+1 oy
289 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,159 puan) tarafından

Benim keyfim yerinde ama çok yorgunum 😅. Konya ya gidiyorum ailemin yanına cuma günü Allah nasip ederse teyzem bizi almaya geliyor , sonunda aileme kavuşuyorum ❤️. Yorgunluk kısmı ani karar verdik çamaşır atıyorum bir yandan mutfağı temizledim yarın evi süpürüp banyo falan yıkayacağım evi temiz bırakayım diye ama tabi arkamdan ne olacağı belli 😅 oğlumu da uyuttum dedim bir kahve içeyim ben kendim soğuk kahve sezonunu açtım 😋. Sizde neler var neler yok ? 

image

14 Cevaplar

+2 oy
önce (1,483 puan) tarafından

Yeşil çay eşliğinde günün yorgunluğunu atmaca 😄

image

önce (566 puan) tarafından

Canım konudan bağımsız fayanaslarindaki derz ne renk benim ki aynı fayans beyaz derz hep sarardı temizlenmiyo

image

Beyaz canim 

Nasıl beyaz kaldı brnimkiler hep sari

Valla ekstra birşey yapmıyorum çamaşır suyu cif kullanıyorum

Tam canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,448 puan) tarafından

image

Kahve yapıp sadece bir tane bundan yiyeyim dedim kahve olana kadar 3 tane gömdüm kahveyi tek içtim 😂gece yemesini kestim 2 aydır diyetteyim ama bunu görünce dayanamadım 😂
+1 oy
önce (2,891 puan) tarafından

Bu saatte kahve ixersem sabahlarim

önce (1,159 puan) tarafından

Ben de hiç öyle bir problem olmuyor ☺️

@Havin06 bende öyleyim bir fincan kahveyle 24 saat ayaktayim

+1 oy
önce (8,073 puan) tarafından

Afiyet olsun cano🌸 ben sabahtan beri yoruldum çocuğu hastaneye götür getir baya huysuzlanmıştı daha devam ediyor inşallah toparlayacaz🥴

+1

Çok geçmiş olsun canım 🤲🏻

önce (8,073 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 🌸

+1

Rica ederim ❤️🌺

+1 oy
önce (2,813 puan) tarafından

Afiyet olsun bitanem sukur kavusturana aman nolsun bizede eenistem kansermis durumu agir diyolar 4uncu evredeymis agrisi falan cok oluyomus arkasinda 13 yasinda bi kizi var oteki kizi yeni obsandi 3 yasinda cocugu var onunda annesi sag onlar bakiyodu teyzem zaten 50 yasinda oglu gelini var elinden bisey gelmiyo kimsenin durumlar pek ic acici değil yani ne gelirsee Allahtan okunacaklari soyledim zikirleri dualari salavat ayet falan bende 41 yasin toplayim dedim 1 kisiden baska alan olmadi 40 taneyi nasil bitircem bilmiyorum Rabbim gun versin 10 bi salavat cekmem lazim daha temizlik yaptim esimi ise gönderince kac gundur dokunmuyodum perisan oldum aciktim menemen yaptim onu yiyip yatcam heralde salvat cekere uyurum artik anca oyle yetisecek 

Hadi ya çıkmadık candan umur kesilmez derler Allah ın izniyle sevdiklerinin yüzüne baksın çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten 

önce (2,813 puan) tarafından

Amin cicegim hayat boyle bisey iste dunya telasi bitmis mi bitmemis mi demiyo vadesi dolunca 1 sn daha surmuyo Rabbim razi oldugu kullarindan olabilmeyi nasip etsin 

Amin canım amin 

+1 oy
önce (14,993 puan) tarafından

Oh ne güzel ☺️

Ailene gitme duygusu olduğu zaman çocukların yorgunluğunu veya evin işler insanı yormuyor    ☺️ bende öyle oluyor ☺️

Evet gerçekten heyecanlıyım aylardır ailemi görmüyorum çok özledim hem kendime de çeki düzen veririm mutluyum ya :) 

önce (14,993 puan) tarafından

Oh ne güzel rabbim daim etsin 💜

Amin canım çok sağol 

+1 oy
önce (4,906 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun Rabbim böyle tatlı yorgunluklar versin hep inşallah ailende seni çok özlemiştir eşine tembih et batırmasın evi 😊

Geçen sene evden bir gittim evi fare bastı . Aşağıda ki dükkana su akıyor diye evi delik deşik ettiler bir geldim abooo yığıntının ortasına inşallh bu sene düz bir şekilde gelirim 😅

Yine öyle bulursan kaç hemen baba evine düzelince dön😊😊

Kız ben düzeltmezsem kim düzeltecek 😂

Kim dagıttıysa o düzeltsin kız yazık sana bizim evde öğle mesela 

Temizlik yine bende ben başkasına güvenmem 😂

+1 oy
önce (21,328 puan) tarafından

Bende yeni oturdum valla bulaşık makinasını çalıştırdım sağı solu toparladım eşimle konuştuk uyucaz birazdan 

Benim de asılacak çamaşırlarım var kız valla çok üşeniyorum ama asacagım mecbur 😅

önce (21,328 puan) tarafından

Biz annemle kızkardeşimle çene çaldık 😂😂

Bizde her gün görüntülü konuşarak çene çalarız ama artık yüz yüze olacak bak heyecanlandım 

+1 oy
önce (5,157 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 

Bende Konyadayım ama annem köyünde oturuyor bir saat uzakta olsa da bana çok sık görüşemiyoruz ev sobalı olunca havaların ısınmasını bekledim bir hafta kalıp eve döneceğim inşaAllah 🌸

Simdi çocukları uyuttum ortalarına uzandım uzun zamandır girmiyordum sayfaya bakınıp uyuyacağım 😊

0 oy
önce (3,314 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım şimdiden gözün aydın hayırlısı ile kazasız belasız kavuşursunuz inşallah ailenle 

0 oy
önce (540 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim hayırlı yolculuklar 

Ben çok kırgınım bugün basım çatlıyor 

0 oy
önce (2,377 puan) tarafından

Kız sen nerdeydin le Lee gözüm hep seni aradı 🥹💜✨sana afiyet bal şeker olsun ❤️ ben kocayı bebeği yatırdım şimdi çay keyfisi yapıyorum 😁☕

image

0 oy
önce (5,414 puan) tarafından

Valla öğlen ikide bir çıktık evden girdiğimizde gece 11 di alışveriş yaptık oğluşumla ordan arkadaşlarla cafede oturduk ayaklarımın altı acımış artık

0 oy
önce (390 puan) tarafından

Gözün aydın canim bende temmuzda gidecem konyaya kız kardeşimin düğünü var 1 buçuk ay kalır gelirim uzak olunca o kadar kaliyorum

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 526 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 458 göst.
0 oy
7 cevap 235 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler