Sorum baslikta kizlar
Çok var etrafımda öyle ama bn detaylı ya giremedim bı türlü en son 16 haftalıkken plasenta kapatıyor kesin değil kiz gibi dendi geçen gün tekrar gittim 23 haftalıkken bu sefer de bebek secde pozisyonunu almıştı doktor görünmüyor dedi pişmanım keşke girseydim detayliya
Bende detaylya giremedim bana da erkek diyorlar ama işte detaylıya giremediğim için hep bir karamsarlık içerisindeyim doğru mu değil mi diye
Bna kız dediler bır kere artık gitmedim nasıp artık bende oglum olsun istiyorum ama kısmet
Ben çok gittim 20 haftaya kadar kanamalarım oluyordu kanım açıklığı vardı bende o yüzden gidip geliyordum hep sorduğumda da söylediler ama yine de bir karamsarlık oluyor işte
Rabbim inşallah gönlünüzden geçeni nasip etsin ❤️
Amin inşallah canım sağ salim doğuralim 🤲🏻 🤲🏻 🌸
Evet oğlum önce kızdı detaylıda erkek olduğunu öğrendim
Banada 14haftada buyuk ihtimal erkek dedi bakalim suan 15 olduk
Oğlum önce kızdı 🤣🤣 keşke benimde öyle olsaaa
Valla bana öyle dediler kızdı erkek oldu😁😁😁
4 doktor %90 kız dedi ayrıntılarda şak erkek dediler
Baya süprz olmus size
Keşke benim başıma da gelse dua eder misiniz doktorum kesin demedi ama kız gibi dedi geçen gittim 23 haftalık bebek secde pozisyonunu almıştı göremedi doktor
Bana en baştan beri erkek denildi dün detaylı ultrason randevum vardı orda da erkek dediler evet bazı bebekler sürpriz yapabiliyorlar
20 haftaya kadar kız dedi doktorum detayliya başka doktora gittim erkek olduğunu öğrendim.
He gittim cnm pazartesi günü
Doktotun kimdi ben seda diye bi doktor buldum o nasil irem icin randevu yoktu ya
Bn hiç gitmedim ki ona Serkan yücel yılancıda çok iyi bak tavsiye ederim adam çok ilgili canm
Iste bende bayan istiyirum bide irem nasil
İrem çok iyi cnm ilgili kibar bir kadın doktor saolsun ama randevu yok şuan ya bnde bakıyorum bulamiyorum
Özeldeki ve devletteki ikisi de kız dedi detaylıda kız dedi dr. Değişmedi. Genelde erkek deyip detaylıda kız oldgu anlaşılıyor kordonla karışıyor. Sağlıkla gelsin bebişin
1,449,366 soru
23,803,613 cevap
317,564 kullanıcı