+2 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından

Napıyosunuz canlar 🧡😊

Ben biraz karnımın acıktığını farkettim gün icinde doğru dürüst bişey yemedim çünkü. Ocağa spagetti koydum yanına da yoğurt oohhh afiyetle yicem inşallah 😄

Ozenmeyin diye atmıyorum 🤪

Kızım uyudu, eşim işte. Şşştt sessizlik diyorum 🤫

6 Cevaplar

0 oy
(12,722 puan) tarafından

Spagettiyi nasıl yapcaksın ben hep salçalı yaparım ama artık hiç tat vermiyor sosunu farklı mı yapıyorsun merak ettim tekrar severek yemek istiyorum 

(4,186 puan) tarafından
+1

Yağı az olunca da güzel olmuyor

(4,255 puan) tarafından
+1

Salçalı makarna ağır oluyor bana göre. Ben suyunu az koyar çektirirken krema ve tereyağı atarım sonra az bişey köri ve zerdeçal katarım birazda kaşar rendelerim .. çocuklar en çok bunu seviyor bizde

(8,092 puan) tarafından
+1

Kremalı mantarlı yap harika bir lezzet oluyor mantarı sotele kremayı ekle tuz ve karabiber bi taşım kaynat makarnayı içine koy bı de köz sebzelerle de sos yapabilirsin, soya sosu ve domates sosu ekleyip de güzel bir tat oluyor bende makarna tarifi çok en sevdiğim yemek makarna olunca öyle 😂

(12,722 puan) tarafından

Bende artık farklı bi lezzetle denemek istiyorum bunları denemek isterim bir ara 

(4,186 puan) tarafından
+1

Domatesle de güzel oluyor. Bide sebzeli demleme usulü de güzel oluyor 

-Reklam-
0 oy
(2,079 puan) tarafından

Şşşt sessizlik bugün en mutlu günün 😂😂 ahahaha güldürdün kız ya 

Bebe uyudu koca yok oh mis afiyet olsun sana. Benim kız 9 da uyudu kocam kişisi de ancak uyuyacak onlar uyusun bende bir çikolatalı ekmek gömerim 😂

(2,589 puan) tarafından

Ahaha evet aynen öyle 😂

Oh ohh çikolatalı ekmek haa 😋😋😋

Kalori partisi 

(2,079 puan) tarafından

😍😍😋

0 oy
(5,605 puan) tarafından

Ohh sefan olsun benim de gündüzden mantım kalmıştı onu yicem 🤣 kızım anneannesine gitti kalmaya 🤣

(2,589 puan) tarafından
+1

Ooo afiyet olsun seninkide çok iyiymiş 😋

Ay çocuklar uyudumu ya da kısa süreliğine evden gittimi nasıl iyi gelmiyor mu anneye ya 

Allah yokluklarini göstermesin tabi onlar canlarımız 🤲🏻

(5,605 puan) tarafından

Tabiki de rabbim yokluğunu göstermesin ama annem sağolsun arada alıyor onu zaten daha önce de çalıştım alışık iyi oluyor 3 gün falan kalıyor arada bir bende o arada dinleniyorum 2 gündür orda temizlgim vardı onu bitirdim mutfağı kaldırdım yaptım tamam büyük 5 yaşında ama oda ilgi oyun istiyor illa bırakmak zorunda oluyorsun işini annemin orda komşu torunları var küçük yer bide sokakta oynuyor  bugün gel diyorum telefonda oralı bile değil hanım 🤣

(2,589 puan) tarafından
+1

Mutluysa hiç elleme 😂

0 oy
(2,621 puan) tarafından

Afiyet olsun size, sıcacık yapılıp yenen makarna çok iyi oluyor 😌

Miley cyrus şarkılarını tek tek dinleyesim tuttu bu gece. Şarkılar süper, klipler bir o kadar cinsel içerikli. Çocuklar olduğu için anca gece açıp izliyorum. 

(2,589 puan) tarafından

Keyifli dinlemeler o zaman 🥰

(2,621 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

0 oy
(156 puan) tarafından

Bunu okumam hiç iyi olmadı. Diyet sürecindeyim ve makarna en sevdiğim şey. Karnım guruldayarak uyuyacağım 😂 size afiyet olsun 

(2,589 puan) tarafından

Yaaa kıyamammm inşallah emeklerinin karşılığını çok güzel alırsın istediğin kiloya çabucak ulaşırsın 🤎

0 oy
(3,435 puan) tarafından

Kuz bu saatte hiiiii 😱 afiyet olsun bacisi 

Bende uyumustum cocuk bi oksurdu bi oksurdu bi oksurdu kalk dedim krndine gel noluyo benim oglanin bi huyu var herseyi abartır qzicik bogazi giciklansin bi dunya oksuruyo bunu her konuda yspiyo onu fark ettim kalkti oturdu bi daha oksurme dedim tamam dedi uyuyo suan o andan beri bi kere oksurmedi gercekten oksurse nasil tutacak demekki yine abartiyodu hele bi de aglasin aboooo pireyi deve ediyo ayni babasinin huyu ayniii 

(2,589 puan) tarafından

Kocanı o kadar çok sevmişsin ki bak Allah al kulum sana bı tane daha vereyim demiş 🙂😄

(3,435 puan) tarafından

Ben hamileyken hep tipi kocama huyu banz benzesin derdim babasinin kopyasi benim oglan ama tum huylari ben degil malesef 🤭

(2,589 puan) tarafından

Olsun artık kısmetse ikinciye 😄

(3,435 puan) tarafından

Yok gulum bu bana yetti 🤭

(2,589 puan) tarafından

Hayırlısı Gülüm 😄

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 777 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,058 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
17 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,389 soru

23,857,078 cevap

320,192 kullanıcı

...