+1 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (27,291 puan) tarafından

Günaydınnnnn 

Naber 🥰🥰

Ben griptim iyim iyileştim çok mutluyum herşey yolunda. Olanada olmayanada elhamdülillah 

Hayat bize güzellikler getirsin umut huzur pozitif enerjili bi gün olsun 🩷🩷🩷🌸🌸🌸🌸 

Kahvemi içtim kafam tertemiz 😆

Patates kızartıcam işim pek yok ev temiz sadece dağınık toplucam şimdi 

Okan hastaydı biraz toparlandı bugün okula gitti öğretmeni aradım beden dersi koşturmasn bide iyi gözükmeZse arasın diye gidip alıyım diye onun dışında herşey yolunda 🩷🌸💜 sizden naber bugün nasılsınız bakalım 😍😍

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

Oh günaydın ne enerci verici bir post✨ çok geçmiş olsun canım ben de bi üşüttüm ama bugün daha iyiyim gibi çok şükür 🌸 

Yeni ayımız hayrolsun güne abdestli zikir ve Kur’an ile başladım çok iyi geldi kendime getirdi🌿💖

(Eski fotiş;D

(27,291 puan) tarafından

Olsun 🙂‍↔️🙂‍↔️

tarafından

Sizin işler ne oldu her şey yolundadır inşaallah daha var mı taşınmanıza

(27,291 puan) tarafından

Bizim işler belli değil aşkom ya belki gitmeyiz eşim vazgeçiyo gibi dükkanı satışa çıkardı ama bana bilezik alacak diye kabullendim 😂😂😂

tarafından

Ya hayırlısı olsun inşallah canım. bi hocanın videosu vardı cennette kadınlara birer kuyumcu dükkanı verilse başka şey istemezler diyodu o aklıma geldi ahahah 

(27,291 puan) tarafından

Hayırlısı aynen kız ben bilezik aşığıyım ajda sevmem hep burma 😂😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(4,367 puan) tarafından

İyi değilim ama inşallah iyi olurum ilerleyen saatlerde 😃

Günaydın canım 😘

(27,291 puan) tarafından

Hayırdır kız niyeeee 

(4,367 puan) tarafından

Bilmem şu aralar basıyorlar beni 😃

(27,291 puan) tarafından

Bunalım time 😂😂 banada oluyo geçiyo ay

(4,367 puan) tarafından

Aynen kız 😅

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Günaydın bacımsu. Afiyet olsun💖

Bende kalktim evi temizliyorum. Avmye gitcem belki kızımla hava guzel olursa ordanda parka. Birde kiliseye gitmek istiyorum acaba nasıl olur. 

İbadet niyetiyle felan degilde daha cok bu dinin ibadetleri garip geliyor gunahmi acaba. Kizlar bilgisi olan varmi

Fikrimi tam anlatamadim galiba. 

(27,291 puan) tarafından

Bişey olmaz bi arkadaşa bakıp çıkıcam dersin 😂😂😂😂

(26,044 puan) tarafından

Ahahah. 🤣

(26,044 puan) tarafından

Netten baktim gitmemeye karar verdim. Caiz degilmis gitmek .

tarafından

Ben hastanedeydik aşağı indim namaz kılmak için bı baktım orda yazıyo kilise  bı yer daha vardı neyse namazimi kıldım mescitte çıkarken sadece kapıdan bı bakım dedim merak ettim aslında dedim acaba bizim gibi Yasin felan varmı neyse kapıyı açtım heryerde hac işareti var ama sadece kapıdan bile çok boğuk bi havası vardı ürperdim girmeye hemen kapadim dedim Allah'ım sen günah yazma🤗

(27,291 puan) tarafından

Ayyy iyi bari gitme o zaman 

0 oy
(28,749 puan) tarafından

Günaydın ben yorgunum sıfır uykuylayım çocuk rahatsız uyuyamıyor gazı varmış 🥺

(28,749 puan) tarafından

Neden dolayı korktun ki 

(27,291 puan) tarafından
+1

Üç harfliler korkuttu 

(28,749 puan) tarafından

Aa noldu Allah korusun yaa

(27,291 puan) tarafından
+1

Sürekli böyle rüyalar görüyorum çok korkuyorum ama Allah diyorum rüyamda besmele çekiyorum dualar okuyorum bişey yapamıyolar geçen rüyamda odamda bildiğin büyü buldum

(28,749 puan) tarafından

Aranızın kötü olduğu birisi falan mı vardı 

0 oy
(4,592 puan) tarafından

Afiyet olsun. ☺️Evi toparladım sadece süpürulecek . Kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum bir yandanda 20 lik diş ağrısı çekiyorum çenem açılmıyor resmen çok zor ya 🥴

(27,291 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsunnn 😔

(4,592 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

0 oy
(220 puan) tarafından

Sabah erkenden kalktım siparişlerim var onlara başladım yarına yetiştirmem lazım... Oğlumun okuluda 10.30da bitecek dedikleri için göndermedim... Şuan kahvaltı yapıp siparişleri yetiştirmeye çalışacağım 😊😊

(27,291 puan) tarafından

Kolay gelsin ne işle uğraşıyosun canım 😊😊

0 oy
(3,439 puan) tarafından

Günaydınnnnn erken kalktım her zamanki gibi 

3 çeşit yemeğimi yaptım kenara koydum poğaça hamuru yoğurdum çamaşır katladım iş güç yani aynı her gün 

