+5 oy
1,963 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,671 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat 

Ben sizlere ciddi anlamda bir şey sormak istiyorum  2 kişi bunu bana kurumda dile getirdi ve gerçekten canım sıkıldı kendimi tuhaf hissettim 

Ben oğlumun baban ne si veya anneannesi gibi duruyorum 

Torunun mu dediler 

Çokmu yaşlı duruyorum 

image

66 Cevaplar

+1 oy
(1,841 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Senin şu yaşadıklarını bir Allah’ın kulu yaşayıp hala oğlumu doğuracağım diye direnen biri varsa buyursun 

Ne alakaymış acaba insanlar kendi dertlerini unutmak için başkalarının dertlerini konuşur olmuş 

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

Onlar herşeye değer iyiki varlar 

(9,079 puan) tarafından

aman bazi insanlar anlamiyir laf olsun tirba dilsun 😂 ameliyat olacagim gun damar yolunu acan hemsire esimi babam sandi😂😂 ben çocuksu duruyorum esim daha olgun duruyor tamam ama baba kiz zannedecek kadarda degil yani yuh artik dicekdim

-Reklam-
+9 oy
(23,071 puan) tarafından

Bence saçlar kısa olduğu için öyle dediler canım başka bi anlamı yok yaşlı değilsin hani o yaşlaarda saçlar kısa kesilir ya genelde 

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(670 puan) tarafından

Saç stilini değiştir oyuzden demişlerdir yüzün tertemiz bebek gibi masallh.banada büyük gorunuyon dyolar vlla sağlık oldumu gerisi fasa fiso.hic takılma çok güzelsin bitanem 

+7 oy
tarafından

Yüzün aşırı büyük durmuyor anneanne babaanne denilecek kadar ama saçin kısa olduğu için en az 10 yaş büyük gösteriyor seni bu bir gerçek bir de bı ara kizildi sanırım kızıl saçta genelde yaşlı kadınların favorisi ya ondan olabilir bu saç rengin iyi olmuş biraz da uzatirsan büyük gostermez seni.

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim Canım 

+7 oy
(9,614 puan) tarafından

Çok güzelsinnnnn çooookkk❣️

Fıstık gibi valla çekemiyolar behhhh😏

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+6 oy
(3,734 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam bence büyük ihtimalle saç stilinden dolayı öyle demişlerdir yoksa Elhamdülillah gayet iyisin 

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(3,734 puan) tarafından

Rica ederim 🥰✨💜✨

+6 oy
(680 puan) tarafından

Yaşın var galiba biraz evet olgun duruyorsun ama babanne yaşında değilsin göz var yani 

(6,671 puan) tarafından

28 yaşındayim 

(680 puan) tarafından

Dediğim gibi babanne yaşında değilsin 

(680 puan) tarafından
+2

Birde insanları fazla takma yani banada ablası diyorlar iki bebeğimin bekar sanıyorlar ama ben umursamıyorum 

Sen insanları fazla takıyorsun kimseyi susturamazsin bu tür insanlar her yerde kimisi yüz şekline göredir küçük durur kimisi olgun durur yani babanne desin annanne desin hem bebekte var kucağında onu görmediler mi neden direkt öyle dediler 

(680 puan) tarafından

An tepkini koyup çekil yani kafanda canlandırma yapma canım 

+6 oy
(215 puan) tarafından

Sık post açtığınız için sizi biliyorum biraz mesela ilk zamanlar sizi görünce geç anne olmuş diye düşündüm. Ama tabiki anneanne babaanne gibi durmuyorsunuz. Şayet bazı durumlar var erken evlenmiş annelerimiz var mesela kendi annem 40 yaşında anneanne oldu e böyle olunca da böyle ihtimaller ortaya atılıyor 

(6,671 puan) tarafından

Doğru cnm 

(215 puan) tarafından

Yorumlarda gördüm 28 yaşındasınız çok gençsiniz size böyle söylense bile itibar etmeyin herkesin dediği gibi sizi olgun gösteren saç olabilir! Lütfen yaşınızın tadını çıkarın! 

+6 oy
(6,540 puan) tarafından

Yasiniz hakkinda fikrim yok. Orta yas gibi duruyosunuz. Ama asla anneanne-babaanne gibi gostermiyosunuz. Toplumun geneline gore gec sayilacak yasta anne olmus olabilirsiniz. Tabi sac boyunuz ve stiliniz de etkilemis goruntunuzu.

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+6 oy
(1,929 puan) tarafından

Saçından dolayı 40 gibi duruyorsun. 

+5 oy
(3,370 puan) tarafından

Saçların kısa olduğu için bu şekilde düşünüyorlar olabilirler canım çünkü sac çok farklı gösteriyor 

(6,671 puan) tarafından

Benim mevbur bu şekilde 

+4 oy
tarafından

Eğer gözlerim kör değilse ben niye o dedikleri şekilde görmüyorum... Her kısa saçlı kadın anneanne babaanne değildir şu algı bi yıkılsa artık

(9,614 puan) tarafından

+++yorumlar hep o yönde olmuşşş

tarafından

Genç bile olsalar insanlar kısa saçlı olunca hemen anneanne babaanne diyorlar yahu baksana şu tipe torunu olabilir mi gözlerine gözlük lazım

(6,671 puan) tarafından

Göz ameliyatı şart onlara o zaman 

tarafından

Bencede şart şu yüze anneanne babaanne demek gözlerinde ileri derecede problem olduğunu gösterir

