+1 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

Herkese hayırlı geceler. 

Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Mutlu olamaıyorum nedense hiç bişi beni mutlu etmiyo hayat çok boş ve saçma geliyo hiç bişi yapmak istemiyorum bana hiç bişi zevk vermiyo. İki çocuğuma bakıyorum sadece onun dışında kendime veya baika şeylere vakit ayıramıyprum ayırmakta istemiyorum. İnsanlardan uzağım çevrem de çok yok zaten.... mesela evi temiz olan işi olmayan çocukları uyuyan insanlar ne yapar oturur kahvesini içer vs gibi ama benim içimden gelmiyo öyle imkanlrm olduğunda bomboş sadece bomboş oturur yada hemen uyurum. Kendimi koca bi boşlukta hissediyorum koca bi boşluk anlatamıyorum sanki içimmden geçenleri dile dökemiyorum. Bu hissettiklerim de yeni oluşmadı kızlar uzun zamandır böyleyim ama artık iyice arttmaya başladı geçer sandım geçmedi. Ne yapabilirim şuan bunları bile zor yazıyom isteksizlik var uykum var sürekli

6 Cevaplar

+1 oy
önce (159 puan) tarafından

Canm bana da olur bu mod çoğunlukla  değerlerine baktırmak vitaminlerin eksik olabilir canm kansızlık faln bende var düştüğü bu şekile giriyorum bende

önce (904 puan) tarafından

KKan tahlilleri 4 ayda değişiklik gösterirmi

-Reklam-
+1 oy
önce (926 puan) tarafından

Tek bir ilacı var 

Rad suresi 28. Ayet "Onlar ki inanırlar ve kalpleri ALLAH'ı anmakla huzur bulur. Bilesiniz ki, kalpler ALLAH'ı anmakla yatışır."

Allah'a yönel o'nun varlığıyla dirilt kalbini şuan bir dönüm noktasında olabilirsin. En güzel şeyler en sancılı anlardan sonra gelir. Bir sıkıntı, bir sancı varsa doğacak güzellikler vardır. Tefekkür, zikir... Insallah iyileşeceksin 

önce (98 puan) tarafından

Teşekkür ederim belkide kendmi iyi bi kul hissetmediğimdendir bu halim

+1 oy
önce (3,031 puan) tarafından

Ben sana soyleyim bacim sen o bombosluk hali ve uykudan zevk aliyosun o an icin cok kotu basik ve bunalmis oluyo ama sen o durumu seviyosun gecmiste yasadigin seyler icin acini bastirmis olabilirsin ya da yeteri kadar o aciyi yasayamamis olabilirsin o cikiyo iste mesela soyle dusun bi cocuk babasini kaybediyo etrafindakiler sakin aglama diyolar o cocukda aglamaiyo o icinde kaliyo ilerki yetiskinlik yaslarinda ic huzursuzluğu ruhsal sorunlar cikariyo psikiyatriye gidiyo orda ortaya cikinca hungur hungur agliyo butun enerjisini atiyo sonra normal bi hayat yasamaya baskiyo bunun gibi dusun disari atamadigin biseyler var ve o aci hissini yasamak seni mutlu ediyo 

Haklısın galiba prki ne yapmalıyım

önce (3,031 puan) tarafından

Yuzles bacim derdin kederin varsa yuzles ya da kendine bi mesgale bu degistirmek senin elinde 

Allah razı olsun sizden

+1 oy
önce (150 puan) tarafından

Ben mutsuz olduğum zaman oruç tutarım.. iftar saatini beklemek, iftarda o suyu içmek, yemeyi yemek insanı bi nebzede olsa mutlu ediyo..

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Beni anlatmışsın resmen bende aynıyım 🙄

Cidden mi siz neler yaşıyorsunuz 

Aslında çokda birleyen yaşamıyorum ama olduğum yerde kayınvalidemgilden başka kimse yok sadece onlara gidiyorum sosyal bir hayatım yok bahçe işi yapıyoruz ben yapmıyorum ama yinede çok sıkıcı 

Günlük rutin kahvaltı evleri topla öğle yemeği öğlen arası uyurum işim olsada yoksa vakit geçmiyor sureklı aynı döngünün içindeyim kızım 3 yaşında 10 haftalık gebeyim beklemediğim bir gebelik oldu 

Rabbim yardmcnz olsun inşallah ikinci bebrk size meşgulliyet olur ve iyi gelir

İnşallah çok sağolun 

0 oy
önce (550 puan) tarafından

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de öyleydim. Bir psikiyatriste gitmem en doğrusu. Allah acil şifalar versin inşallah. 

Cidden mi siz neler yaşıyorsunuz ? İlaç mı veriyo pskytri

önce (550 puan) tarafından

Evet ilaç veriyor. Çocuklarının olduğunu söylersen ona uygun ilaçlar yazar. Bazıları psikiyatrist ilaçlarına öcü gibi bakar ama bu çok saçma. Her ilaç ağır değil. Size de büyük ihtimalle ağır ilaçlar yazmaycaktır. Sadece vücudunuzdaki mutluluk hormonunu salgılamaya yardımcı olan ilaç yazar diye düşünüyorum. Bu da sizin mutlu hissetmenizi sağlar ve enerji verir. Durumunuz düzelemeyecek kadar ağır değil. Ne kadar erken tedaviye başlarsanız o kadar iyi. Ben maalesef çok geç başlamıştım. Ağır depresyon yaşadım. Hiç atlatamicam sandım ama çok şükür atlattım. İnşallah siz de iyi olursunuz. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 373 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 429 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.