(27,291 puan) tarafından

Oy maşallah canım valla

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Acım aç çok açım ben açım 😒😒😒😒

Evimi toparlıyorum eşime oğluma kahvaltı hazırladım çayla kendimi avutmaya çalışıyorum 🥺🥺🥺🥺 

Birazdan bı pazara gidip gelicem maksat zaman geçsin 🙃🙃🙃

Bugün mutluyum da akşama annem bende 🥰🥰🥰

Öğleden sonra toprağın 2 dersi var ama götürecek takatim yok bebekle uğraşmayım diye adam işe de gitmedi belki ben evde dururum eşim toprakla gider 🤗🤗

Akşam 7 gibi hastaneye gidicem işlem öncesi lama yapılması lazımmış dışarı çıkarılan bağırsaktan yapılacağı için evde yapamıyoruz 😔😔

Akşama 1 kaşık yemeğim bile Yok 😑😑😑

Ay o kadar karışıkki işlerim bugün yarın büyük gün korku heyecan ne ararsan mevcut patlamaya hazır bomba gibiyim 💣💣💣

image

(27,291 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcın olsun şifalar nasip etsin canımm

0 oy
(3,194 puan) tarafından

🌸🌸🌸GÜNAYDINNNN 🌸🌸🌸

UFAKLIK KAHVALTISINI  YAPTI SIMDI KIZDA KALKTI ONA KAHVALTI  HAZIRLIYORUM   KENDIME CAY DEMLEDIM  ONU ICICEM   OGLANI UYUTCAM  SABAH KÖRÜNDE KALKIYOR    SONRA  ORTALIGI TOPLARIM  BUGUN ARKADASA GIDICEM  ORDA KAHVEMI ICERIM ARTIK SNADA AFİYET OLSUN   GECMIS OLSUN 🌸🤗 

(27,291 puan) tarafından

Teşekkürler bizde gezdik oğlumla parka gittik geldik 🥰🥰

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Günaydın ayşo geçmiş olsun ne yapalım işteyiz eve gidince yine bi ton iş tabi burası rahat 😁

(27,291 puan) tarafından

Demi kızzz sende haklısın 😁😁😁

0 oy
(1,617 puan) tarafından

Bu iş diyetle hiç yolunda degillllllll

Geçmiş olsun kuzu benim oglanda hasta toparlıyor oda ufaktan 

afiyet olsunnn

image

(27,291 puan) tarafından

Geçmiş olsun esmoşş diyete bende başlıcam saldm yine yaaaav 😂😂

0 oy
(2,685 puan) tarafından

Günaydın, iki hafta hasta oldum evin altı üstüne geldi nereden başlayacağım bilemiyorum. Hala da tam iyileşemedim. Bu sabah birde yol yapımı yüzünden iş makinesi sesi ve sarsıntı ile başladım güne. Sanırım tüm gün ve hafta bu şekilde geçecek. 

(27,291 puan) tarafından

Ballı su yap limon sık bol bol iç kolay gelsin canım 

(2,685 puan) tarafından

Grip değilim canım belim tutuktu iki hafta ayağa kalkamıyordum ama sağol 

(27,291 puan) tarafından

Oy çok geçmiş olsun

(2,685 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🤗

0 oy
(1,880 puan) tarafından

Çocuğu kreşe bıraktım. İşe geldim. 11 de randevulu hasta gelecek o gelene kadar kahve keyfi 😂

(27,291 puan) tarafından

😊😊😊😊🌸🌸🌸🌸

0 oy
(2,215 puan) tarafından

Günaydın  oğlumu okula götürdüm geldm kahvaltı yaptım şuan cay içiyorum sonra evi süpürcem  12 de kızımı dil terapistine götürcem bugun yoğunum 

(27,291 puan) tarafından

Kolaylık versin Rabbim😊

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Ah cicegim benim anne olmak oyle bisey iste gunaydin gunaydin 🤗

Bende valla gec uyandim gece basim agridi yatmadan ilac ictim sabah ezan sesine uyandim ben kalktim geri geldim cocukbenim yerimde yatiyo babasiyla ikisi napiyim yer yatağına yattim sabahda gec uyandik cocugun karnini doyurdum kahvemi ictim bi yandan ortaligi topladim makinaya camasir attim cikmistir simdi onlar balkona sercem ikinci postayi atcam kuruyanlari katlicam yemek yapmicam bugun makarnayla gecistircem aksam esimi gonderincede bi supurge tutarim eve nasipse oyle yapatirim gunu 

(27,291 puan) tarafından

Değilmi çiçeğim bizim işimiz bitmezzzz ♥️

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Ağır bir imtihandan geçiyorum dua edin Rabbim çıkış yol göstersin hersey Onun takdiri

(27,291 puan) tarafından

Hayırdır bacım dualarım seninle inşallah 

(1,572 puan) tarafından

Anlatabileceğim birsey değil maalesef sen dualarında banada yer ver Allah razı olsun senden 

(27,291 puan) tarafından

Tabiki güzelim 🩷🩷

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 203 göst.
+2 oy
8 cevap 223 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (972 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 464 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (972 puan) tarafından soruldu
+1 oy