+4 oy
(172 puan) tarafından

Abla yüzüm falan güzel de saç modelinden dolayı öyle görünüyorsun saçlarını biraz uzatsan Bence gayet de güzelsin

(6,671 puan) tarafından

Şuan imkansız çünkü dilediğim gibi dus alamıyorum sınırlı sayıda canım mecbur 

+3 oy
(1,496 puan) tarafından

Aleyküm selam babaanne yada anneanne gibi durmuyorsun tabikide sadece biraz daha olgun duruyosun 

(6,671 puan) tarafından

Olgun olduğumun farkındayım canim

+2 oy
(16,991 puan) tarafından

Sadece saçmalamak için konuşuyorlar. Allah aşkına bu kadar genç nine olur mu? 

(6,671 puan) tarafından

Onlara göre oluyor sanırım 

+2 oy
(269 puan) tarafından

Hiçte öyle değil seni çekiyorlar demekki

(6,671 puan) tarafından

Mıknatıs var bende 

(269 puan) tarafından

Ay cekemiyorlar yazacaktım yanlış yazmisim

(6,671 puan) tarafından

Sorun değil canim 

+2 oy
(1,601 puan) tarafından

Bana öyle deseler ben dalgaya alırım herhalde yok canım ne babaannesi torunumun oğlunu getirdim falan diye yüz tipin falan gayet yaşın duruyor büyük göstermiyor ya onlar görmüyor ya da biz 

(6,671 puan) tarafından

Gecen hastanede biri dedi yok dedesiyim demiştim ama kurumda ters düşmek istemedim aynı gruptayiz diye 

(1,601 puan) tarafından

Göz doktoruna görünsünler bence gayet iyi duruyorsun millet kendine bakmadan yorum yapmayı o kadar seviyor ki sinirleniyorum yani

+2 oy
(1,493 puan) tarafından

Ayy geç yaşta anne olanlar da var küçük yaşta olanlarda, küçük gosterene de ablası mısın diyorlar bana da çocuk gelinmisin demişlerdi 😂 sen aynaya bak yeter, hem anneannesiyim hem anasıyım hem halasıyım dedesiyim bile, derdim senin yerinde olsam bacım, ya da göz problemi olup olmadığını sorardım, şahsen kimi ne ilgilendiriyor anlamıyorum? 

(6,671 puan) tarafından

Gecen hastanede biri dedi yok dedesiyim demiştim ama kurumda ters düşmek istemedim aynı gruptayiz diye

(1,493 puan) tarafından

He yani birde yüz yüze bakıyorsunuz, ne kadar tuhaf insanlar var bazen başka insanların mutluluğu rahatsız ediyor kavga filan çıkaracak ortam da yoksa, ya da karşı tarafı saygılı ve güler yüzlü görüyor ise bu sefer de kırıcı kelime söyleyerek karşı tarafı huzursuz ediyorlar, gerçekten bazı insanlar bunu hobi olarak filan yapıyorlar, rica ediyorum siz de hiç takmayarak karşı tarafı sinir etme hobisini yapın. ❤️❤️❤️❤️

(6,671 puan) tarafından

Her gün saçımı makyajımı yapıp gidiyorum onlar gibi eşofman la gitmiyorum o onlara ilk dert olmuştu böyle vurdular 

(1,493 puan) tarafından

Vurmadılar, vuramazlar da canısı, onlar kim ki, full makyaj abiye ile gelseler kaç yazar bu tarz ile. Birdahaki gittiginde her zaman ki üslubunu değiştirmeden sohbet içinde sizde babanne miydiniz diye tatlış tatlış sor, sonrada gerçekten hatırlayamamış gibi bozul, 😉😂

+2 oy
(1,562 puan) tarafından

Toplumun anneleri gençken anne olduğu için kendinizi onla kıyaslaman hoş değil şuan tam olması gerektiği yaştasiniz çocuk getirip bu yasa getirmek için genç anne çocuk anne görüyoruz hep tabi haliyle öyle dusunuyoruz gayette annesi gibi duruyorsunuz ne eksik ne fazla olgunduruyorsun ama bu 16 17 yaşında evlilik yapmış biri gibi değil babaanne kadarda durmuyorsunuz neden öyle düşünüyorsunuz ki benim teyzem 38 yaşında ikizleri şuan 7aylık şu toplumun çocuk eş algisindan çıkalım gelisebilmek için 🤦

(6,671 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 

+2 oy
(1,656 puan) tarafından

Yeni nesil anne olgun oluyor zaten erken dogrsan suç geç dogursan suç bunuda hep kadınlar yapıyor bence çok şık siniz saçınızı uzatsaniz daha genç havası olur kısa kaç daha çok olgun gösteriyor ama abartiyolar bazen ben sizin gbı bakımlı değilim mesela :/

(6,671 puan) tarafından

Pek fazla uzatamiyorum hastane olaylarinda kestirdim sürekli 

+2 oy
(1,573 puan) tarafından

Kusura bakmada çok komiksin kiskançliktan söyledikleri belli degilmi🦋banada dilenci yazmış biride rabbim hastaneye düşürmesin bişey demiyorum onlara

(6,671 puan) tarafından

Amin inşallah canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,966 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nidamsenam (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,594 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,136 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 2,071 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,124 soru

24,040,077 cevap

329,091 kullanıcı

...