+1 oy
60 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle daha önceden sorulmuş ama tabi arada baya yıl farkı olduğu için ben tekrar sormak istiyorum hanımlar 5yaşında kızım var geniz eti ve bademcigi tamamen kapanmış o yüzden doktor ameliyat dedi ama korkuyorum yakın zamanlar da bi çocuk vefat etti  çocuğu bademcik ameliyatı olan varmi varsa benimle iletişime geçebilir mi eşim izin vermiyor ama  ilaç kullanmaktan geceleri nefes. Alamamaktan yorulduk ikimizde 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,943 puan) tarafından

Ben 7 yaşında oldum ailemin bana yaptığı en büyük iyilik diyebilirim. Hatta kızım da 3 yaşında uyurken horluyor hasta olunca bademcikleri şişiyor,  Bugün konuştuk hatta ilerleyen zamanlarda kızıma da yaptırıcam. Ben bademcik ve geniz eti aynı anda oldum ki o zamanın şartlarıyla şu anın hastane şartları bir değil. Ben özel klinikte olmuştum 

önce (2 puan) tarafından

Peki sonradan herhangi bir sorun yaşadınız mı bademciklerinizi aldırdığınız için 

önce (3,943 puan) tarafından

Hayır hiçbir problem yaşamadım sadece çok tozlu Topraklı ortamlarda ağzımı kapatıyorum ağzımı açık olmamasına dikkat ediyorum sonuçta bademcik de tozu tutar. Alınınca toz direkt ciğere gider. Ama oda bir problem yapmadı bende. Normalde de burnumdan nefes alıp vermeye alışık olduğumdan dolayı benim için bir problem olmadı

-Reklam-
0 oy
önce (278 puan) tarafından

Ben 7 8 yaşlarında oldum çok riskli bir ameliyat değil çok şükür ameliyat olduktan sonra 24 saat istese de konuşamıyor ve çocukların en seveceği kısmı da dondurma yemek olabilir doktorlar daha hastaneden dondurma vermeye başlıyor ve eve gidince de yiyin diyorlar Rabbim şifa versin inşallah ameliyat için de içiniz rahat etsin diye doktoru siz seçebilirsiniz 

önce (2 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏🏻🌸

0 oy
önce (160 puan) tarafından

Bizde ameliyat ettireceğiz ama 4. Yaşına girmesini bekliyoruz hastane küçük dediği için. Ölen çocuk bu ameliyat yüzünden mi ölmüş? 

önce (2 puan) tarafından

Sonradan kanaması olmuş ihmal yüzünden ölmüş aslında kanamasi olduğunda bakilmamis

önce (160 puan) tarafından

Allah muhafaza 

İlgili sorular

+4 oy
6 cevap 149 göst.
+2 oy
7 cevap 285 göst.
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.

Kategoriler