+5 oy
2,153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,770 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat 

Ben sizlere ciddi anlamda bir şey sormak istiyorum  2 kişi bunu bana kurumda dile getirdi ve gerçekten canım sıkıldı kendimi tuhaf hissettim 

Ben oğlumun baban ne si veya anneannesi gibi duruyorum 

Torunun mu dediler 

Çokmu yaşlı duruyorum 

image

66 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yok daha neler bunu söyleyenlere birer göz doktoru randevusu almalı canım ☺

(6,770 puan) tarafından

Ben alayım onlara 

-Reklam-
+2 oy
(2,535 puan) tarafından

Yok torunumun torunu deseydin ya onu diyene ne s.alak insanlar var ya kalp kırmaya doymuyorlar 

(6,770 puan) tarafından

Asla doymuyor lar

+2 oy
(1,167 puan) tarafından

Saç stilinden cnm. Saçını uzat çok degisirsin

(6,770 puan) tarafından

İmkansız şuan canım ameliyatimdan sonra ellemiycem inşallah 

(1,167 puan) tarafından

Ne ameliyatiki

(1,167 puan) tarafından

Bide fotodaki küçük bebegi sağlı sollu yatır cnm hep basının arkası diuzlesmesin. Yastıkla destekle donmesin

(6,770 puan) tarafından

Sağlı sollu yatıyor canım kusarsa diye 

+2 oy
(3,554 puan) tarafından

Onu diyen mubalag yapmislar ama siz kisa sac kadini degilsiniz uzatirsaniz en azindan country tarzi yada kut bile guzel olur sizde talebe saci yasinizj buyutmus bu sac modelini de genelde orta ustu yas grubu kwstiriyo bana kalirsa uzatin hic kut country tarzina da girmeyin illa kisa diyosaniz bu ik8 model size gider

(3,554 puan) tarafından

Uzun bob da olab8lllir farkli hava katar.

(6,770 puan) tarafından

Ameliyattan sonra inşallah canım şuan imkansız çünkü dilediğim gibi dus alamıyorum 

(3,554 puan) tarafından

Gecmis olsn cnm cok guzelsin dusunme bunlari Rabbim cocuklarina bagislasin kolayca atlatirsin insAllah2

+2 oy
(272 puan) tarafından

Saç modelinden dolayı yüzün biraZ farklı duruyor belki o yüzden  demişlerdir 

(6,770 puan) tarafından

Olabilir canım 

+2 oy
(15,686 puan) tarafından

Millet abartmayı sever bakma sen kimseye 

28 yaşındaymışımin maksimum 32 duruyorsun 

(6,770 puan) tarafından

Yaaa yaşıma göre evet büyük duruyorum ama nene sayılacak kadar değil diye düşünüyorum 

(15,686 puan) tarafından

Değil tabi ☺️ hiçte aldırış etme 

+2 oy
(4,777 puan) tarafından

Saçın sebeple birazcık oldugundan daha olgun duruyosun Büşra özellikle kızıl olmuyodu bu renk daha iyi bide uzarsa daha yakışacağını düşünüyorum bide sağlık problemleriyle uğraşmak tabiki insanın çöküşüne sebep hiç kolay şeyler yaşamadın inşallah herşey çok güzel olur. Güzelliğine güzellik katarsın 

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

Şu ameliyatı da atlatsam daha ellemiyecegim sacimi

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Yok ben öyle düşünmedim açıkcası saç yapınız ve birazda yüz mizacınızdan dolayı böyle düşünmüş olabılırlr saçınızı uzatma ihtimaliniz olursa uzun saç 1 tık daha yaşı aşağı çekıyor bnce rahatszı olmazsnz bu tarz ithamlardan

(6,770 puan) tarafından

Şuan pek uzatmam mümkün değil canim

+1 oy
(437 puan) tarafından

Yani bu kadar genç anneanne yada babaanne varsa bilemicem.patavatsız insanmı yok canım dünyada

