0 oy
55 göst.
önce Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından

7 aylığız. Geceleri  10 dk da yarım saatte bir uyanıyor. Sebebi nedir cok yoruldum

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,497 puan) tarafından

Diş çıkarıyor olabilir

önce (86 puan) tarafından

2 dişi cıktı altta

önce (1,497 puan) tarafından

Malesef bütün dişler tamamlanana kadar gece uykuları haram oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (18,760 puan) tarafından

Diş dönemi cnm

2 dişi cıktı altta

önce (18,760 puan) tarafından

Her diş çikartıgında aynı huzursuzluk yaşanıyor cnm yeni diş çıkarıyor olabilir eper önceden böyle değilse emmek istediği için gazı olduğu için uyanıyor olabilir

0 oy
önce (714 puan) tarafından

Birçok sebebi olabilir tam doyuyor mu? Dis cikariyor olabilir,atak olabilir,gaz olabilir gece beslenmesini alışkanlık edinmiş olabilir.

Nasıl baş edicem bilmiyorum. Karnı acıkmıyordur. Gaz diş olabilir.  Alışkanlkk edinmiş kesinlikle olabilir

önce (714 puan) tarafından

Aç kalmadigija eminsen diştir canım 

0 oy
önce (463 puan) tarafından

Diş olabilir hastalık belirtisi grip ateş enfeksiyon vb.olabilir sıcaktan uyuyamıyordur oğlum asla üstünü örtmez örttüğüm gün uyumaz hiç doymuyodur açken de mızmızlanır oğlum 19 aylık geçen gece 2 gün her yarım saatte bir ağlayarak mızmızlanarak uyanıyordu sabahlıyoduk eşimle ateşi yok dışarıdan bir hastalık belirtisi yok ama uykusu aşırı bölünüyordu ağlıyordu gaz mı dedik bir yerimi ağrıyor dedik 3. gün ateşi çıkmaya başladı 2 gün evde ateşi düşsün diye uğraştım 3. gün kusunca acile götürdüm kanda enfeksiyon varmış çocuk ondan huzursuzmuş serum falan takıldı antibiyotik verdi düzeldi şükür yani herşey olabilir canım 

Enfeksiyon olursa ates mi olması gerek. Yani bizim atesimiz hic yok ama idrarımız cok sarı oluyor götürmeli miyim acaba doktora 

önce (463 puan) tarafından

Kanda enfeksiyon olursa ateş oluyor halsizlik kusma gibi şikayetlerin varsa tabi götür ama herşey normal ateş yok sadece uykusu bölünüyorsa illa enfeksiyon var diyemeyiz diş sancısı olabilir tam diş dönemleri zaten dişte ateş yapar ama öyle yüksek ateş yapmaz uyuduğu odanın ısısı da etkiliyor açsa uyumaz gaz olabilir karnına masaj yap idrar enfeksiyonu farklı belirtiler verir kaşıntı yanma gibi eğer idrar rengi koyuysa çocuğun bol su ver havalar da ısınıyor artık susuz kalmasın alıştırma bardağına koy ara ara ver ek gıda da alıyordur azda olsa su mutlaka ver 

Ates olmuyor evet canım. Cok teşekkür ederim dediklerini yapıcam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 146 göst.
11 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 256 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.

Kategoriler