+1 oy
198 göst.
önce Diğer kategorisinde (912 puan) tarafından

Herkese kocaman bir günoooo canlarım 💜

En tatlı sabahlar benle başlar haha 😂 😂 

Napiyosunuz bakalım gelin sabah kahvesi içelim 🤍🤍🤍🤍🤍

10 Cevaplar

+2 oy
önce (12 puan) tarafından

image

bende kahvemle geldim  en iyi enerjimin sebebi 
önce (912 puan) tarafından

Okula giden 2020 Kasım doğumlu 5 yaşında sayılır yani küçük olan 11. Ayına geçen gün girdi karnımdakide 9 aylık canım ❤️

önce (568 puan) tarafından

Cnm 2020li olan çocuğun anadinifami gönderecen

Nereye göndereyim canım

önce (568 puan) tarafından

Anasınıfı namı yoksa birinci sınıfamı göndereceksin

Seneye normal okula gidicek te canım aslında ayı tutmuyo küçük kaliyo benimki 

-Reklam-
+2 oy
önce (70 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun nasıl enerjik başlanır bugün  bilmiyorum ama uyandığında oyuncakları yerine gelip üzerimde tepinen bir tane bücürük var bu saatte kaldırdı yine beni :(

Yok vallahi dün dışarıdaydık zaten akşama kadar gece temizlikle falan uğraşmadım gündüz doldum hiç durmadı peşimden artık bugün ben de yapabildiğim kadar yaparım hava da yağmurlu görünüyor ama camları falan silmem en fazla

İnşallah yağar yaaa ben çok seviyorum 

Ya yağmur güzel de yapacak işlerim var mağlup evde iki tane çocuk olunca boylarının yettiği camlarda hep parmak izleri oluşuyor sürekli silmem gerekiyor kocam yok diye de laf aramızda saldım yani bir haftadır çok da takmadım ama temizlik yapmalıyım :)

Yap yap canım bende yeni sildim daha

Ya beni en çok yoran benden önce 3 ay kadar başka birisi oturmuş ve duşakabinde öyle bir kireç oluşturmuş ki suda kireçli zaten kullanmadım kimyasal ürün kalmadı normalde hepsinde baş ederim buradaki ile klozetin kendi kapak yapısı da tırtıklı gibi bir türlü baş edemedim şimdi internette bir tarif buldum çok çok büyük kalıplaşmış kireçleri bile çıkartıyormuş bir deneyeceğim bakalım inşallah fayda eder

+2 oy
önce (2,513 puan) tarafından

Afiyet olsun 🌸GÜNAYDIN 🌸  SABAHIN 5'İNDE KALKTIK OGLAN SAĞOLSUN  SIMDI KOCAMI ISE GÖNDERDİM   OGLANI GERI UYUTUYORUM  UYUSUN BNDE BIR KAHVE ICERIM  ARTIK SONRA KIZ UYANIR 

Bende geceden beri ayaktayim onu yap bunu yap yoruldum küçük olan uyanık birazdan kahvaltı sonra büyük olanı hazırlayıp okula göndericem eşiminde işi var gidip gelicek küçük olana bakicam o arada bide sancı cekicem tüm bunları yaparken 😂

önce (2,513 puan) tarafından

İşler bitmiyor 

+1 oy
önce (1,064 puan) tarafından

Muhtemelen kocam evde uyur öğlene kadar iş yok maalesef bende 

Kahvemi içiyorum çikolata eşliğinde 

Bugün iş ile ilgili bi sonuç açıklanacak kalbim güm güm dua edin kızlar 

Herkese afiyet bal şeker olsun kolay gelsin :)

+1 oy
önce (947 puan) tarafından

Günaydın asko senin sekerin yok muydu kahve icmeseydin keşke 

Var canım Bir de yetmezmiş gibi soğuk kahve zaten düzelmiyor şekerim ya o kadar vurduğum İnsülin ne bileyim nereye gidiyor

+1 oy
önce (1,488 puan) tarafından

Yetiştim yetiştim😂

image

0 oy
önce (337 puan) tarafından

Günaydın uyandım ilk iş çayımı ocağa atmak oldu kahvaltı yapmadan elimi işe süremem sonra temizlerim evimi işim çok bugün 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

0 oy
önce (5,076 puan) tarafından

Günaydın cnm :) Oğluma okula hazırladım beslenme kahvaltısı derken anca okula bırakıp geldim bnde uzanıyorum kızım daha uyuyor 32 haftalikta gebişim yoruldum kahvaltıyı kızım uyanınca yaparız 

0 oy
önce (629 puan) tarafından

Günaydın biz güne sabah 6 da başladık bakalım erken kalkınca iyi oluyor ama uykusuz kalıyorum işte iş yok bugün bulaşık makinasını bosaltirim yeter bugünü yine kızıma ayıracam parka falan götürecem gezsin dursun

0 oy
önce (21,343 puan) tarafından

Günaydııııııııığğğğğnnnnn afiyet olsunnnn ne güzel uyuyordum uykumdan uyandırdı alarm 😂😂😂 büyük oğlumu okula yolladım en küçük oğlum uyandı sarıldık öpüştük yedim onu kahvaltıya çay koydum ortanca kuzumun beslenmesini hazırlıyorum kahve yapıyım bende kendime 😊

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
7 cevap 184 göst.
+1 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,448,672 soru

23,794,353 cevap