(6,770 puan) tarafından

Cokkk teşekkür ederim canım 

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

Çok tatlısınız yaşınız kaç daha gençtir benim yaşım 43 daha 4 yaşında oglum var bende nenesi gibi hissediyorum 

(6,770 puan) tarafından

28 yaş abla

+1 oy
(2,605 puan) tarafından

Yok devenin şeyi ninesiyim deseydın ay boş konuşmalar hep var sıkma canını yok öyle bişey gayet iyisin hamileyken de öyleydin

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(5,166 puan) tarafından

Yok canım yüz olarak çok genç duruyorsun ama saçların baya kısa model galiba. Genelde, benim çevremde daha doğrusu, bu modeli orta yaş üstü insanlar kullanıyor:/ belki o yüzden öyle sanmışlardır.

(6,770 puan) tarafından

Olabilir canım teşekkür ederim 

+1 oy
tarafından

Taş gibi avratsin. Ne diye moralini bozuyorsun. Bakimlisin, güzelsin maşallah dah ney🥰

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🩷

+1 oy
(23,687 puan) tarafından

Benim daha çok kaz ayağı yüz çizgilerim var diyene doktor önerebilirim bu arada ben 35 yaşındayım 

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(222 puan) tarafından

Hatta genç duruyorsun kim demisse halt etmiş canım 

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(1,283 puan) tarafından

Bence saçını uzat ve daha açık renklere boyat saçlarından dolayı öyle düşünmüş olabilirler

(6,770 puan) tarafından

Şuan imkansız çünkü dilediğim gibi dus alamıyorum sınırlı ve belirli günler olduğu için 

(1,283 puan) tarafından
+1

Anladım canım sen içinden geldiği gibi ol o zaman takma kimseyi. Bide sürme yerine eyeliner kullanabilirsin o da etkileyebilir

+1 oy
(2,696 puan) tarafından

Kesinlikle saç modelinden dolayı bence.

Erkeksi bir saç modeli gibi kisa okey ama şeklide biraz daha çok erkek baskın.

Bilmiyorum anlatabildim mi 

Onun haricinde tabiki 28 yaşında yaşlı olmak imkansız bence😀

(6,770 puan) tarafından

Saça yapacak bir şeyim yok şuan canım 

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(4,827 puan) tarafından

yeni nesil erken evlendiği için herkes erken anneanne babaanne oluyor. 

ben doğum yaptığımda 33 yaşındaydım, yanımda kalan kız, 19 yaşında ilk çocuğuydu, anneanne 37 yaşında 5 torun sahibi bir kadındı. diyeceklerim bu kadar 😘

bana da geçen biri anneanne misin babaanne misin diye sormuştu, yaş 35 yani şimdi ne diyeyim😂😂

(6,770 puan) tarafından

Maşallah 5 torun 

(4,827 puan) tarafından

o yüzden böyle patavatsız insanlar için canını sıkma. ben kadını duyunca şok olmuştum ablamla yaşıt anneanne, ama ablamın büyük kızı 11yaşında 😂

19 yaşında ilk çocuğu yazmışım da 2.çocuğu olacak o. ilkini 15te doğurmuş 

+1 oy
(1,265 puan) tarafından

35 yaşındayım 24 yaşındakı kardeşimle gidiyoruz çoğu yere şimdiye kadar 3 4 kişi annen mı diye soruyor kardeşime bende yaşında gösteren biriyim ve kardeşimde aynı şekılde yaşını gösterıyor. Çokta takılma boşver ama söyledim birine 10 yaşında mı doğurdum diye saçmalıyor bazıları

(6,770 puan) tarafından

Doğru cnm teşekkür ederim 

+1 oy
(7,015 puan) tarafından

Saç kesiminden dolayi demiş  olabilirler cnm ama  gayet yüz hatlarin çok güzel maşallah 

(6,770 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 2,015 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nidamsenam (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,646 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,230 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 2,168 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,590 soru

24,100,703 cevap

332,397 kullanıcı

...