bu tarz su ve kum aktivite masası kullanan var mı?
su kuşu bir kızım var, yaz da geliyor. alsam gerçekten değer mi?
Benim 2 yaşındaki oğlum bunun üzerine tırmanır dalış yapar 😂😂😂
benim kız da benzer şeyler yapar😂😂
Eğer gözünü üzerinden ayırmayacaksan amacına göre kullanacaksa al ben normalde aktivite oyuncakları hariç hiç oyuncak almam her türlü aktive oyuncagı mevcuttur ama bunda temkinliyim ne yapacagı hiç belli olmaz ☺
adanada yaşıyorum, yazın cehennem. havuzdan sıkılıyor bazen. biraz oyalar diye düşünüyorum
tabi başında dururum balkonda asla yalnız bırakamam demirlere tırmanıyor 😅
Aman allah korusun
@Esmaa25 esma hüsoşa almıştı ustekinden inşallah görür postunu
kızdan önce ben heveslendim ya inşallah oynar
Oynar oynar oynamazsa evde masa olarak kullanirsin
valla alacam o zaman bi tane 😂😂
böyle masa olarak kullanır evet.
Bence almalısın nişasta kahve ve suyla kum yaparsın
kumu bilmiyorum ama suyla oynar diye düşünüyorum
Çok pahalı ama
geçekten oynayacaksa veririm para.
Ay kız fiyata bakmadım boşver minik arabalarla oynar kumuda kendin yap çok pahalı bence
Çok pahalı ya bence bu kadarına gerek var mı
güzel vakit geçiriliyorsa alırım. suyu çok seviyor. havuzda sıkılıyor
Pazar günü hava yağmurlarda oğlumm da kumla oynamayı seviyorum evde kum yaptım.İçşne ıyuncsk koydum lavaboya gittim elimi yıkayıp geldim maksimum 1,dk birde ne göreyim oğlum bütün kumu her tarafa saçmış alıp alıp atıyor.Derdime dert ekledim kafası falan hep kum olmuş.önce banyoya sonra bütün odayı temizledim dolapların altı bile kum olmuş düşün yani dedim birr daha etkinlik yok sana:)
kum açısından değil de su için düşünüyorum ben, kumu yer kesin😂
Bende yer diye evde kendim yaptım ama hepsini alıp attı keşke yese bu kadar zoruma gitmezdi:)
😂😂😂 bu komikmiş
:)))komikti evet
Yerin varsa bence en güzeli leğen. Kızıma 1 yaşındayken leğen aldım büyük boy o da su kurbağası sudan çıkınca ağlıyor. Ben de yaz aylarında ona su dolduruyorum içinde oynuyor oyuncaklarını alıyor filan.
havuzu vae ama sıkılıyor ondan
Hmm o zaman al bir dene canım.
Alsam 1 dk bakar sonra atar benim ki😂😂
hadi ya, değmez o zaman bu paraya
Yok skilmiyorlar yazın baya oynuyo suyla kışında hem aktivide masasi hem oyun oynuyor yemek yiyor üstünde içine oyuncaklarını dolduruyor baya kullanıyoruz biz
sakin alma sakinnnnnn
nedeeeen
bende var cok lanet bi oyuncak surekli su istiyolar heryer islaniyo iskence
1,474,406 soru
24,138,881 cevap
334,418 kullanıcı