0 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Sorum baslikta kizlar

6 Cevaplar

+1 oy
önce (445 puan) tarafından

Çok var etrafımda öyle ama bn detaylı ya giremedim bı türlü en son 16 haftalıkken plasenta kapatıyor kesin değil kiz gibi dendi geçen gün tekrar gittim 23 haftalıkken bu sefer de bebek secde pozisyonunu almıştı doktor görünmüyor dedi pişmanım  keşke girseydim detayliya 

önce (1,048 puan) tarafından

Bende detaylya giremedim bana da erkek diyorlar ama işte detaylıya giremediğim için hep bir karamsarlık içerisindeyim doğru mu değil mi diye

Bna kız dediler bır kere artık gitmedim nasıp artık bende oglum olsun istiyorum ama kısmet 

önce (1,048 puan) tarafından

Ben çok gittim 20 haftaya kadar kanamalarım oluyordu kanım açıklığı vardı bende o yüzden gidip geliyordum hep sorduğumda da söylediler ama yine de bir karamsarlık oluyor işte

Rabbim inşallah gönlünüzden geçeni nasip etsin ❤️

+1

Amin inşallah canım sağ salim doğuralim 🤲🏻 🤲🏻 🌸 

-Reklam-
+1 oy
önce (306 puan) tarafından

Evet oğlum önce kızdı detaylıda erkek olduğunu öğrendim 

önce (1,088 puan) tarafından

Banada 14haftada buyuk ihtimal erkek dedi bakalim suan 15 olduk 

Oğlum önce kızdı 🤣🤣 keşke benimde öyle olsaaa

önce (306 puan) tarafından
+1

Valla bana öyle dediler kızdı erkek oldu😁😁😁

+1 oy
önce (5,427 puan) tarafından

4 doktor %90 kız dedi ayrıntılarda şak erkek dediler 

önce (1,088 puan) tarafından

Baya süprz olmus size

Keşke benim başıma da gelse dua eder misiniz doktorum kesin demedi ama kız gibi dedi geçen gittim 23 haftalık bebek secde pozisyonunu almıştı göremedi doktor

+1 oy
önce (3,332 puan) tarafından

Bana en baştan beri erkek denildi dün detaylı ultrason randevum vardı orda da erkek dediler evet bazı bebekler sürpriz yapabiliyorlar 

+1 oy
önce (5,085 puan) tarafından

20 haftaya kadar kız dedi doktorum detayliya başka doktora gittim erkek olduğunu öğrendim. 

He gittim cnm pazartesi günü  

önce (236 puan) tarafından

Doktotun kimdi ben seda diye bi doktor buldum o nasil irem icin randevu yoktu ya

Bn hiç gitmedim ki ona Serkan yücel yılancıda çok iyi bak tavsiye ederim adam çok ilgili canm 

önce (236 puan) tarafından

Iste bende bayan istiyirum bide irem nasil

İrem çok iyi cnm ilgili kibar bir kadın doktor saolsun ama randevu yok şuan ya bnde bakıyorum bulamiyorum

0 oy
önce (915 puan) tarafından

Özeldeki ve devletteki ikisi de kız dedi detaylıda kız dedi dr. Değişmedi. Genelde erkek deyip detaylıda kız oldgu anlaşılıyor kordonla karışıyor. Sağlıkla gelsin bebişin 

İlgili sorular

Kategoriler

1,449,366 soru

23,803,613 cevap

317,564 kullanıcı

...