0 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,495 puan) tarafından

Selamlar kızım 3-4 günden bu yana grip burnunu günde 3 kez serum ile temizleyiıp sürekli de aspiratör ile çekiyorum çünkü öyle böyle değil hemen doluyor çocuk nefes alamıyor uyuyamıyor bugün yine serum sıktım ama çıkarmakta az zorlandı sonra aspiratör ile çektim içinde kalanı bu şekilde kan geldi ama sonra yine çektım kan gelmedi görsel de atıyorum korkulacak bir durum yoktur dimi tahriş olduğu içindir 

image

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çekerken veya serumu sıkarken zarar veriyorsun canım bi süre ara ver veya azalt çekmeyi

(2,495 puan) tarafından

Evet aslında farkındayım ama çok çabuk doluyor her çekışte baya gelıyor 

-Reklam-
+1 oy
(4,832 puan) tarafından

O malesef bizde de oluyo ya zaten oglumun damarlari cok hassas surekli kaniyodu doktoru damarlari hassas dedi o yuzden hastalik zamani bizimde boyle oluyo serumdan da aspiratorden de korkuyo zaten zorla yapinca da bu neki bi kere nasil kanadi etini kapti sandim sonra anlastik aspirator istemiyo o oturarak izin verdigi kadar serum sikiyoruz sumkurmeyo biliyo zaten serumdan sonra bi bi tarafi bi bitarafi sumkurtup bosaltiyoruz korkma bu tahris yani bisey olmaz dikkatli cek biraz 

(2,495 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok saolun suyu ayakta sıkıyorum kafasınk aşağı eğip o şekilde baya çikiyor ama hertürlü burnunda da kalıyor ve bitmek bilmiyor hem burnu tahriş oldu hemde tıkalı yemıyor uyumuyor napcağımı şaşırdım

(4,832 puan) tarafından
+1

Seni o kadar iyi anliyorum ki sumkurmeyi ogrenmeden rahat etmiceksin ben ne cektim o burun tikanikligindan benim oglanin bi huyu var burnu surekli tikaniyo her sabah burun temizliyoruz bi de ne zaman hasta olsa balgami asiri artiyo burnu genzi bogazi komple balgamlaniyo bak 20 gune yaklasti 10 gun hastaydi tamam da 10 gundur de iyilesme surecindeydi hala tam kesikmedi sabah bi sumkurdu gormen lazim o yuzden anliyorum seni 

(4,832 puan) tarafından

Sogan karanfil denedin mi hemen aciyo o genzini gece en azindan basucunua koysan daha rahat uyur 

(2,495 puan) tarafından

Cold mix var damlatıyorum kıyafetine o şekilde uyuyor soğan karanfil denemedim 

(4,832 puan) tarafından

Bi de onu dene derim bende ilk yaptiginda inanmamistim ama baya ise yaradi 

(2,495 puan) tarafından

Deneyeyım peki soğan odada kötü kokmuyor mu

(4,832 puan) tarafından

Karanfil kiriyo biraz ama kokuyo zaren o koku aciyo 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 145 göst.
29 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Merveeeee (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
+1 oy
1 cevap 44 göst.
+1 oy
2 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,468,394 soru

24,057,828 cevap

330,001 kullanıcı

...