Herkese kocaman bir günoooo canlarım 💜
En tatlı sabahlar benle başlar haha 😂 😂
Napiyosunuz bakalım gelin sabah kahvesi içelim 🤍🤍🤍🤍🤍
Okula giden 2020 Kasım doğumlu 5 yaşında sayılır yani küçük olan 11. Ayına geçen gün girdi karnımdakide 9 aylık canım ❤️
Cnm 2020li olan çocuğun anadinifami gönderecen
Nereye göndereyim canım
Anasınıfı namı yoksa birinci sınıfamı göndereceksin
Seneye normal okula gidicek te canım aslında ayı tutmuyo küçük kaliyo benimki
Günaydın afiyet olsun nasıl enerjik başlanır bugün bilmiyorum ama uyandığında oyuncakları yerine gelip üzerimde tepinen bir tane bücürük var bu saatte kaldırdı yine beni :(
Yok vallahi dün dışarıdaydık zaten akşama kadar gece temizlikle falan uğraşmadım gündüz doldum hiç durmadı peşimden artık bugün ben de yapabildiğim kadar yaparım hava da yağmurlu görünüyor ama camları falan silmem en fazla
İnşallah yağar yaaa ben çok seviyorum
Ya yağmur güzel de yapacak işlerim var mağlup evde iki tane çocuk olunca boylarının yettiği camlarda hep parmak izleri oluşuyor sürekli silmem gerekiyor kocam yok diye de laf aramızda saldım yani bir haftadır çok da takmadım ama temizlik yapmalıyım :)
Yap yap canım bende yeni sildim daha
Ya beni en çok yoran benden önce 3 ay kadar başka birisi oturmuş ve duşakabinde öyle bir kireç oluşturmuş ki suda kireçli zaten kullanmadım kimyasal ürün kalmadı normalde hepsinde baş ederim buradaki ile klozetin kendi kapak yapısı da tırtıklı gibi bir türlü baş edemedim şimdi internette bir tarif buldum çok çok büyük kalıplaşmış kireçleri bile çıkartıyormuş bir deneyeceğim bakalım inşallah fayda eder
Afiyet olsun 🌸GÜNAYDIN 🌸 SABAHIN 5'İNDE KALKTIK OGLAN SAĞOLSUN SIMDI KOCAMI ISE GÖNDERDİM OGLANI GERI UYUTUYORUM UYUSUN BNDE BIR KAHVE ICERIM ARTIK SONRA KIZ UYANIR
Bende geceden beri ayaktayim onu yap bunu yap yoruldum küçük olan uyanık birazdan kahvaltı sonra büyük olanı hazırlayıp okula göndericem eşiminde işi var gidip gelicek küçük olana bakicam o arada bide sancı cekicem tüm bunları yaparken 😂
İşler bitmiyor
Muhtemelen kocam evde uyur öğlene kadar iş yok maalesef bende
Kahvemi içiyorum çikolata eşliğinde
Bugün iş ile ilgili bi sonuç açıklanacak kalbim güm güm dua edin kızlar
Herkese afiyet bal şeker olsun kolay gelsin :)
Günaydın asko senin sekerin yok muydu kahve icmeseydin keşke
Var canım Bir de yetmezmiş gibi soğuk kahve zaten düzelmiyor şekerim ya o kadar vurduğum İnsülin ne bileyim nereye gidiyor
Yetiştim yetiştim😂
Günaydın uyandım ilk iş çayımı ocağa atmak oldu kahvaltı yapmadan elimi işe süremem sonra temizlerim evimi işim çok bugün 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Günaydın cnm :) Oğluma okula hazırladım beslenme kahvaltısı derken anca okula bırakıp geldim bnde uzanıyorum kızım daha uyuyor 32 haftalikta gebişim yoruldum kahvaltıyı kızım uyanınca yaparız
Günaydın biz güne sabah 6 da başladık bakalım erken kalkınca iyi oluyor ama uykusuz kalıyorum işte iş yok bugün bulaşık makinasını bosaltirim yeter bugünü yine kızıma ayıracam parka falan götürecem gezsin dursun
Günaydııııııııığğğğğnnnnn afiyet olsunnnn ne güzel uyuyordum uykumdan uyandırdı alarm 😂😂😂 büyük oğlumu okula yolladım en küçük oğlum uyandı sarıldık öpüştük yedim onu kahvaltıya çay koydum ortanca kuzumun beslenmesini hazırlıyorum kahve yapıyım bende kendime 😊
1,448,672 soru
23,794,353 cevap
317,015 kullanıcı