+1 oy
44 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar Protestan Fitil ve iğne kullanıyorum Günde bir falan kahverengi akıntı oluyor ara ara normal mi bu pazartesi kontrolüm var ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Hayır kahverengi lekelenme fitilden dolayı değil kanama lekelenme olmasın diye kullanıyorsun zaten. Eger artar veya devam ederse erken gorunsen daha iyi olur yeterli gelmezse mg arttırır yada iğne verir

(51 puan) tarafından

İğne de kullanıyorum suan sadece sabah vardı fazla değil kontrolüm pazartesi korkuyorum bende internetten bakınca kanaldaki eski kanı dışarı atıyor yazıyor

(1,520 puan) tarafından

Kanama mı olmuştu ufak ufak devam ediyor olabilir bitiyordur ben doğuma kadar kullandim 9. Haftamdan itibaren. Kesilmesi lazım eğer öncesinde kanaman olduyda o bitiyordur korkma artarsa doktora erken gidersin 

(51 puan) tarafından

Evet bebeğimin eşi öne geldi kanamadan dolayı

(1,520 puan) tarafından

Ha plasente aşağıda olduğu için lekelenmen var tamam anladım o zamanla yukarı çıkar genelde fazla yorma kendini ağır kaldırma ev işi yapma yükseğe uzanma dinlenerek geçir süreci inşallah bisey olmaz

-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından

Yok canım  fitilden falan değil çünkü ben de kullanıyordum progestan fitil günde 3 defa iğnede günde bir defa vuruyordum yani ondan değil

0 oy
(11,433 puan) tarafından

Normal değil fitil zaten tam tersi leke olmasın kanama olmasın diye veriliyor düşük önleyici yani. Dr.a gitsen iyi olur

0 oy
(4,549 puan) tarafından

Progestan kız o protestan değil 😄 Protestanlık Hristiyanlıkta bir mezhep.

Soruna gelince doktora git istersen. Lekelenme hep doktora danışılmalı gebelikte 

0 oy
(1,203 puan) tarafından

Hayır doktora git 

0 oy
(1,108 puan) tarafından

İlaç kullanırken benim de devam etmişti.kontrolunde tabiki.sole.doktora  sağlıkla kucaginaal insallaj

İlgili sorular

Kategoriler

1,450,076 soru

23,812,587 cevap

317,917 kullanıcı

...