+1 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,859 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Zor bi hastalk sürecinden geçtim biliyorsunuz. Bu süreçte bana destek degil köstek olanları da Asla unutmam. Bunlardan biri görümcem diğeri kaynanam. Görümcemle zaten 2 aydr küsüm. Cumartesi eşimle bir tartışma yaşadk. Ben aramayacaktm kaynanamı ama eşim son raddeye getirdi artık. Aradım bana diyor ki sen benim kızımı her yerden sildn bişey demedm. Gelip gitmiyorsun buraya onun içinde demedm. Komşular gelin niye artk gelmiyor diyordr muhtemelen. Evimin işini görmedın hiç onada bişey demedm diyor. Sanki kendi o kadar ilaç aldım ameliyat oldum bana bi kap yemek getirdi. Bunları söyledı yüzüme kapattı. Ben tekrar Aradım. Sen benm yüzüme kapatmazsn dedm. Allah size vermeyecek sanıyorsunz demi hastalığı dedm. Gerçekten amacım beddua etmek degil ama canımı çok yaktılar. Kim ne yaşattıysa yaşasın istiyorum. Sonra baktım instagram dan çıkarmış numaramı silmiş :) benm için bi kayıp olmadı zaten bir yararını da görmüyordum. Önümüzde bayram malum. Eşime kalsa ertesi gün götürecekti. Özür dileyecekmişim ben bişey yapmadım o bana saydı ben ona dedim. Bundan sonra gitme o zaman dedi. Sıkıntı yok zaten gitmiyordm dedm. Şimdi siz olsanz gider misiniz tekrar. Veya gitsenzde konuşur musun?

22 Cevaplar

0 oy
(2,104 puan) tarafından

Neden şimdi böyle oldunuz ki hastalığınızda kaynananizda kalmistiniz o bakmıştı size hatta iyi bakıyor falan diyordunuz öyle hatırlıyorum.

(1,859 puan) tarafından

Evet kaldım evinde . Ameliyat oldm Yani mecbur yapması gerektı o olsaydı bende yapardım. Her işimi kendim yaptım sadece ağır kaldırmadm. Zaten eşim yardım etseydi kalmazdm. Hiç bir zaman beklediğim ilgiyi göremedm. Ama kendisi benm durumda olsaydı neler bekler isterdı benden. Eşim De annem hasta diye bana bisey dedırmezdi bundan eminim. Rabbım büyük ne deym

(2,104 puan) tarafından

Üzüldüm canım 

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından

Hasta bir kadından temizlik yemek beklemek de ne yaaa bukadar da dengesizlik  olmaz. Eşinin gözü kör mü afedersin görmüyor mu bunları?

(1,859 puan) tarafından

Bilmiyorum ki kör mü görmek mi istemiyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,241 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,146 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.

Kategoriler

1,476,350 soru

24,167,825 cevap

335,706 kullanıcı

...