+2 oy
214 göst.
önce Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

Kızlar korona aşıları hakkı da ne düşünüyorsunuz? Bende oldum aşıları 3 kere keşke olmsaydım ama Çin aşısı oldum ben.  gerçekten kalp krizleri arttı. bu yüzden kimi görsem neyi okusam buna baglıyolar aşıdan diye sizce de öylemi ya korkuyorum da göğsüm de agrı olsa yoksa kalbim mi diyorum psikolojim de bozuldu ya takıntı oldum

14 Cevaplar

+4 oy
önce (5,898 puan) tarafından

Covid 19 virüsü salgıladığı enzim sayesinde kanda pıhtılaşmayı arttırıyor. Yani covid 19 geçiren herkes kalp krizi veya pıhtı atma riski altında. 

Aşı masum mu? Şüpheli ama bu kalp krizlerin en büyük sebebi malesef covid 19 virüsü. 

önce (1,145 puan) tarafından

Canım yani korona geçirmeyenler tehlike icinde deglmi

Şu an herkes covid geçirdi canım. Aşı masum demiyorum asla ama virüs zaten sıkıntılı

Vala ben gecirmedim ya yani bilmiyorum hic agrim sizim olmadi ama kalbim agriyo :( arada sanci pliyor gityim bise yok dedi ** blmiyorm psikolojikte olabilir

Canım gripte mi olmadın? Şimdi grip gibi ayakta atlatıyor. Varyantına göre değişiyor artık. Şu an covid geçirmeyen kimse kalmadı :) 

Oldum ama normal ,eşim ama bu kiş ust uste grip oldu oksuruk bogaz enfeksiyonu atlatmadan budaha yakalaniyor sanki gecmiyor degisik bisey

-Reklam-
+3 oy
önce (1,379 puan) tarafından

Covidin de kalp hastalıkları riskini arttığı kesin olarak biliniyor.  O yüzden kesin aşı yapıyor gibi bir çalışmanın anlamlı sonuçlar vermesi malesef imkansız

+1

Mis c sonucu 13 yaşında bir çocuğumuz kalp yetmezliğine girdi. Kalp nakli için sıraya girdiği sırada kaybettik. Herkes aşı diyor tamam aşı çok masum mu değil mi tartışılır. Ama kesinlikle covid virüsü apt ptt yi anormal derecede yükseltiyor. Covid tedavisi sırasında herkese clexane aspirin başlandı. Kimse buradan pay biçmiyor. 

+2 oy
önce (236 puan) tarafından

Ecel yettimi korona asisi bahane.

+1 oy
önce (7,364 puan) tarafından

iki biontech oldum bende . ozaman denize dustuk yilana sarildik tek caremiz oydu bayram ettik bizim yas grubuna sira geldi cok sukur kurtulfuk diye.  yapcak bise yok insallh fazla bir zarar gormeyiz

önce (150 puan) tarafından

Aynen öyle  canm zor günlerdi babam abim koronadan hastanede yattılar bu yüzden de aşı vuruldum korkmuştum ama aşılar da çıkınca sevindim kurtulduk diye inşallah canm Bi zarar görmeyiz dedin gibi

0 oy
önce (232 puan) tarafından

Benim çevremde üç amcam , halam ,halamın oğlu , 10 kişide akraba kalp krizinde öldüler hepsi aşıdan sonra bı anda hiçbir hastalıkları yokken diyecejlerim bu kadar ☹️ hakkımız zehir olsun bize bunu yapanlara 

Bende oldum iki doz hiç korona olmadım ,astım oldum aşıdan sonra kalp rahatsızlığın başladı 

0 oy
önce (3,319 puan) tarafından

100/100 etkiliyor maalesef günümüz gençleri hep kalpten gidiyorlar ki bunu benim kalp doktorum bile söyledi ne yaptılar bunlar herkes kalpten gidiyor diye  hamdolsun yaptırmadım birşey olursada asla yaptırmam 

0 oy
önce (892 puan) tarafından

Gebelde aşıdan mı bilmiyorum ama koronadan sonra kalp krizi vakaları arttı. Benım de dikkatimi çekti 

Bilmiyorum artık canm acaba Cavit geçirenler de mi kalbe vuruyor sonradan ciktı

0 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Ne ben ne eşim aşı olmadık. Üstelik hamileydim o süreçte. Birde hastane kantininde çalışıyordum. Maske bile takmadan. Bir kere bile hastalanmadık. O zaman da hiç inanmamıştım bu aşı ve maske muhabbetine.Bazı kişiler bizi yadırgıyordu. Şimdi keşke olmasaydık diyorlar. Allah olanların yardımcısı olsun diyecek bir şey yok 

0 oy
önce (8,570 puan) tarafından

O dönemde ne olursa olsun gidip de aşı olmadım pişman değilim iyiki de gitmedim 

0 oy
önce (5,154 puan) tarafından

Annem iki kere kanseri yendi, babam insulin kullaniyo ikisi de hem sinovac hem biontech oldular. Turp gibiler masallah. Her asida oldugu gibi bu asida da yan etkisi illaki vardir ancak herkeste bu yan etki olacak diye bisey yok. Her duruma da asi sebep oluyo diye biseyde yok.

Yani orası da  öyle canm artık neyden oluyor onu anlamadım

0 oy
önce (8,712 puan) tarafından

Yaptırmıyorum diye çok linç yedim zamanında iyiki yaptırmamışım 

Evet bence ilgisi var annanem ani kalp krizi sonrası vefat etti ailede kalp hastalığı vs yok  Dr un ilk sorusu aşı olmuşmuydu dedi 

0 oy
önce (512 puan) tarafından

Evet çok arttı çevremde de var kalp krizi ölen ve hastalık yokken hem benim eşim annem babam aşı oldular ama malum ben olmadım İyiki de olmamışim pişman mıyım değilim keşke aileme de olmasaydı eşimi aşı ama ozamanlarda şartı aşı olmaları iş yerlerinde bı tek ben varım olmayan

Malesef zorladılar dılar ya bende yolculuk yapacaktım mecbur oldum artk keşke olmasaydık kime hesap sorcazki

0 oy
önce (716 puan) tarafından

Buna emin olmamız için bilim insanı olmamız gerekir ama.covid ve asilardan sonra patlama oldu kalp krizlerinde ben de annemi ani kalp krizinden kaybettim 1 sene önce. O acıyı yaşayınca aşıya karşı illa ki bir sorgulama oluyor ölümüne savunan da var şüpheli yaklaşan mantıklı insanlar da. Biz annemi kaybedince doktor kendisi sordu asi olmuş muydu diye doktorlar bile sorguluyorken biz asilardan değil desek saçma olur.

canm  hepsi bişey diyor kimi doktor öyle diyor kimisi böyle diyor artık kime inanacagımızıda bilemedm

önce (716 puan) tarafından

Öyle maalesef.

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Yaptırmadım iyikide yaptırmamışım.bende kalp krizini tetiklediğini düşünüyorum.eşim iki kere biontech oldu onada söyledim yaptırma diye, insanları mecbur bıraktılar iğne yaptırmaya.işe gidenler için falan zorunlu olmuştu.

+1

Ne güzel canm olmamışsınız  bende pişman oldum ama mecbur kaldık yolculuk yapamazdm diye olduk işte. İnsallah Bi sikinti yaşamayız

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 347 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 1,074 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde alyna067 (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,943 soru

23,798,014 cevap

317,213 kullanıcı

...