Evet en çok hangi huyunuzu seviyorsunuz?
Doğrucu davutum. Eğriye eğri doğruya doğru. Babam dahi olsa yanlış yapan susamiyorum.
Adaletli ve yanlış karşısında susmayan insanlar sizde dahil hep var olmalı🙏
İnşallah
Ben herkesin yardimina koşuyorum ama kimseye minnet etmiyorum valla bunu seviyorum
Güçlü kadınlardansın maşallah🧡
Bilmem guclu muyum acaba benim gucumu Rabbim veriyo ya cunku niye minnet etmiyorum biliyo musun kimsenin bende hakki kalmasin benimki gecebilir sorun degil mahserde ben borclu olmayim alacakli olayim cunku zor cok zor olacak gucumden degil aslinda gunahlarimin korkusundan 🌺
Sen böyle oldukca bu şekilde düşündükce rabbim her daim senin yanında olur inşallah 🙏
İnsaAllah bacim insaAllah dualarda bulusmak dilegiyle ♥️
Merhametli oluşumu 😍
Çok güzelll güzel yüreğinden öptüm senii🤗😘
Hak etmeyen insana değer vermiyorum umrumda bile olmuyo bu huyumu severim en çok
Hak etmeyene verilen değerin tek karşılığı nankörlük olarak gelir mutlaka 🙏muhteşemsin❤
Maşallah canım azıcık bana da ver😊
Geçmiş zamanda boştan değer verdiğim kişiler olmuştu ama artık bıraktım bir insanın bana davranışından anlarım şimdi ne ima ettiğini direkt silerim ya da uzak dururum en iyisi
Bazen insanlar olanı göremez senin görmüş ve artık çizgilerini belirlemiş olman senin güçlü oluşunu gösterir 🙏
Çok teşekkür ederim bende bunu gördüğüm için mutluyum belki de yaş aldıkça doğruları görmüşümdür sadece ❤️
Farklılıkları severim ve yadırgamam. Keşke herkes bu şekilde olabilse.
Malesef çoğu insan yeniliklere açık değil sen nadir çiçeklerimizdensin 🥰
Teşekkür ederim, benzetmeniz çok tatlı🍀 yenilik de değil sadece, sadece sana benzemiyor ya da senin gibi düşünmüyor diye neden birbirimizi yiyelim ki.
Siz kendinizinkini yazmamışsınız ama😊
Yani ben çok marhametli bir insanım bazen çok seviyorum bazende keşke bu kadar olmasa diyorum
hic kendimi met edemicem bazen kendimi cok seviyorum bazen hic sevmiyorum suan aradayim iyi biri sayilirim yeterli☺️☺️☺️
Bence sen kişiye ve duruma göre değişiklik gösteren bir karaktersin🤗
Çok dikkatliyimdir unutmam dikkat ettiğim şeyleri bu yönümü severim
Maşallah canım ben herşeyi unuturum yaa 😂
Bilgi değilde mesela yanımdan birisi geçti onu süzerim dikkat ederim veya otobüste yanımda karşımda olana yada birisi şunu demişti tarzı şeylere işyerinde iken önemli detayları hep düşünürdüm ama doğum sonrası hafıza gitti
Birisi bana bi iğneleyici veya kötü bir söz söylediğinde hazir cevap oluşuma
Çok iyi biliyormusun çoğu zaman kimseye fırsat vermemiş oluyorsun☺
Tabi seni ezmek yirgalamak için bişey diyorlar çoğu zaman şakayla beraber hepsine cevap veriyorum vermesem içim içimi yiyor
Nasil yapiyosun kiz onu
Kin tutamami seviyorum bana kötülük edenede iyilik yapabiliyorum..birde kalbim çok yufka
Senin pamuk gibi kalbin var ❤umarım hak eden insanlar çıkar hep karşına🦋
Bugüne kadar hiç çıkmadı bundan sonrasina bakalım:)
İradeli olmam bir şeyi kafama koydummu yaparım bu diyet olsun iş olsun başka bir şey olsun hepsini yaparım yeterki isteyim
Başarmak inanmanın yarısıdır
Sen hep böyle güçlü ol canım maşallah sana❤
Çok teşekkür ederim hepimiz öyle olalım ❤️
Ben en çok ketum olmamı seviyorum ☺️ biri bana bir şey derse ömür boyu bende kalır. Laf taşımaktan nefret ederim
Şimdi sana sırrını veren derdini anlatan insanlar yanımda olsa onlara şöyle derdim.
