçmiş olsun
Ya bende cene alti yutakta agri var diye gittim badrmcikler degil ama yutakta hafif sislikler vardi ve sadece yutkunurken aciyordu devlette kbb gittim faranjit dedi ilac yazdi ondan once saglik ocagi doktoruna gittim majezik sprey augmentin vs kullandim tamam artik yutarken batmiyor ama çene altima girtlagimda elime biseyler geliyor sanki ve bıçak saplaniyor doktora ultrason iste elinle bak dedim faranjitsin ondan sismistir dedi gecti geçmese dahiliyey git dedi hayir yani ultrason istesen ölür müsün ozele gidicem ama şey soracaktım sana hani emar yada tomografi gibi biseydr vucudumda ne var ne yok görünen birsey var mi bütün organlarım sonra kemiklerim kasik agrimda cok boynum koltuk altim bagirsaklarimdada suphem var hani bunlarin hepsine bi emarla vs bakilmaz mi
Bakılır canım ozelse heleki sen yeterki iste fotokopini bile çekerler
Iste o islemin adı ne ben istiyorum direk tek seferde baksınlar bölüm bölüm gezmek istemiyorum
Bakılır da Dr lar istemez, gerek görmedikçe. Lenf bezleri şişmiştir o da çok normal. Drlar kitleyi bilir. Özele gidersen bütün vücuda MR çektirirsen baya pahalı olur ama sen bilirsin. Dahiliyeye git o yönlendirir seni. Kan değerlerine baktır bence
Kasığımda sisen lenfti enfeksiyondan gecmesse gel emar dedi bende baska sehire tasindim 2 3 ay agrimadi sonra yine agrimaya basladi mesela ayın 15 gunu agriyor 15 gunu agrimiyor ben sastim vücudumda anlamlandiramadigim seylerin olduguna eminim 3 ayda 3 farkli antibiyotikle bogaz agrisi gecmez mi mesela yada bagirsaklarim affedersiniz bazen aniden birden ishal oluyorum bazen normal bazende ornek dün aksam gobek deliginden aşağısı felaket kramplar girdi safra kesemde tasta var onun icinde gidecem ama antiboyotik kullandim etkisi 10 gunde anca gecer sanirim oyle gideyim yillardir zaten sedimantasyon ve crp yuksek bulamiyolar kac doktor gezdim benim a dan z ye herseyime bakilmali onun icinde nolacaksa şaştım renkli emar falan olmsz mi psikolojim bozuldu
Neoplazma rastlanmamıştir demek herhangi kanser bulgusu olmadigi anlamına gelir cnm
Ya bir doktor dahi başka bir doktorun hastasına şartlar çok zor durumda olmadıkça yorum yapmaz. Dediğin gibi herkes doktor.
Cidden yani millet burayı ciddiye alıp aman biseyim yok dese ölür vallahi yazık günah
Kesinlikle katılıyorum ya. Ki post sahibi hanımefendiyi tenzih ederek konuşuyorum dediğiniz yapacak insan da çok
Neoplazma rastlanmamıştir demek kanser bulgusu olmadigi anlamına gelir
Bak hala ya 😂😂🤦♀️
Geçmiş olsun doktora göstersin bian önce canımm
1,455,727 soru
23,887,962 cevap
321,665 kullanıcı