0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Kızlar eşimin tiroid bezlerinde şişlik vardı biyobisi yapıldı doktora gitcez de anliyan var mi 

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,772 puan) tarafından

Anladığım tek şey 4 cm olmuş bende biyopsi olcam gün için aramalarını bekliyorum rabbim şifalar versin sizlere de bana da 🤲🤲

-Reklam-
0 oy
(5,990 puan) tarafından

Canım bunu Drnuz size açıklama yapsın. Geçmiş olsun

(2,480 puan) tarafından

Ya bende cene alti yutakta agri var diye gittim badrmcikler degil ama yutakta hafif sislikler vardi ve sadece yutkunurken aciyordu devlette kbb gittim faranjit dedi ilac yazdi ondan  once saglik ocagi doktoruna gittim majezik sprey augmentin vs kullandim tamam artik yutarken batmiyor ama çene altima girtlagimda elime biseyler geliyor sanki ve bıçak saplaniyor doktora ultrason iste elinle bak dedim faranjitsin ondan sismistir dedi gecti geçmese dahiliyey git dedi hayir yani ultrason istesen ölür müsün  ozele gidicem ama şey soracaktım sana hani  emar yada tomografi gibi biseydr vucudumda ne var ne yok görünen birsey var mi bütün organlarım  sonra kemiklerim kasik agrimda cok boynum koltuk altim bagirsaklarimdada suphem var hani bunlarin hepsine bi emarla vs bakilmaz mi

(1,037 puan) tarafından

Bakılır canım ozelse heleki sen yeterki iste fotokopini bile çekerler 

(2,480 puan) tarafından

Iste o islemin adı ne ben istiyorum direk tek seferde baksınlar  bölüm bölüm gezmek istemiyorum 

(5,990 puan) tarafından

Bakılır da Dr lar istemez, gerek görmedikçe.  Lenf bezleri şişmiştir o da çok normal. Drlar kitleyi bilir. Özele gidersen bütün vücuda MR çektirirsen baya pahalı olur ama sen bilirsin. Dahiliyeye git o yönlendirir seni. Kan değerlerine baktır bence 

(2,480 puan) tarafından

Kasığımda sisen lenfti enfeksiyondan gecmesse gel emar dedi bende baska sehire tasindim 2 3 ay agrimadi sonra yine agrimaya basladi mesela ayın 15 gunu agriyor 15 gunu agrimiyor ben sastim vücudumda anlamlandiramadigim seylerin olduguna eminim  3 ayda 3 farkli antibiyotikle  bogaz agrisi gecmez mi mesela yada bagirsaklarim affedersiniz bazen aniden birden ishal oluyorum bazen normal bazende ornek dün aksam gobek deliginden aşağısı felaket kramplar girdi safra kesemde tasta var onun icinde gidecem  ama antiboyotik  kullandim etkisi 10 gunde anca gecer sanirim oyle gideyim yillardir zaten sedimantasyon ve crp yuksek bulamiyolar kac doktor gezdim benim a dan z ye herseyime bakilmali onun icinde nolacaksa şaştım renkli emar falan olmsz mi psikolojim bozuldu 

0 oy
(212 puan) tarafından

Neoplazma rastlanmamıştir demek herhangi kanser bulgusu olmadigi anlamına gelir cnm

(1,490 puan) tarafından

Ya bir doktor dahi başka bir doktorun hastasına şartlar çok zor durumda olmadıkça yorum yapmaz. Dediğin gibi herkes doktor. 

(3,375 puan) tarafından
+1

Cidden yani millet burayı ciddiye alıp aman biseyim yok dese ölür vallahi yazık günah 

(1,490 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum ya. Ki post sahibi hanımefendiyi tenzih ederek konuşuyorum dediğiniz yapacak insan da çok

(212 puan) tarafından

Neoplazma rastlanmamıştir demek kanser bulgusu olmadigi anlamına gelir   

(1,490 puan) tarafından

Bak hala ya 😂😂🤦‍♀️

0 oy
(2,480 puan) tarafından

Geçmiş olsun doktora göstersin bian önce canımm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
9 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 260 göst.
+1 oy
9 cevap 258 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,727 soru

23,887,962 cevap

321,665 kullanıcı

...