Siz bu dünyanın en şanslı insanlarısınız☺
Yaa teşekkür ederimm 🥰🥰
Çok fedakarim sevdiğim insan için yapamadığım birşey yoktur. Sıcak kanlıgimi:)
Umarım o güzel yüreğini hak eden insanlar çıkar hep karşına canım 🙏🥰
Aşırı derecede duzenliyim her konuda
Asla katiyen işimi ertlemem bı yere gideceksem bı saat önceden hazır nazır beklerim dışarı çıkacağım gün saat 10 olmadan temizlikten yemeğe çocuklardan kendime kadar herşey hazır olur ( o sırada eşim hala horul horul uyuyordur 😁)
Her bo.ka ağlarım
Bu kadar düzenli olman seni yormuyorsa tam tersi mutlu hissetiriyorsa çok güzel birşey maşallah ❤
Herşeye ağlamak konusuna gelince geçmiş zamanda yada çocukluğunda duygularını hep içine bastırmış insanlar çok ağlar eğer böyle bir durum yoksa tamamen huyunuz yapacak pek birşey yok🥰
Asla kimseyle yalakalık yapmam doğru bildiğimden şaşmam birine yardım yapacaksam karşılık beklemem
Ben yalaka ve yaptığına karşılık bekleyen insanların samimiyetine hiç güvenmem bu hayatta
En doğrusunu yapıyorsun canım🥰
Sağol canım
Merhametimi açık sözlü dobra oluşumu kimseden korkmayışımı sinirli halimi temiz derli toplu oluşumu bide imanımın kuvvetli oluşunu Allaha aşırı düşkün oluşumu 😍😍😍
Maşallah canım okurken yüzümde istemsizce tebessüm oluştu
Nedense bu hayatta senin gibi olan insanlardan hiç zarar gelmez gibi hissediyorum 🤗
Gelmez valla doğru kız net bi insanım dümdüz
İnsanları kolay silebiliyorum ve övünülecek bir şey değil ama ben övünüyorum en çok kendimi seviyorum. Hastayım sadece ilk gün sordular sonra ne arayan oldu ne soran bugün konuştuk kimse sormadı bile nasıl oldun diye. Üzülüyorum ama kimse için kendimi üzemem sitem dahi etmeden sessiz mesafe koyup yoluma devam ediyorum
İyi niyetliyim sadece kendimin değil başkalarının da hakkını korumaya çalışıyorum. Hafızam kuvvetli bununda yardımı ile detaylara dikkat ediyorum kim ne sever ne kullanır aklımda kalır ve ona uygun yapmaya çalışırım
Biz insanlar aslında kendimizi bir beklenti içine girdiğimiz zaman daha çok yoruyoruz. Hasta da olsak derdimiz de olsa yardıma da ihtiyacımız olsa bunu bilseler bile kimseden birşey beklememek lazım çünkü beklemediğimiz zaman hayal kırıklığı yaşayıp üzülmeyiz siz en doğrusunu yapıyorsunuz
En yakınların olunca bekliyorsun ama sonra olmayınca burukluk oluyor içinde böyle böyle de akıllanıyoruz
Vefalı oluşumu severim bana iyiliği dokunanı ölsem unutmam ömrümce hatrını sayarım o insanın
Ne güzel derler ya bin tane iyilik de yapsan bir yanlışını görür konuşurlar diye
Sizin o insanlardan olmamanız çok hoş🦋
Becerikli çalışkan ve hızlı olmamı çok seviyorum 🫶🏻
Maşallah canım ne hamaratsındır sen şimdiii haa☺😍
Teşekkürler biraz öyleyim 🙈🙈
Gel bir gün misafir edeyim kendinde görmüş olursun
Ben kayseride oturuyorum sen hangi şehirde oturuyorsun
Nefsim bu soruya cevap vermek istese de vermicem. Kamil insan kendini övmez övdürmez onları örnek almak istiyorum
Tercih sizindir saygı duyarım tabiki🙏
Tam bir sır küpüyüm. Sevdiğim sevmedigim kim ne anlatırsa bende kalır.
Kimsenin kolay kolay sahip olamayacağı nadir insanlardansınız 🥰
1,449,201 soru
23,801,426 cevap
317,406 kullanıcı