0 oy
29 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (156 puan) tarafından

Gece emzirmesini kesmiştim ama üst 2 köpek diş çıkarıyor bu yüzden yeniden gece emmesi başladı. 2 ay gece emmemişti ama diş ağrısına yenik düştük. Bu diş süreci bitince yeniden düzene girer mi acaba ? Aynı durumu yaşayan annelerden yorum istiyorum

2 Cevaplar

+1 oy
(3,079 puan) tarafından

Benim oglum ne ilk dislerinde ne azilarda hic agrisiz atlatti ama o kopek dislerde 39.5a kadar atesi yukseldi hasta sandim saglik ocsgina zor yetistim aile hekimi oyle dedi kopek disleri cok zor oluyo bosver bi sekilde unutscak nasilsa en kotu emzirmeyi birakinca birakir cocugu sakinlestirmeye calis gonlunu yap 

(3,662 puan) tarafından

Yorum yapacaktım ama bu yetti :)) gerçekten bizimde en çok zorlandığımiz disti köpek dişleri,  ateş ağrı mahvetmisti bizi

(156 puan) tarafından

Bizde önce ki diş çıkarma süreçlerinde hiç ateş olmadı . Çok şükür köpek dişlerde de Şuan yok ateş. Ama çok canı acıdığını anlayabiliyorum. Çünkü emmeden sakinleş tekrar uykuya geçemiyor. Durumunu ve acısını anladığım için istediği an emziriyorum. 

Sadece merak ettiğim şey ; diş ağrısı geçtiğimde gece uyandığında emmeden uykuya geçebilir mi eskisi gibi…

(3,079 puan) tarafından

O hic belli olmaz belki onceki birsktigi gibi bırakır belki de hic birakmaz en fazla kac sebe emzircenki ben 2 yasina kadar emzirdim gece emmesini hic kesmedim 

(156 puan) tarafından

Ben işe döneceğim. Emzirerek ve sallayarak uyutmuyorum bu şekilde devam etsin istiyorum. Gece uyurken emiyor olması benim için sıkıntı. Diş sağlığı için de geceleri emzirmek istemiyorum. Gündüz yeterince emiyor zaten. O yüzden geceyi kesmiştim. 2-3 ay sonra da gündüzü kesecektim tamamen bitirecektim emzirme sürecini. 

(3,079 puan) tarafından

Allah gonlune gore versin canim illaki duzene girer ya su kriz zamanlarinda cocugu yormamak onemli sobrasinda istikrarli davranirsan birakir yine o bi duzee girer illaki 

-Reklam-
0 oy
(2,443 puan) tarafından

Normalde gece 1 kere kalkarken, diş sürecinde 3-5 kere uyanırdı. Dişleri patlayana kadar da bu şekilde sürdü. Dişler çıktıktan sonra eski düzenine geri döndü. 

(156 puan) tarafından

Çok teşekkürler 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 100 göst.
+2 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.
+1 oy
1 cevap 45 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (78 puan) tarafından soruldu