Huuu huuu nabersiniz hanımlar nasıl gidiyor hayat
Ben 3 çocukla sürüne sürüne ayağa kalkmaya çalışıyorum 🤪
Siz anlatın bakalım uzun zaman oldu anlık almayalı
Amanın ne tatlı 😁 hastalarla kavga edip yerime oturdum çok gergin burası bugün evde de gerginlik yaşadım zaten oğlum o kadar hırçın ki tadımız kalmadı anlayacağın inşallah bi an önce uslu çocuk olur zor ama demennim o yönde yoksa babasından çıkarıyorum sinirimi adam patlayacak😁
Ne iş yapıyorsun sen kiz
Hastanede danışmadayım dostum genelde yaşlı hastalar olduğu icin yönlerine yardımcı oluyorum ama hic bi yerde insanlarla uğraşmak kolay olmuyo 6 seneden gün aldım memurluğumun saçıma aklar düştü 😁
Puahah erken yaşlılık icin memurluk diyorsun yani
Valla çalışmayı çok seviyorum ama bazen canıma tak ediyo yinede buna şükür sen nasılsın
Ben hic iyi degill ya kaynana görümce ve eş üçgeni arasında savaşıyorum
Hayata devam etmece
Aynı aynı tökezleye tökezleye hemde 😂
Aynen ☺️☺️
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️
5
uyumaktaydım şimdi dolanmaktayım🤣
Oh yat yat tadını çıkar 😂
Ay ne tatlı yaaa 😍 bbeğim 8de başladı bakınmaya doyur giydir tepindir geri yatır faslı anca bitti kahvemi içiyorum afiyet olsun 🌸
Sanada afiyet olsun canım ❤️ ya ne tatlı gergin mama hazırla yedir sanırsın 5 çocuğum var 😂
Yaaaa ama baksanaaa nasi bakiyolarr şu bakışı görünce gerginlik falan kalmaz 😍
Orası öyle canım 😂 daha bebiş onlarda
Benim kocada bela cocuk olmayacak bisey icin inatlasiyo ya mesela ben de ikna etmeye calsirikrn sesim yukseliyo benim oglan da bagirarak konustugu icin yukseliyo sesim haliyle esim geliyo yardim edecegine bagirmayin kurban oluyum ya konu komsu bizi dinliyo yapmayin diyo e gel sen ikna et hadi bizim oglan prizleri yerinden sokecek kadar yaramaz bi cocuk misal degil gercekten
Ahhh canım sen çok dolmuşssun ben dıyorum kı aklım olsa ne evlenirdim hası evlendım asla cocuk yapmazdım çürüdüm bak vallahı kalmadı hayat enerjim o muhabbet bızdess var benımkız bağırarak aglıyor bende onun yüzünden sesim yüksek konuşuyorum ama farkına yenı vardım eşim gelıp dıyor kı sen nıye gö.tünü yırtarak konuşuyon. Eşimle kavga edıyorum sonra
Doldum gemde nasil doldum bpyle şeylerde de insan cocuga patlayamoyo kocaya patliyorum valla cocuk zaten bunaltiyi bi de ustune hic biseyden alakasiz gelip bagirma diyince daha iyi bagiriyorum kocaya ay napiyim bende insanım ayol
BBizim evlilik bak vallahı cocukdan sonra hep kavgaya döndü eşimle 2 güne 1 küsüz yatagı ayırıyorum falan heo çocuktan sebep kavgalıyız bende bağırıyorum ama çocuğu bastırmak için çünkü çocuk çok bagırınca napayım ya bende eşimde bana gö.tünü yırtma dıyor bende gö.tümü yırtmazsam olmaz dıyorum artık ıyıce arsızlaştık bıde bende 2 tane var gurbetteyim destekcım yok
E bacim sende esin hatali da senin de asagi kalir yerin yok ki her soylendiginde uyma sende buyutmeyin biraz bazi seyleri de alttan alalim bu konuda sen alttan alirsin baska konuda esin alttan alir hemen kusmek yatak ayirmak ne bizde hic oyle bisey yoktur hadi diyelim oyle bi durum oldu cocuk icin tartissak bile birimiz alttan alir hadi uzatsak da kusmeyiz bunun icin baskaseyler icin tartisirsak ancak ben sessiz kalirim kusluk degil uzaklasmak esimde dayanamaz gelir barisiz yatak ayirmak hele cok yanlis bi de kotu kelime kullaniyosunuz birbirinize bu sekilde iliskinize zarae veririsiniz
Aaaa cıdden mi sen biliyon yanı gliforu sağlık ocagında yaZdırabilirmiyim
O igneler pankreas zarar veriyor ve sen öyle aşırı obezite degilsinki senin vermen gereken kilo 10 benim vermem gereken 22 sen benide strese sokuyorsun 😆
Git de diyetisyen önerdi yazarmisin diye belki yazar yazmazsada 240 falandi sanirim
