+2 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından

Mrb hanimlar benm bebegim suan 3 ayljk erken dogdu duzeltmis yasi 2 aylik ultrasona goturmedim gec kalmis sayılırmiyim kizimn baska saglik problemleri vardı ancak onun icin kontrollere götürebildim ayin 6sinda bile renkli dopler icin ultrason tarihi vermiş anliacginiz hep götürüp  getiyirim gecen gtmisken sira alayım dedim cocuk doktoru ultrason kagidi verir dedim oda randevu almaniz lazim dedi smdi randevu alip goturcem icim rahat degil bide ultrason tarihi yakin tarihe verir mi bir ay gec kaldik allahim inşallah bsy yoktur:(

7 Cevaplar

+1 oy
(1,392 puan) tarafından

Kzlar cvp lütfen 

-Reklam-
+1 oy
(4,647 puan) tarafından

6 aya kadar tedavisi daha kolay oluyor, kısa sürede baktırırsanız iyi olur. 

(1,392 puan) tarafından

Bu hfta icinde gtsem ultrason tarihi hemn verirmi bilmiyorum 

+1 oy
(4,955 puan) tarafından

Canim aynı gün yaptiriyorlar bebekler de gün vermiyorlar.

önce (1,392 puan) tarafından

Yani bu sürü sayi var sadecee 

önce (4,955 puan) tarafından

Kanuniye mi bakıyorsun yoksa başka hastaneye mi. Kanuni hastanesinesi ise asaga doğru kaydır en alt sırada yazıyor 

Erzurum şehir hastanesi 

önce (4,955 puan) tarafından

O hastanede dediğim bölum yokmuş baktım bende 

O sayilar ne ki

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Önce çocuk sağlığına gittik çocuk 1 aylıktı o bizi ultrason a gönderdi sıra aldık 10 gün sonraya verdi

(1,392 puan) tarafından

Cok erken gtmissiniz tekrar gtmediniz mi genelde 2 ay diyorlar ama

(1,103 puan) tarafından

Hayır doktor bu şekılde uygun gördü 40 günlük iken girdık atkadaşlarım var onlarda öyle 1 ay veya 40 günlük iken yaptırdılar bölge ve hastaneye göre değişiyor olabılır

0 oy
önce (320 puan) tarafından

İnşallah riskli bir şey yoktur sıraya bakıyorlar bazen gün içinde çekiyorsun bazen de 2-3 gün bekliyorsun ama düşünmüyorum o kadar beklemen gerektiğini aynı gün olmasa bile hemen ertesi gününde alabilir sizi Rabbim şifa versin eğer varsa da nolur canınızı sıkmayın benim kızımda da kalça çıkığı vardı ama geçiyor diyorlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🥰

Normal dogummu acaba 

Evet benim normal doğumdu 

Bazen doğuştan oluyor bazen en ufak ters hareketle oluyor belli olmuyor bu işler inşallah tez zamanda iyileşir doktorlar kız çocuklarında görülme riski daha çok diyor kundak yasak çift bez kullandım ben 1 buçuk ay boyunca şu an tam 2 buçuk aylık kızım 1 aylıkken fark ettik biz 

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Normalde 1 burcuk aylıkken çekiyorlar kalça ultrasonu ama şuan çekerler mi bilmiyorum yinede çocuk doktoruna bi sor o yönlendirir duruma göre 

0 oy
önce (1,739 puan) tarafından

6 aylık olana kadar tedavisi kolay oluyor. 6 aylık olmadan götür mutlaka. Hastaneye göre değişiyor ama bebeklere öncelik tanıyıp hemen verebilirler. Biz aynı gün içinde çekilmiştik. Çocuk doktoruna randevu al o seni ultrasonda gönderecek. 

Aynn bnde öyle yapmayı düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2516 (1,877 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 331 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
30 cevap 502 göst.

Kategoriler

1,449,901 soru

23,810,482 cevap

317,855 kullanıcı

...