+1 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Kızlar ben 11 haftalık hamileyim. Annem hamile olmami istemiyordu kendini yıpratma falan diye ama ben oğlumun bir kardeşi olsun dedim sonuçta 5. Çocuğum değil ikinci çocuğuma hamileyim ve iki çocuk da ideal diye düşünüyorum. Annem hamile olduğumu öğrendiğinden beri hiç sormadı kaç haftalık kaç aylık cinsiyeti belli mi ve ya kızım nasılsın nasıl gidiyor diye bile hiç sormuyor. Geçen gün ablam anneme anne neden hiç sormuyorsun demiş annemde aman ne soracağım banane zaten kaynanasinda kalamaz o benim başıma kalacak demiş ve bu benim çok gücüme gitti. 

Bu arada ben ilk dogumumda pandemi diye annemi getirtmedim yanıma tek başıma doğum yaptım tek başıma baktım büyüttüm oğlumu anneme hiç yüküm olmadı hani ona çok yük olmuş olsam da bu yüzden böyle davransa diyeceğim. Bunda da kaynanamda doguracagim evim 16 saatlik uzaklıkta doğuda ilcedeyiz kimse gelemez buraya diye kaynanama gitmeye karar verdim. 

Sizce anneme gücenmekta haksız mıyım şuan annem hasta grip ve hiç arayı sorasim gelmiyor yanlış mı yapıyorum sizce

7 Cevaplar

+2 oy
(391 puan) tarafından

Gücenmekte haklısın...Hemde çok...Bazı insanlarda annelik duygusu nasıl bastırılıyor ben anlamıyorum.Benim canımdan can hamile olacak ben umursamıcam....

-Reklam-
+2 oy
(12,121 puan) tarafından

Allah kaynanandan razı olsun. Insan annesi duruyorken kaynaanasnı tercih ediyorsa vardır zaten ters giden bir şeyler. Çok üzuldum annenin oyle demesine.

+1 oy
(1,106 puan) tarafından

Haklisiin benimde annem sormasa darilirim.Sen arama bak gor ne zaman seni ariyacak

+1 oy
(24,051 puan) tarafından

Tabiki haklısın ben hasta oldum iki üç gündür annem ardıma düşmedi merak etmedi diye bile gönül koydum sen hamilesin tabiki sorması ilgilenmesi lazım. 

+1 oy
(291 puan) tarafından

Bende şu an 17 haftaligim benim annemde öğrendiğinde hiç sevinmedi benimde ikinci çocuğum bana kızdı ***** dedi neler neler hatta aldır bile dedi bende kızdım darıldım ne aradım ne sordum sonra sonra o aramaya başladı şimdi benden daha heyecanlı soruyor filan belki annende şok olmuştur ilk şoku atlatsin belki biraz zaman geçince oda arar sorar gucenmekte çok haklısın sevincimizi paylaşmak istiyoruz ama kursağınızda bırakıyorlar bazı anneler böyle 

+1 oy
(27,497 puan) tarafından

Üzücü gerçekten aman gitme sende boşver ya 

+1 oy
(441 puan) tarafından

Aynısını yaşayan biri olarak soylim ben çok üzülüyordum en son kardeşime önümde sen doğur o doğurmasın diyince bitirdim annelik kızlı ilişkimi şuan hala görüşümuyirum tabi sadece bu konu değil çok şey yaptığı için 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 177 göst.
31 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 661 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 756 göst.
+1 oy
21 cevap 1,215 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,174 soru

24,135,673 cevap

334,282 kullanıcı