Alt kattakı teyze geldı sımdı cocuklarınjz çok ses yapıyor dedı kızdı moralim asırı bozuldu offf bıktım yemın ederım herşeyden bılsem böyle olacak ben asla ama asla evlenmezdim güya severek evlendım çocuklar benı strese sokuyor tatlı pasta yapıyorum malzeme tezgahta şuan gıdem de kendime tatlı yapam. Ama kendımden nefret ediyorum sırf bu kadar aciz olduğum için hep mideme çalısıyorum acaba ne zıkkımlasam kı dusuncesı peşimi bırak artık offf evet esma doğru bıldın pankreası zorlıyormuş aferın kız onuda bılıyon anam sen vallaha bu konularda en ıyı bılenlerdensın o zaman glıfor alcam pekı benım şekerim düşme eğiliminde hanı yüksek şeker degıl hep düşüyor sankı böyle 40 gundur açmışım gıbı acıkıyorum hemen acıkıyorum bu noktada glifor denen zımbırtı benı anlar mı :))) ağlamak istiyorum ya ben
Bence senin bir psikiyatri ye gitmen lazım aşırı takintilsin
Ama senin sorunu glifor cozucek sekerini dengede tutucak
EEsmoş param olunca psıkologa gıtcem psıkıyatrık ilaç içemiyorum işte parol içince çarpıyor benı yoksa bende gıdıp alıp içcem çokta nıyetlendım olmadı
Kız Fatmaaa bebeler bitti de kuzu mu besliyorsun şimdi 😆😆 çok tatlı emiyor ama yaa maşallahhh 💗
Vallahi ben de kahvaltı yapıyorum hazırlanıp kermes var bugün bizim dergahın oraya gideceğim bakalım, oğlumu babaannesine bıraktım kızım da okulda 🥰
He valla 3 çocuklu değil 5 çocukluyum artık 😂oh afiyet olsun canım 😘
Sağpl canmm kolay gelsin sanada 💗
Teşekkür ederim canım ❤️
Fatooo aynı şehirdeyiz benim manzaram bu iken senin manzaran nasıl günlük güneşlik 😂 Antalya'nın bu olayına sinir oluyorum kız nasıl oldu bebiş büyüttün galiba bayağı
Çocukla zor ya ben daha çok yoruluyorum çocuklarla biyere gidince
Dün de çıktık sahilde oturduk sabah da bir çılgınlık yapıp gidip hazır güneşte çok yokken Denizi seyredelim dedim kahvemi zor içtim geldim burada çok kedi var biliyorsun Hira onların peşinden hiç durmuyor 😊 babasi olsa o bakardı ona neyse yeter bu kadar işte
Babalar iyiki var onlar varken bekar gibiyiz hele ben üçğnüde veriyorum oh
Benimde gidesim var deniz kenarına özledim deniz kokusunu valla
Bir iki gün yağış görünüyor dün öğleden sonra sert esmeye başladı çocuklarla zor olur da biz de çok durmadık o yüzden Güneşli günde git de rahat rahat keyfini çıkar iyi geliyor insana
Aynen yaz gelse artık ya
Ama bn bu güzellikleri öper öper dururum 😂iki çocukla ev temizliği yapmaya çalışıyorum odanın şeklini değiştirdim yoruldum oturdum şimdi kalkıp devam edicem dha kahvaltı bulaşıkları var onları halledicem işler bitince mutfaktan önce oğlanı uyuturum sabahın 5jnde kalkınca 😂🤗 afiyet olsun
Vereyim tatlım birini 😂 kolay gelsin canım şimdiden
Teşekkür ederim 😂🤗🌸
İş, güç bitti. Doktora boğaz ağrısı için gidildi, şimdi keyif saati. Bu arada bebeğin kalça durumu için ne dedi doktorunuz?
Oh iyi keyifler canım
Dün gittim ortopediye sıkıntı edilecek değerler değil bir ay sonra gel ultrason çekelim dedi canım
Ay çok iyi sevindim, çift bez vs önerdi mi?
Yok canım hiç bişey demedi tedaviye gerek yok dedi şükür
@1kediannesii @Gastamonlummm @Esma25 @Cinarinanasi2 nerdesiniz laa gelin fatonun minnaklara bakin ben kahveli olani istiyommmmm
tereyag peynir falan yapiyonmu
Kendime göre yaparım tabi 😁
vaayyy hele hulyosumaaa
Fotoğraf a bakınca kavurma görüyorum hocam
Geldim de geç kalmışım ya sjsj
Afiyet şifa olsun canım kapılarda oturuyorduk yenge gelmişti yeni eve girdik hazırlanıp pazara gideriz belki bakalım
Şimdiden iyi gezmeler canım
Sağol canım benim
Canım sen gittin mi kalça için ne dediler ?
Dün gittim canım gelişim geriliği varmış şükür sorun edilecek düzeyde değilmiş önümüzdeki ay birdaha ultrason çekilecekmiş
Bende 2 çocukla yıkılmadım ama ayakta da değilim 🤣🤣🤣
Valla ben yıkıldım sanırım bu aralar 😒
Çok zor anne olmak. Bende yıkıldım yikilacam 🥲🥴
1,453,675 soru
23,860,658 cevap
320,364 kullanıcı