+1 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından

2. gebeliğim olmasına rağmen ilk kez hamile pantolonu satın alacağım ve tavsiyeye ihtiyacım var.

arkadaşlar, 4 tane pantolonum var ikisini ablam ikisini de arkadaşım vermişti. ama artık eskiler ve bayram için yeni bi pantolon almak istiyorum.

sorum şu; 155 boyum var 52 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum. (5 aylığım) aldığım kilo sadece göbeğimde. vücudumda ödem yok. ben kaç beden pantolon almalıyım?

evdekiler önceki gebeliğimde iyi oluyordu şimdi belimden düşüyorlar gibi hissediyorum. hepsinin de bedeni kalıbı farklı. kimi işlemden geçmiş falan filan o nedenle onları baz alamıyorum. bide evdekiler kot pantolon ben kumaş istiyorum bu defa

6 Cevaplar

+1 oy
önce (245 puan) tarafından

Ben hiç almadım kapaliyim diye hep geniş giydim bana gereksiz geldi annem de diordu al zaten gobegimde yoktu son 8 ve 9 aylık olunca bayağı cikti

önce (1,706 puan) tarafından

ne güzel kolayca atlatmışsın :) ben de şu bayramda giyecek kıyafeti bi bulayım gerisi mühim değil

Mağazalarda bulabilirsin deneyip bı al ama karnın büyüyecek o zaman kadar ona göre al internet bu konuda biraz sıkıntılı 

mağazalarda gezecek vaktim maalesef yok o yüzden buradan sordum. olmadı bi kaç beden sipariş edip olmayanları iade ederim.

Öyle yap ozaman inşallah istedigin bedeni bulursun canim

inşallah ya... bi kere de ben alayım da başkasına veririm dedim bakalım nasip

-Reklam-
+1 oy
önce (8,486 puan) tarafından

M beden sana olur canım zaten bel lastiği ayarlanabiliyor. Kilomuz aynı 

kumaşta nasıl olacak 38 olur mu?

önce (8,486 puan) tarafından

Bence olur olmazsa değişim yaparsın ama bel kısmını düşünme baya genişleme payı oluyor ayarlama ile 

tamam bakalım bi deneyeyim

+1 oy
önce (2,534 puan) tarafından

Kilolarımız aynı şekildeymiş ben bu kiloda LCW den 36 beden almıştım tam oldu 

hay Allah razı olsun. teşekkür ederim. garanti olsun diye 38 alayım bari birini

önce (2,534 puan) tarafından

Paçalar biraz uzun gelebilir ben 1.63 ı'm ama kıvırıp giyilebilir bence kestirmeye gerek yok bel konusunda zaten lastik var ayarlanır ben doğum yaptım dikişlerden pantolon giyemiyorum lastiklerini sıktım giyiyorum şimdi 

paçalar hep uzun geliyor zaten 36 alsam da uzun geliyor. o kısma terzi şart ama olacak okadar da

+1 oy
önce (3,363 puan) tarafından

Lc waikikiden bak bende ordan almıştım gayet güzeldi hala da duruyor hiç rengi falan da solmadi 

Kilona göre de bence ne olur ne olmaz diye sen 38 al daha rahat olur

+1 oy
önce (1,191 puan) tarafından

Valla aldım giymedim duruyo evde.  Satılığa çıkardım dolapta.  Gereksiz geldi bana :)

kişiden kişiye değişiyor demekki ben başka kıyafet giyemiyorum. şuan 4 tane hamile pantolonum var döndüre döndüre giyiyorum

+1 oy
önce (268 puan) tarafından

Ben LCW dan almıştım rahat oluyordu günlük hayatımda bana göre çünkü ben dar giyinen biriyim genelde günlük korsajli tayt giyen biriyim ve o yüzden  hamile taytlarida almıştım  bebek sıkışmasin içerde diye düşünmüştüm ve rahat rahat giydim valla hatta 16 haftalıkken almıştım benim boyum aynida kilom 70 civarıydı 42 beden almıştım canim sana  38 beden olur  bence 

önce (268 puan) tarafından

Birde benim aldigim hamile pantolonu ve taytlarida ayarlanabilir düğmeli lastiklari vardı ona göre ayarliyordum göbeğimden düşmüyordu ayarlı lastikli olanlara bak canim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.
20 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
12 cevap 342 göst.

Kategoriler

1,448,828 soru

23,796,526 cevap

317,121 kullanıcı

...