+3 oy
389 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Bayanlar Herkese hayırlı akşamlar .Daha önce müftülüğe bağlı olan bu Kur'an kurslarına çocuklarını gönderen oldu mu tam gün olunca herhangi bir ücret alınıyor mu alınıyorsa cüzi bir miktar mı oluyor Ayrıca saatleri nasıl

12 Cevaplar

+4 oy
(2,516 puan) tarafından

Gelinimizin kız kardeşi 4 yaşında Allah'ım maşallah suphanallah öyle güzel dualar, öyle güzel dinimizi öğretmişler ki , namaz kılmayı öğrenmiş , elif ba'yı bitirmek üzereler Kur'an'a geçecekler nasip olursa inşallah ❤️ 🥰  sağlam güvenilir bir yer bulursanız hiç düşünmeden verin . Ücretli yazdırmışlardı ama fiyatını hiç sormadim 

-Reklam-
+4 oy
(1,789 puan) tarafından

Bu yaşlarda dini eğitim (ve soyut olan herşey) önerilmiyor. Çünkü çocuklar anlayıp içselleştiremiyor.  Bu da öğretmekten ziyade beyin yıkamak gibi oluyor. Dini eğitim alsın istiyorsanız evde siz eğitin. Zaten anne babanın görevi bu. 

+3 oy
(22,355 puan) tarafından

Benim oğlum gidiyor. Öğleden sonra 13.30-17.45 arası 2100 TL aylık. Beslenme bize ait.

(2,527 puan) tarafından

Seninkide bana çok pahalı geldi hadi 500 olsun bizim burda en fazla 

(22,355 puan) tarafından

Seninki bana bedava geldi 🤣 ya bizde sabahçı öğlenci olduğu için sanki işler karisiyor gibi geldi bana iki farklı yardımcı öğretmen var. Bilmiyorum. Ben öyle tahmin ediyorum. Ama çok memnunum. Öğrendikleri için değer verdiğim para hiç gözüme gelmiyo 

(2,527 puan) tarafından

Bedavadan biraz pahalı 🤣

Bizim ilk öğretmen iyi değildi de şimdiki öğretmen çok iyi.. 

Biz de sabahcı ve öğlenci öğretmen farklı öğlen öğretmeni de baya iyiydi kaç defa değiştirmek istedim olmadı. Öğretmen sonra değişti şükür.

2 yıl önce diğer kızımı gönderdim o da çok güzel öğrenmişti. Çok faydası görmüştüm.

(22,355 puan) tarafından

Maşallah şükür sevindim sizin adiniza da. Bizimki inşallah seneye de öğlenci olur hayırlısıyla. Sabah kalkıp gitmesi çok zor gelir bana çocuklarla 

(1,609 puan) tarafından

Bzm burda 750.1 den 4 bucuga kdr

+3 oy
(3,483 puan) tarafından

Aslinda bu yaslarda yogun dini egitim onermeyen de var cunku islem oncesi donemde anlamalari mumkun deg9l evde kendimiz onlarin anlayacagi duzeyde ufal ufak kendimiz anlatsak en mantiklisi

+2 oy
(1,460 puan) tarafından

Bizim burda tam gün 5 bin oğlum alışamadığı için devam etmedim, MEB bağlı bı okula gidiyor öğretmeni daha bilgili oranın eğitimini beğenmedim 

+2 oy
(2,226 puan) tarafından

Bizim burada caminin anaokulu var komşum gönderiyor civarda herkes sosyal yardım aldığı için ücret ödemiyor muş ama şöyle söyleyeyim kendin biliyorsan ve çocuğa okula gittiği zamanda okutmaya devam ederim diyorsan gönder yoksa hiç çocuğu yıpratma çünkü akıllarında kalmıyor unutuyorlar sonra. Arkadaşım anaokulundan aldı camiye verdi hiçfaydasi olmadı. 

+2 oy
(316 puan) tarafından

Ben gönderiyorum faydalı dualar sureler ezberliyorlsr inşallah Kur'an'a da geçecek 

+1 oy
(1,124 puan) tarafından

Yarım gün gönderiyorum ,kursundan kursuna ücret değişiyor . ama aşırı abartılı fiyatlar değil . Tam gün olunca çocuklar bazen dayanamıyor olabiliyorlar . Çalışan anne değilseniz yarım gün göndermeniz tavsiye ediliyor . Pnun haricinde eğitim vs gayet güzel . 4 yaşındaki çocuklardan zaten öyle aman aman bir performans beklemeyin . Akranlarıyla vakit geçiriyorlar ,duaları öğreniyorlar ,renkleri sayıları algoritmayı falan öğretiyorlar

+1 oy
(509 puan) tarafından

4/6 yaş tam gün için uzun bir süre yarım gün yeterli zaten bu grubun çoğu etkinlikle geçiyor özelliklede yazın çok etkinlik yapılıyor kısa dualar sureler Arapça harfler öğretiliyor evde tek çocuğu olanlar öğretebilir ama diğer türlü zor hem kursta yaşıtlarıylada oynadıkları için sosyalleşme içinde etkili oluyor ben geçen yaz ve kış dönemi gönderdim memnunum

(1,493 puan) tarafından

Çalışan anneler için tam gün olması gerekiyor Yoksa yarım gün kim götürüp bırakacak sıkıntı

0 oy
(1,609 puan) tarafından

Tam gün değil de bir den 4 bucuga kadr gönderdin 750 TL ilk ay set parası 800 civarı gayet uygundu tan gün olduğunu sanmıyorum müftülüğün 

0 oy
(3,154 puan) tarafından

Ilahiyat egitimi almış cocuk gelişiminden haberi olmayan hocaların çocuklarda bırakacağı izleri düşünün derim. Uyduruktwn bir eğitim veip ilahiyat mezunu insanları okul oncesi ogretmeni yaptılar. Cocuk eğitimi o kadar basit bir şey değil.

(1,493 puan) tarafından
+1

Genelde işin ehli insanlar oluyor çevremde bu işi yapan çok insanlar ve hiçbiri uydurduruktan değil çocuklarını gönderenler de var ama tam gün var mı yok mu Onu bilmiyorum. Elbette işi ehli olmayanlar da vardır Tabii ki her yerde olduğu gibi ama bu işleri iyi araştırmak lazım ya gerçekten İnce iş bunlar

(3,154 puan) tarafından

Uyduruktan eğitim derken halk eğitim merkezinde aldıkları cocuk gelisimi kursundan bahsediyorum. Öğretmenlerim 4 yılda öğrenip diploma aldığı dersleri 1 dönem sürmeyen kursla alıyorlar. Onun haricinde kuran ogretimi konusunda tabiki güzel öğretirler jsleri bu bunun egitiminj alıyorlar üniversitede. Sorun küçük yaş grubuna hitap etmek. Kastettiğim bu.

0 oy
(596 puan) tarafından

Evin karşısında var idi kurs denemek istedim yakın kolayca gidip gelir diye ilk gün yanında olduk ortamı gözlemledim 

Öğretmenimiz yeni atanmış çok toy birisi idi çocukları koordine edemedi en son birisi oğlumu makas ile kovalayinca bir daha göndermedim 

Okul öncesine başlattım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 223 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
25 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Hirammm (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
2 cevap 73 göst.