Kızlar ben 11 haftalık hamileyim. Annem hamile olmami istemiyordu kendini yıpratma falan diye ama ben oğlumun bir kardeşi olsun dedim sonuçta 5. Çocuğum değil ikinci çocuğuma hamileyim ve iki çocuk da ideal diye düşünüyorum. Annem hamile olduğumu öğrendiğinden beri hiç sormadı kaç haftalık kaç aylık cinsiyeti belli mi ve ya kızım nasılsın nasıl gidiyor diye bile hiç sormuyor. Geçen gün ablam anneme anne neden hiç sormuyorsun demiş annemde aman ne soracağım banane zaten kaynanasinda kalamaz o benim başıma kalacak demiş ve bu benim çok gücüme gitti.
Bu arada ben ilk dogumumda pandemi diye annemi getirtmedim yanıma tek başıma doğum yaptım tek başıma baktım büyüttüm oğlumu anneme hiç yüküm olmadı hani ona çok yük olmuş olsam da bu yüzden böyle davransa diyeceğim. Bunda da kaynanamda doguracagim evim 16 saatlik uzaklıkta doğuda ilcedeyiz kimse gelemez buraya diye kaynanama gitmeye karar verdim.
Sizce anneme gücenmekta haksız mıyım şuan annem hasta grip ve hiç arayı sorasim gelmiyor yanlış mı yapıyorum sizce