Selam hanımlar doğumdan sonra giyicem nasip olursa sezaryan olcam çok kararsızım bı yardımcı olun bana hangisi bunların, bu sade siyah olanı aldım daha önce giydikce biraz saldı ve bitlendi alt pijama çekti.
Pentiden daha önce hiç almadım kalitesini bilmiyorum fiyatına göre, başka modelde atabilirsiniz :)Upload failed: [object Object]
bunun rengide çok açık geldi doğumdan sonra giycegim için bilemedim
Yani pentininkiler kaliteli duruyor ama görüntüsü güzel değil ya. Kız annesiysen pembe kalpli olan çok güzel kendi bedeninden 1 beden büyük. Hem rahatsız olmazsın hem çekme payını da düşün
Evet pentinin kalitesi daha güzeldir ama diğerlerine göre bunlar daha uygundu, oğlum olcak
Pazarda baktım 400 TL ye ama kalitesi o para etmez mavi ve pembe çizgili vardi
Alttaki ikisi mantıklı kanaman vs olursa.gostermez
Evet doğru diyosun pentinin koyu rengini bulamadım
Penye olursa daha rahat olursun
Teşekkür ederim
Nasıl bitlendi
Yani tüylendi kumaşın görünüşü değişti
Onu ben de hiç sevmiyorum
Siyah kalpli olan çok beğendim 😍
Evet hoş duruyor o da
Hepsi de çok güzel penti dagi kalıteli markalar
Dagi ve suwende hoşuma giden pijama bulamadım hiç
Doğum sonrası kanama, lekelenme olduğu için siyah takım daha iyi. Ama mavili takım da renk/desen olarak çok hoş.
2. Diyosun sanırım gri o maviye benziyor
Altta da bayağı gri yazıyormuş😅 mavi olarak algıladım valla, evet o güzel renk olarak.
Ben ikinciyi beğendim cnm
Evet hoş duruyor ama yorumu da az onun kararsız kaldm
Ben siyah pembe kalpli olandan aldım memnunum
Bı beden büyük mu aldin
Hayir canım bedenimi aldim çok kaliteli bisey değil ama günü kurtarır memnunum yani görünüş olarak çok guzel oluyo
Duruşu kaliteli duruyor ama ince penye büyük ihtimalle o da, benim aldığım siyah öyleydi çünkü
Evet ince tam yazlik
Pijamaevi var bambu pijamaları çok rahat.ben suwen aldım viskon ama ütü istiyor sevmedim
Suwene de baktım ama hiç beğenmedim modelleri, pijama evinede bakıyım.
Doğum için kaç tane pijama gerekli olur acaba
Pijamaevinin bedenleri nasil acaba? Tesettüre uygun model az sanırım 2 tane gördüm ben
Ben 2 tane koydum canım. Bedenleri normal ben 38 aldım oldu 58 kg ya. Var önü düğmeli canım lacivert ekoseli vardı hatta çok zarif
Teşekkür ederim bakıyım bende tekrar
Şuan 75 kiloyum 165 boyum var. 78 le doğuma girerim diye düşünüyorum. 27 haftaalik gebeğim 38 de sezaryan olcam.
Hangi beden alsam bilmiyorum kararsız kaldım l xl arasında.
10 kilo da gidiyor doğumdan çıkınca xl alsam çok mu bol olur acaba ?
Açık renkli alma derim kanama vs gösterir evde giysen hemen belli okur kiri yıkamaya ilk zamanlar pek fırsatın olmaz belki koyu renk al ben siyah be kalpli olanlardan almayı düşünüyorum daha önce almıştım iyiydi fiyatına göre de kalitesi normal
Kaç tane pijamaya ihtiyaç duyarım acaba hastanede
İki takım iki alt giyim koyabilirsin
Ben koyu renk pijama takımı sevenlerdenim çünkü daha rahat oluyor kanama vs olunca rahat oluyor
neyse evde giyeceksem 3 numarayı alırdım
hastanede giyeceksem 4 numarayı alırdım
1,486,335 soru
24,299,825 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın